GEANTA ATTACK

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

vali dumitru
Puncte: 0

GEANTA ATTACK

Mesaj de vali dumitru »

Geanta Attack mare = 60lei
Fişiere ataşate
DSC00108.JPG
DSC00108.JPG (140.82 KiB) Vizualizat de 880 ori
Valentin Dumitru

ionutzah

Re: GEANTA ATTACK

Mesaj de ionutzah »

ofer 40

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

Ofer 45.. :D

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

pret fix.
Valentin Dumitru

mamalacu
pescar de competitie

Mesaj de mamalacu »

:lol:

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

Geanta am luat o eu.. O mare teapa, este gaurita si arata deplorabil.. Am dat 60 lei pe un Gunoi.. Asta e.. Mi am luat o..:)

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Ai cumparat altceva decat ce vezi in poza? Nu-nteleg ce vrei pana la urma? ai cumparat un produs la mana a doua, folosita in mai multle partide de pescuit, folosita in natura, a stat noaptea pe iarba, poate a mai si plouat pe ea...tu cand te duci la peste da-i din masina? Nu cobori gentile pe iarba...daca esti in concurs si incepe ploaia la inceput nu te-apuci sa-ti aranjezi sculele sau astepti sa se opreasca ploaia, sa se usuce iarba si deabea pe urma dai la peste? Ai cumparat geanta sa pleci in concediu sau pentru scule de pescuit? Daca esti asa ciufut de ce nu-ti cumperi lucruri noi? Esti absurd!!! Imi pare rau ca ti-am oferit transport gratuit.
Valentin Dumitru

baboi

Mesaj de baboi »

:lol: :lol:

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

vali dumitru scrie:Ai cumparat altceva decat ce vezi in poza? Nu-nteleg ce vrei pana la urma? ai cumparat un produs la mana a doua, folosita in mai multle partide de pescuit, folosita in natura, a stat noaptea pe iarba, poate a mai si plouat pe ea...tu cand te duci la peste da-i din masina? Nu cobori gentile pe iarba...daca esti in concurs si incepe ploaia la inceput nu te-apuci sa-ti aranjezi sculele sau astepti sa se opreasca ploaia, sa se usuce iarba si deabea pe urma dai la peste? Ai cumparat geanta sa pleci in concediu sau pentru scule de pescuit? Daca esti asa ciufut de ce nu-ti cumperi lucruri noi? Esti absurd!!! Imi pare rau ca ti-am oferit transport gratuit.
Eu sunt ciufut? Mi ai trimis o puscarie de geanta gaurita, scrisa vre o 6 rinduri cu carioca, imbatranita, super uzata, borseta ai zis ca e de boilies( este de spining), benoclu rusesc( crapata carcasa, corodat, nu funcioneaza reglaju, vai mama lui), ghetele de neopren ai zis ca le ai adus din Germania( scrie cat capu tau de mare Made in China, Decatlon)etc.. Ti am oferit 180ron pe ele.. Gunoaie.. Si tot eu sunt ciufut? Mai ai si tupeu.. La telefon mi ai zis ca sunt in stare buna nu niste gunoaie.. Si mai ai si tupeu sa spui ca ai platit 10 lei posta.. Ti le trimit inapoi si platesc eu posta.. Vrei?

lorenzo_n
Pescar de competitie

Mesaj de lorenzo_n »

Daca nu.. Sa fi sanatos..:) consider ca am facut un sprit de bani aia.. Numai bine si Fire Intinse Pescarilor..:)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”