cort ptr 1 persoană

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mariancarp

cort

Mesaj de mariancarp »

Vladut,ai putea te rog sa detaliezii putin despre corturile marca Senzor,din
ce material sant facute,modele,dimensiuni,preturi, eu as vrea sa-mi iau fox si nu stiu daca merita ,sau sa astept pana in martie,multumesc.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Materiale de calitate, impermeabilitate 5000 (ca la Pelzer) , dimensiuni 1.45 h, 2.50 L, 3.15 l.
Complet(cu winterskin mare), va costa in jur de 800 ron.
Timp montare : 3 minute !!!!!!! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marinarul

Cort

Mesaj de Marinarul »

Salutam pe toata lumea !

Acum dupa indelungi ezitari in alegerea unui model de cort , inclin sa cred ca am gasit obiectul.
Sunt convins ca numele Senzor va fi pus pe o marfa ce a fost indeaproape studiata si analizata , nu ma astept la surprize dar voi fi totusi vigilent . :)

Abea astept sa vad cum va arata primul cort Senzor , decomandat , cu balcon , gresie , faianta si musai termopane cu 4-5 camere :) .
Ma bag la credit ipotecar , nu mai stau deoparte.

Respecte !

a1mer

Mesaj de a1mer »

Salutare.Dar de cortul Nash Outlaw Hurricane ce parere aveti?Eu il am din vara si am facut multe iesiri cu el.Incap fara probleme patul Siweida Cocon (luat de la Senzor) in care incap 2 persoane :lol: o masa si bagajul necesar.Astept si parerile voastre.
Trofim Cristian

CS Green Lake

Marinarul

Cort SENZOR

Mesaj de Marinarul »

Salutam !

N-am mai trecut pe la magazin de ceva vreme buna din pacate dar imi fac curaj zilele astea .

Vladut , un cort Senzorial si ptr mine te rog frumos sa-l marchezi si sa-l pui de-o parte . Sa-mi explici te rog ce inseamna complet si cat costa varianta "economy" si varianta "business" ca sa vad la ce ma orientez .

Multumesc anticipat !

Marinarul

Cort SENZOR

Mesaj de Marinarul »

@ Vladut

Salutam cu respect !

Au venit corturile SENZOR la magazin ? Desi inca nu e de stat noaptea de balta (desi am auzit ca sunt deja viteji) , nu mai am rabdare , vreau sa-l vad . Mai am un tovaras care gasise un chilipir si l-am convins sa nu si-l ia si acum ma bate la cap ca am zis ca ne luam la fel amandoi.

Maine , sambata , dau o fuga la magazin sa vad ce si cum .

Spor !

Nini

Re: cort ptr 1 persoană

Mesaj de Nini »

DODO27 scrie:mă poate ajuta şi pe mine cineva cu câteva sugestii referitoare la achiziţionarea unui cort?m-am hotărât asupra unui cort de 1 persoană în care să încapă lejer un pat şi câteva bagaje (adică strictul necesar- o geantă şi eventual 2-3 găleţi cu nadă).caut un cort uşor de montat dar stabil,care sa fie prevăzut cu bare metalice,cu cât mai multe ferestre de aerisire (şi în partea din spatele cortului) ptr o cat mai bună ventilaţie în zilele caniculare, o deschidere largă,cu panouri frontale transparente (cel puţin uşa de intrare) şi de o bună calitate a materialelor din care este confecţionat.preţul cortului sa se încadreze undeva până în 270 euro (maxim 300 euro).Intenţionez să folosesc cortul în perioada aprilie-octombrie în partide de cel puţin 48 de ore.aştept,păreri şi sugestii.vă mulţumesc.
Dodo iti dau eu un Xplorer de la fox..fix 300.....detaliile le afli de la Vladut
Are 3 iesiri pe balta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”