Vand 4 Mulinete Banax Triton 5000 folosite 1 singura data , practic noi , impecabile. Mulinetele au fir pe ele de 0,30 si vin impreuna cu 4 tamburi de rezerva metalici . Pretul este de 275 ron bucata , negociabil . Pt alte detalii folositi forumul , pm sau tel 0756879151 Alin
spune-mi te rog citi rulmenti are si daca are in spate la tambur un gratar ceva sa nu intre firul pe axul mulinetei ?eu detin daiwe si au nu stiu la astea!din poze nu se vede!
Valabile in continuare... pun mai multe detalii...
Mulineta de forta, cu un raport urias de recuperare, 4.7:1, cu doisprezece rulmenti de precizie plasati în punctele cheie ale angrenajului. Tamburul este metalic, alungit si supradimensionat pentru a facilita lanseuri la mare distanta, dar si înmagazinarea unei cantitati mari de fir. Mânerul este realizat dintr-o singura piesa metalica si faciliteaza o rezistenta uriasa la recuperare. Frâna este extrem de eficienta, datorita lamelelor uriase. Ideala pentru pescuitul de pe mal sau din barca, pe Dunare sau pe marile acumulari Triton 5000 este o mulineta conceputa în special pentru pestii de talie mare: crapul si somnul. Deosebit de utile în timpul drilului sunt sistemele de oscilatie lenta si cel de protejare a firului. Testata în conditii extreme de pescuit de catre echipa EnergoTeam mulineta a trecut cu brio toate probele, inclusiv pe cea a somnilor de trei cifre.