Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca mai au garantie, le poti trimite la Arrow si el inlocuiesc ei piesa rupta !justme scrie:salutare.am achizitionat si eu 4 mulinete Okuma PL865,2 care functioneaza perfect iar 2 cu un mic defect,defect despre care am mai mai auzit si la alti pescari,adica nu se mai aude ticaitul de la baitrunner.rugamintea mea e daca ma poate ajuta cn cu un sfat,cum as putea remedia aceasta problema?se poate remedia?unde as putea gasi piesele de schimb?astept raspunsuri daca stie cnv.multa stima
Eu am avut mai demult primul model cel cu maner de inox si am avut si eu aceeasi problema , dar pe mine nu ma deranjat ca nu mai caraia baitrunnerul.serbanionut scrie:Din pacate modelele noi de pl865 au problema asta...La cele mai vechi nu se strica asa de des acea piesa.
Tocma ca mie mi s-a intamplat dupa cateva utilizari la una din modelele noi iar la cele cu maner de inox nu mi s-a intamplat niciodataflorin crapanu scrie:Eu am avut mai demult primul model cel cu maner de inox si am avut si eu aceeasi problema , dar pe mine nu ma deranjat ca nu mai caraia baitrunnerul.serbanionut scrie:Din pacate modelele noi de pl865 au problema asta...La cele mai vechi nu se strica asa de des acea piesa.
nici pe mn nu ma deranjeaza ca nu se mai aude,dar imi e frica sa nu fie o defectiune mai grava si sa nu afecteze in vreun fel calitatea mulinetei.am luat azi legatura cu cei de la Arrow ploiesti care mi.au spus ca merg inlocuite piesele pe garantie dar ca dureaza undeva in jur de 3-4 saptamaniflorin crapanu scrie:Eu am avut mai demult primul model cel cu maner de inox si am avut si eu aceeasi problema , dar pe mine nu ma deranjat ca nu mai caraia baitrunnerul.serbanionut scrie:Din pacate modelele noi de pl865 au problema asta...La cele mai vechi nu se strica asa de des acea piesa.