probleme okuma pl865

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
justme

probleme okuma pl865

Mesaj de justme »

salutare.am achizitionat si eu 4 mulinete Okuma PL865,2 care functioneaza perfect iar 2 cu un mic defect,defect despre care am mai mai auzit si la alti pescari,adica nu se mai aude ticaitul de la baitrunner.rugamintea mea e daca ma poate ajuta cn cu un sfat,cum as putea remedia aceasta problema?se poate remedia?unde as putea gasi piesele de schimb?astept raspunsuri daca stie cnv.multa stima

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: probleme okuma pl865

Mesaj de gor965 »

justme scrie:salutare.am achizitionat si eu 4 mulinete Okuma PL865,2 care functioneaza perfect iar 2 cu un mic defect,defect despre care am mai mai auzit si la alti pescari,adica nu se mai aude ticaitul de la baitrunner.rugamintea mea e daca ma poate ajuta cn cu un sfat,cum as putea remedia aceasta problema?se poate remedia?unde as putea gasi piesele de schimb?astept raspunsuri daca stie cnv.multa stima
Daca mai au garantie, le poti trimite la Arrow si el inlocuiesc ei piesa rupta !
In caz ca nu mai ai garantie, probabil va trebui sa desfaci cele 2 mulinete si sa le cureti de resturi, ptr. ca iti pot bloca mecanismul baitrunner-ului !

p.s.
Nu stiu daca cei de la Arrow vand separat (ptr. mulinetele fara garantie) piesa respectiva ... :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

poti sa incerci sa faci reparatia asta la arrow chiar daca nu mai ai garantie
cat pot costa 2 cleme amarate?
scapi sub 50 lei
Critic echilibrat

ali_sef2007

Mesaj de ali_sef2007 »

da .s-a rupt o clema de metal acolo in spate .am patit si eu asta.
se poate inlocui,s-au daca ai un pic de meticulozitate si rabdare poti improviza una.se prinde intru-n surubel mic eu am facut operatiunea asta si a mers.

justme

Mesaj de justme »

multumesc mult pt sfaturi.da inca mai am garantia la ele pana in iunie,o sa incerc sa iau legatura cu cei de la arrow sa vad ce si cum.sper sa le pot face pe garantie si sa prind o saptamana cand nu merg pe balta ca sa le pot trimite:)).app Osc1or sunt baiatul din ploiesti care in toamna ti.am vandut acea pl865 cu maner de inox,sper ca ai fost multumit de ea:P.stima si multumesc inca odata celor care au avut un sfat si pt mn

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

aham :)
da, sunt foarte multumit de mulineta
Critic echilibrat

serbanionut

Mesaj de serbanionut »

Din pacate modelele noi de pl865 au problema asta...La cele mai vechi nu se strica asa de des acea piesa.

florin crapanu

Mesaj de florin crapanu »

serbanionut scrie:Din pacate modelele noi de pl865 au problema asta...La cele mai vechi nu se strica asa de des acea piesa.
Eu am avut mai demult primul model cel cu maner de inox si am avut si eu aceeasi problema , dar pe mine nu ma deranjat ca nu mai caraia baitrunnerul.
PESCAR BOLNAV LA C[R]AP

serbanionut

Mesaj de serbanionut »

florin crapanu scrie:
serbanionut scrie:Din pacate modelele noi de pl865 au problema asta...La cele mai vechi nu se strica asa de des acea piesa.
Eu am avut mai demult primul model cel cu maner de inox si am avut si eu aceeasi problema , dar pe mine nu ma deranjat ca nu mai caraia baitrunnerul.
Tocma ca mie mi s-a intamplat dupa cateva utilizari la una din modelele noi iar la cele cu maner de inox nu mi s-a intamplat niciodata

justme

Mesaj de justme »

florin crapanu scrie:
nici pe mn nu ma deranjeaza ca nu se mai aude,dar imi e frica sa nu fie o defectiune mai grava si sa nu afecteze in vreun fel calitatea mulinetei.am luat azi legatura cu cei de la Arrow ploiesti care mi.au spus ca merg inlocuite piesele pe garantie dar ca dureaza undeva in jur de 3-4 saptamani :( .cika numai sa ajunga din Ploiesti la service din Bucuresti dureaza o saptamana ca cica asta ar fi politica firmei.ma gandesc oare daca as fi dat comanda sa cumpar aceste mulinete,ar fi durat mai mult de 12h pana le aveam cand venea vb sa imi ia banii :lol: .vorba aceea,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :(.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”