PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de miyagi »

Marian Constantin scrie:
Stefan Popescu scrie: Mai bine te-ai uita in curte si ai constata ca ai un club fantoma.....
Cum pe mine nu ma intereseaza federatia ta fantoma te rog sa nu mai pomenesti de clubul din care fac parte ..
Buna ziua i-ai dat, ... !
Urban culture.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

cornel.s scrie: Buna ziua i-ai dat, ... !

Stiu , mi a spus si fratimiu ca nu ai cu cine , dar vrem sa incercam un lucru si el gata repede cu amenintari ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Marian Constantin scrie:

Stiu , mi a spus si fratimiu ca nu ai cu cine , dar vrem sa incercam un lucru si el gata repede cu amenintari ...
Asta sare la fiecare miscare.

Sti ce-a zis Luci odata? Atunci la inceputuri, cand s-au dus cu totii, la invitatia lui Fane la Alba! Ca stie sa vorbeasca, daca nu-l cunosti si daca stai langa el ( in sensul de prea aproape ) se ia. S-a demonstrat ca avea dreptate ( vezi Costica Buhac, Vali Stratonov si mai sunt, dar ii las deocamdata ).
Bine! Eu unul l-am crezut de pe atunci ca stiam bine cum gandeste. Tot in anul ala fusese director la masterul de la Valea Argovei si atunci, din discutii si alte chestii realizate impreuna am inteles cum ar trebui sa functioneze lucrurile.
Jmecheria e ca Gyorg si ceilalti nu vorbesc atat de mult ca noi aici despre el si daca simt nevoia sa o faca au o sectiune unde intra numai ei. Nu transpira nimic de-acolo 8) .
Urban culture.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

cornel.s scrie:
Marian Constantin scrie:

Asta sare la fiecare miscare.

Sti ce-a zis Luci odata? Atunci la inceputuri, cand s-au dus cu totii, la invitatia lui Fane la Alba! Ca stie sa vorbeasca, daca nu-l cunosti si daca stai langa el ( in sensul de prea aproape ) se ia. S-a demonstrat ca avea dreptate ( vezi Costica Buhac, Vali Stratonov si mai sunt, dar ii las deocamdata ).
Bine! Eu unul l-am crezut de pe atunci ca stiam bine cum gandeste. Tot in anul ala fusese director la masterul de la Valea Argovei si atunci, din discutii si alte chestii realizate impreuna am inteles cum ar trebui sa functioneze lucrurile.
Jmecheria e ca Gyorg si ceilalti nu vorbesc atat de mult ca noi aici despre el si daca simt nevoia sa o faca au o sectiune unde intra numai ei. Nu transpira nimic de-acolo 8) .
O sa procedez la fel ca el si o sa activez functia de ignore ... acum poate sa scrie ce vrea ca nu mai vad

Domnule popescu spor la amenintari si la jigniri ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Raman io aici si am grija de el :mrgreen: . Hai Fane. Baga cu off topic-u` 8) .
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Pe cine am amenintat si pe cine am jignit? Parerea mea este ca adevarul supara. Nu-i asa Cornelus? Chiar tu ai tras aceasta concluzie putin mai sus.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Te-a confundat Cornel, de unde sa stie ca tu te-ai nascut in landou, cu doica care-ti spunea "monsieur" :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gabi1 scrie:Te-a confundat Cornel, de unde sa stie ca tu te-ai nascut in landou, cu doica care-ti spunea "monsieur" :lol: :lol:
"mesiu"?! pa dreaq, zici ca-i viu :roll: .
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Cum stăm cu pregătirea Campionatului Național și participarea la mondiale? Cam multă liniște! :lol: :lol: :lol: :lol:
AGVPSR nici nu a publicat calendarul competițional pe anul competițional 2013, pe http://www.agvps.ro
S-a întrebat cineva de ce? Pesemne că pentru ei pescarii sportivi nu există. Cum stați cu afilierea? :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Stefan Popescu scrie:Astazi in procesul Carping Club versus AGVPSR s-a cerut renuntarea la Judecata. Termenul s-a fixat pe 3 martie 2013. Renuntarea la judecata se produce in urma caderii la pace intre AGVPSR si Carping Club, prin recunoasterea primei etape anulate prin vot de la Corbu. In aceasta situatie la CM Corbu conform regulamentului, trebuia sa participe Carpin club, intrucat aceasta este castigatoarea asa zisului Campionat National din anul 2012. Sacrificatii vor fi sportivii Energy Carp, care desi sunt Campioni Mondiali nu vor merge in Portugalia, chiar daca Selaru le-a promis acest lucru. Selaru a promis verbal, deci nu exista probe pentru a-l obliga, eventual prin instanta sa-si respecte cuvantul. Ca masura compensatorie, in Portugalia va merge Carping Club, indiferent cine se va prezenta sau va castiga afacerea de pe Corbu.
Personal cred ca nu vor merge nici unul. Dan Badarcea a facut o afirmatie corecta pe topic-ul CN 2013, in sensul ca AGVPSR nu este autorizata pentru a organiza Campionatul National, dar nimeni nu o comenteaza sau se face ca nu o observa. Ar trebui sa meditati asupra acestui aspect si cluburile care inca se mai lasa jupuite de bani sa puna aceasta minima intrebare la sedinta: este autorizata AGVPSR sa organizeze Campionatul NAtional si sa reprezinte Romania la competitiile internationale atata timp cat nu este recunoscuta ca structura sportiva si aceste activitati nici nu le are inscrise instatut?
Vă anunț oficial că de ieri 2 aprilie 2013, FRPS a fost recunoscută de MTS ca federație sportivă cu toate drepturile ce decurg din prevederile art. 37 din Legea nr. 69/2000 privind educația fizică și sportul! Consider că este corect ca cei care se vor mai lăsa prostiți de AGVPSR să fie în cunoștință de cauză când bagă mâna în buzunar. De asemenea participarea la competiții oficiale internaționale nu mai poate fi făcută fără autorizarea delegațiilor participante emisă de MTS la cererea federației.
O zi bună tuturor!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”