Am trecut duminica pe acolo, erau o gramada de pescari (unii care plantau pe la plaur, pe locurile consacrate) ai idee ce s-a mai prins ?

Moderator: Lukyan
Sunteti inghetati mai oameni buni rau de tot!... mai iesiti si voi pe balta!!!... eu am scris si am inteles bine cum a scris si Mircea Popescu 20 - 5 kg ( douazeciVladut Mateianu scrie:Luci, crapul din poza nu are cum sa aiba 20 de kg, majoritatea celor care posteaza pe acest forum sunt pescari si stiu sa faca diferenta intre realitate si publicitate...![]()
Am trecut duminica pe acolo, erau o gramada de pescari (unii care plantau pe la plaur, pe locurile consacrate) ai idee ce s-a mai prins ?
complicat...dar acel 5 ce inseamna totusi?Lukyan scrie:Sunteti inghetati mai oameni buni rau de tot!... mai iesiti si voi pe balta!!!... eu am scris si am inteles bine cum a scris si Mircea Popescu 20 - 5 kg ( douazeciVladut Mateianu scrie:Luci, crapul din poza nu are cum sa aiba 20 de kg, majoritatea celor care posteaza pe acest forum sunt pescari si stiu sa faca diferenta intre realitate si publicitate...![]()
Am trecut duminica pe acolo, erau o gramada de pescari (unii care plantau pe la plaur, pe locurile consacrate) ai idee ce s-a mai prins ?MINUS
cinci kg )... ... bleah ... mai bine dadeam la peste si lasam dreak scrisu ....
De ce va place sa ma amarati nu stiu.... lasa ca imi vin si mie mingiile la fileu
SORRYrobyvan scrie:complicat...dar acel 5 ce inseamna totusi?Lukyan scrie:Sunteti inghetati mai oameni buni rau de tot!... mai iesiti si voi pe balta!!!... eu am scris si am inteles bine cum a scris si Mircea Popescu 20 - 5 kg ( douazeciVladut Mateianu scrie:Luci, crapul din poza nu are cum sa aiba 20 de kg, majoritatea celor care posteaza pe acest forum sunt pescari si stiu sa faca diferenta intre realitate si publicitate...![]()
Am trecut duminica pe acolo, erau o gramada de pescari (unii care plantau pe la plaur, pe locurile consacrate) ai idee ce s-a mai prins ?MINUS
cinci kg )... ... bleah ... mai bine dadeam la peste si lasam dreak scrisu ....
De ce va place sa ma amarati nu stiu.... lasa ca imi vin si mie mingiile la fileu![]()
![]()
frumoasa captura, oricum.
Lukyan scrie:se citeste cum se scrie 20 - 5 (20 minus 5) ... plus de asta , cred ca putem avea si umor , nu ? .. sau incurajare pentru mai mare ... Tu ce capturi ai anul asta ? .. Am inteles ca ti-ai vandut echipamentul !edibss scrie:nu mi se pare a fii de 20 ,5 kg
Suntem la sectiunea de balti si pestisori. Va rog ca discutiile despre nada, si mai ales dialogurile dintre domniile voastre care deja s-au purtat in real si le repetati si in scris pe site, sa le continuati, telefonic, pe PM, sau in sectiunea de nada.body scrie:De la Johny TZ. am inteles ca atzi pescuit cu bile Radu Badica si ca nr de bucatzi a fost considerabil! Ashtept o confirmare
Radu Badica