Squid-octopus

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

cata bh
Puncte: 0

Mesaj de cata bh »

Val

E ok atunci .
Demersul meu era de alta natura si anume de a evita varianta concursurilor sq-oct unde toate echipele folosesc aceeasi aroma(dar probabil mixuri diferite)...la un moment dat crapii vor asocia sq-oct cu pericolul si incercam sa ne gandim cu totii la variante.
A doua intentie a fost de a incerca un dialog constructiv nu numai certuri de mahala care nu cred ca ne onoreaza mai ales acum cind incercam sa punem bazele unei federatii SPORTIVE.
Andrei are dreptate multe cluburi sportive se cearta intre ele dar nu cred ca trebuie sa urmam exemplul lor.
Respect

Cata PC

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

cata bh scrie:Val

E ok atunci .
Demersul meu era de alta natura si anume de a evita varianta concursurilor sq-oct unde toate echipele folosesc aceeasi aroma(dar probabil mixuri diferite)...la un moment dat crapii vor asocia sq-oct cu pericolul si incercam sa ne gandim cu totii la variante.
A doua intentie a fost de a incerca un dialog constructiv nu numai certuri de mahala care nu cred ca ne onoreaza mai ales acum cind incercam sa punem bazele unei federatii SPORTIVE.
Andrei are dreptate multe cluburi sportive se cearta intre ele dar nu cred ca trebuie sa urmam exemplul lor.
Respect

Cata PC
la cum se repopuleaza la noi majoritatea baltilor cam greu sa inceapa sa asimileze aroma cu pericolul pt ca sunt noi si noi generatii.cand va ramane aceeisi populatie piscicolo intr/o balta iar ea va fi pescuita intens atunci da,dupa o perioada de timp va invata aroma,dupa care forma,si nu in ultimul rand anatomia monturii :D

cipibm

Mesaj de cipibm »

De acord cu George-Alexandru.Vizavi de Cata:squid&octopus=variatiuni peaceeasi tema!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cata bh

asta cu crapii care asociaza S&O cu pericolul, e s.f.
incearca si nu mai asemuiesti reflexele si instinctele crapului cu gandirea umana, sau crezi ca exista si o federatie sportiva a acestor pesti :lol:
daca haleala e buna, hranitoare si atractiva, ala mananca ca porcul, trebuie doar sa-l gasesti si aici intervine gandirea umana...antrenata tare de tot chiar si de discutiile in contradictoriu de pe forum pe care unii le iau simplu drept certuri de mahala fara a putea citi printre randuri...in rest, toate cele bune !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@catalin

Omul, care este "putin" mai destept decat crapul, nu recunoaste pericolele cand vine vorba de mancare sau( mai ales) bautura !
Ce , dupa ce te inbeti cu wiskhy ajungi sa-ti fie frica de sticlele pline ? :D
Sau maxim o saptamana dupa ce s-a produs "nenorocenia "... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

o saptamina...s-o crezi tu, eu a doua zi pe la pranz, am uitat totul si-o iau de la capat tot cu wiskhy ca-i bun ca bilele de S&O :lol: fara numar, fara numar...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cipibm

Mesaj de cipibm »

@VLADUT
tu sti,la fel ca si mine! :lol:

cipibm

Mesaj de cipibm »

...si cred ca si nea CORNEL :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Revenind la oile noastre, iata o constatare de a mea :

In 2007 , 90 % !!!!!!!!! din concursuri au fost castigate de echipe care au pescuit cu diverse boilesuri avand la baza squid-octopus !
NO COMENT ! :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cata bh

Vladut

Mesaj de cata bh »

Te referi Vladut la mix sau la aroma sq-oct?

Cata

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”