Nagykallo cu surprize

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Avatar utilizator
geod
Mesaje: 205
Membru din: Mie Sep 23, 2009 14:41
Puncte: 0
Localitate: Ploiesti

Re: Nagykallo cu surprize

Mesaj de geod »

pareri ,impresii despre partida briche?
nihil sine deo

briche
Mesaje: 196
Membru din: Mar Mai 04, 2010 23:31
Puncte: 0
Localitate: Medias, jud. Sibiu

Re: Nagykallo cu surprize

Mesaj de briche »

Ce sa zic, o balta foarte faina si pe care nu ai cum sa nu te simti bine, indiferent de cat de bine colaboreaza pestii sau nu. Sincer eu am prins o perioada slabuta dpv al capturilor si din discutiile cu romanii de pe balta toata lumea a fost dezamagita de perioada aia, inclusiv patronul zicea ca septembrie a mers mai slab fata de lunile precedente. Apa era f scazuta iar activitatea pestilor slabuta. Intre insule am avut o singura trasatura in 4 zile, indiferent la ce am incercat, noroc ca am stat pe locul 7 si am avut acces la partea dinspre deversor unde am avut ceva capturi. Cel mai bine a mers la bile cu belachan 2x20 mm sau una de 24, poti sa pui si mai mare dc ai pt ca la una de 20 am prins vreo 4 ciortani la 4 kile si ceva unul dupa altul, vreo 2 au intrat si la tecni spice de la nutra. Nici nu sunt eu un expert in pescuitul crapului, dar am vazut si rezultatele celorlalti pescari si au fost sub asteptari. Oricum m-am simtit bine si cu siguranta o sa mai merg cu orice ocazie posibila.
Fişiere ataşate
crap2.jpg
crap2.jpg (93.91 KiB) Vizualizat de 929 ori
crap1.jpg
crap1.jpg (74.96 KiB) Vizualizat de 929 ori

Avatar utilizator
Doeat
pescar de competitie
Mesaje: 2428
Membru din: Lun Mar 09, 2009 12:13
Puncte: 0
Localitate: Arad
Contact:

Re: Nagykallo cu surprize

Mesaj de Doeat »

Nagykallo Octombrie 2012:

Postez cateva poze de trailer , pentru cei care doresc sa vada toate pozele de la aceasta partida sunt asteptati sa le vizioneze pe facebook , linkuri se gasesc pe paginile facebook a CS CRAP ARAD , DOEAT CARP FISHING si CARPLOVE ROMANIA.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Roland K.
KRap-Baits RO

2DD
Mesaje: 21
Membru din: Vin Aug 12, 2011 9:21
Puncte: 0
Localitate: Cluj-Napoca

Re: Nagykallo cu surprize

Mesaj de 2DD »

Dupa lunga perioada de inactivitate fortata – iarna bat-o vina – a venit si vremea primei partide de pescuit de anul asta. Impreuna cu partenerul meu Dan Lung si insotiti de prietenul nostru Bogdan Negrescu pornim la drum spre Nagykallo.

Am pornit cu o usoara strangere de inima, avand in vedere vremea rea din Ungaria – cod rosu - si ca si cum asta nu ar fi de ajuns, cu o zi inainte primim un mesaj de la patronul lacului, ca standul 9 rezervat de noi, nu are curent, si ca daca vrem putem sa ne alegem un alt stand liber de pe partea cealalta.

Ajunsi pe balta, alegem standul 6, ne instalam rapid si incepem sa cautam pestii. Castigatoare s-au dovedit noile boilesuri critice de la HNV Baits, care din prima zi au si facut victime printre mustaciosi: un comun de 13 kg, o oglinda de 15,5 kg, un alt comun de 11 kg iar seara un crapcian de 4 kg.

A doua zi, un alt exemplar frumos de 13,13 kg ajunge pe saltea. Seara vremea se inrautateste, si continua tot asa si in urmatoarea zi, cu lapovita, ninsoare si vant puternic. Temperatura scade sub 0ºC. Vecinii de pe standurile 5 si 4, demoralizati de vremea rea, si-au strans bagajele si s-au intors acasa. Ne incapatinam sa pescuim in continuare pe lapovita si vant distrugator (rod-pod ridicat de pe ponton, lanseuri grele pe furtuna), iar munca ne este rasplatita cu crap de 8 kg.

In final, putem sa ne consideram victoriosi, atat eu cat si Dan ne-am batut recordurile personale, in conditii meteo total defavorabile, reusind o partida de pescuit memorabila.



Va dorim fire intinse tuturor.



Dorin Moisa







Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Dorin Moisa
pescar clujean

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”