Servus.
Saptamana trecuta, cu o seara inainte de a pleca la targ, eu si o gasca de prieteni "crapari" am acceptat invitatia lui Mircea de a savura o cafeluta la noul magazin care se va deschide in centrul Sibiului. Am "profitat" la maxim de amabilitatea deja recunoscuta a gazdelor(Mircea si Ovi) si ne-am uitat la marfa ce era aranjata pe rafturi, la cea care tocmai venise de peste granita si eu personal nu pot sa spun decat..........JOS PALARIA pentru ceea ce se contureaza acolo. Era momentul sa avem si noi in Sibiu un magazin cu bun gust, bine gandit, cu un design extrem de placut, atragator si marfa din belsug pentru toti pescarii(crap, spining, stationar) si pentru toate buzunarele. Asa de mult ne-a placut incat am hotarat sa nu mai mergem la targ, deoarece am gasit aici o gama extrem de variata de produse si accesorii pentru crap si....... ne-am pus pe cumparat, ba chiar am achizitionat si produse( de la firme extrem de consacrate in materie de crap) care nu credeam ca vor ajunge vreodata la vreun magazin din Sibiu.......una e sa le vezi pe "net" si alta e sa le vezi pe viu, sa le mirosi, compari etc.
Inca o data FELICITARI pentru ceea ce faceti acolo!!!!!
O zi buna va doresc si spor la treaba.