mă poate ajuta şi pe mine cineva cu câteva sugestii referitoare la achiziţionarea unui cort?m-am hotărât asupra unui cort de 1 persoană în care să încapă lejer un pat şi câteva bagaje (adică strictul necesar- o geantă şi eventual 2-3 găleţi cu nadă).caut un cort uşor de montat dar stabil,care sa fie prevăzut cu bare metalice,cu cât mai multe ferestre de aerisire (şi în partea din spatele cortului) ptr o cat mai bună ventilaţie în zilele caniculare, o deschidere largă,cu panouri frontale transparente (cel puţin uşa de intrare) şi de o bună calitate a materialelor din care este confecţionat.preţul cortului sa se încadreze undeva până în 270 euro (maxim 300 euro).Intenţionez să folosesc cortul în perioada aprilie-octombrie în partide de cel puţin 48 de ore.aştept,păreri şi sugestii.vă mulţumesc.
urmind sfatul lui vladut mi-am luat un pelzer bunker care pe bune e super.m-au prins anu asta cu el niste furtuni de am zis ca vine sfirsitul lumii dar el a stat nemiscat,doar vibra in vint.am facut adapost din el in noptile alea pentru ca celelalte corturi care erau pe linga mine s-au 'dus'.deci pelzer bunker e recomandarea mea.
In schimb vom avea propriul nostru cort marca Senzor, se va numi NAVIGATOR si va fi identic cu Bunkerul , numai ca la preturi romanesti ! Din martie...