darius123 scrie:Tot Berkley Whyplash folosesc si eu si sunt multumit.Si eu recomand 0.17 de la Berkley, se potriveste perfect cu fire de 0.22-0.25.Pentru spod, folosesc Berkley de 0.21.
idem.
BORN TO FISH
Stai departe de oamenii care îţi micşorează ambiţia.
Inaintas ... tre sa tina minim 7.5 kg la nod (testat nu ce zice pe rola).
Recomandarile mele:
1. Whiplash de 0.17 : moale, in realitate e mult mai gros de 0.17, tinde sa nu se scufunde bine;
2. Powerpro de 0.23 : subtire(pare mai subtire decat whiplash de 0.17) si foarte bun la abraziune (de cel putin 4X cat whiplash -testul la caramida);
Nu prea vad rostul folosirii unui mono de 0.30.Este prea gros pentru a atinge distante mari, este prea subtire pentru a pescui in agatatura si est obligat sa folosesti un inaintas, pentru a nu avea probleme intr-o lansare de forta.Iti recomand sa folosesti un fir de 0.22-0.25 pentru distanta + inaintas sau un mono de 0.35-0.40 pentru plantat, pescuit in agatatura, etc.Ca sa iti raspund la intrebare, iti recomand sa folosesti textil Berkely Whyplash de 0.21(real in jur de 0.30), merge perfect cu 0.30.Eu folosesc 0.17 la mono de 0.25 si este ok.Mai poti incerca Tuff Line, Power Pro, diametrul sa fie in jur de 0.30-0.34.