Buna seara,
pe aceasta cale vreau sa-l felicit pe Sandu Podaru pentru ceea ce vrea si sper sa reuseasca la MIRO LAKE.
Am facut o partida Duminica pe balta Miro Lake, impreuna cu 2 colegi de munca si primele impresii au fost foarte favorabile : balta cu maluri deosebit de curate, drepte cu iarba,standuri bine definite gen Solacolu, cu tarusi de lemn, drum de acces momentan practicabil in momentul in care nu ploua dar se anunta pietruirea acestuia, populatie piscicola bogata, majoritatea pestilor prinsi in perioada aceasta avand intre 1 si 3 kg.
Dupa peripetii privind accesul pe balta ( D-l Sandu Podaru ne-a ajutat cu un jep care ne-a tractat pe 2 portiuni de drum unde erau sleauri pline cu apa si pamant ) am reusit sa ajungem pe malul baltii in jurul orei 7.00. Am intins sculele si in numai o ora deja am avut 2 pesti insumand peste 3 kg si 2 rateuri. Dupa ora 10 m-am axat pentru a face o fotografie cu un peste mai mare si am schimbat de pe plastice si pop-upuri mici de 10 mm, pe bile de 18 si 20 cu saculet cu spartura de bile. Am nadit destul de putin, in jur de 1 kg de bile solubile si tari.
Din pacte nu am reusit sa prind un exemplar pentru a face o poza.
Toti pescarii au prins peste si unii inca foarte bine, s-au prins crapi de 2, 3 kg la undita la maxim 4,5 metrii de mal.
Substratul baltii este variat, gasim si agatatura spre digul pozitionat langa drumul de acces pe balta, ceva mal pe la jumatatea latimii baltii iar spre maluri substratul devine din ce in ce mai tare.
Eu unul cu siguranta voi reveni peste 2,3 saptamani, cand se mai incalzeste vremea pe sectorul cu apa adanca in cautarea crapilor capitali.
Inca odata, felicitari D-lui Sandu Podaru, mi-a facut o deosebita placere sa stau de vorba cu dansul si sa descopar un om cu mult bun simt, pricepere si gata oricand sa dea sfaturi practice si reale, cum mai rar gasesti in ziua de azi prin "lumea pescarilor de crap".
Stima.