Regulamete lacul Green Paradise 2013

http://www.green-paradise.ro

Moderatori: Dan Mateianu, Toni Comsa

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Toni Comsa
CS SENZOR
Mesaje: 1151
Membru din: Sâm Noi 24, 2012 17:02
Puncte: 0
Localitate: Ploiesti

Regulamete lacul Green Paradise 2013

Mesaj de Toni Comsa »

Regulament Green Paradise 1
(pescuit cu retinere 5 kg sau C&R)

1. Pescuitul incepe de la ora 6 pana la ora 18 (12 ore); pescuitul de noapte ( 24 ore) este permis numai C&R si cu recomandare.
2. Salteaua de primire este obligatorie si se poate inchiria cu un act de identitate , fara bani.
3. Se pescuieste cu maxim 4 lansete, obligatoriu dotate cu cate un singur ac si plumb sau momitor pierdut. Pescuitul la bomba este strict interzis. Pescuitul crapului/ tenului la varga este strict interzis (se poate pescuii la shefild).
4.La 5 partide de pescuit a 6 -a 50 % sau gratuit c&r.
5. Se retine crapul si ctenul intre 1 si 4 kg ,cel sub sau peste aceasta greutate se va elibera . 6.Speciile de stiuca , somn , se pot retine indiferent de greutate contra cost sau se elibereaza in stare vie fara a fi ranite (dupa ce se cantaresc, fotografiaza, etc) . Pestele nu se tine mai mult de 15 minute pe mal. Fitofagul nobilis si sangerul se poate retine de la 1 la 10 kg ; carasul, bibanul si bibanul soare se poate retine fara limita indiferent de greutate.
7. Pescarul are obligatia sa se aseze in dreptul pontonului sau standului de pescuit rezervat sau ales de la inceputul partidei de pescuit (acesta isi poate schimba locul de pescuit numai prin anuntarea paznicului de pescuit pe un alt loc de pescuit ce nu este rezervat).
8. Pe acest lac sunt interzise injuriile, chefurile zgomotoase si orice alte activitati ce pot deranja ceilalti pescari. Persoanele in stare de ebrietate recalcitrante nu au ce cauta pe lac . Ne rezervam dreptul de a va cere sa parasiti perimetrul proprietatii daca nu se respecta aceasta regula, fara a se inapoia banii platiti pe bon (se poate bea, se poate face chef ,se poate face gratar; in spatiile special amenajate fara a deranja restul pescarilor).
9. Pescarii au voie sa vina cu maxim un insotitor ori cu familia, restul vor plati o taxa de agrement.
10. Plantatul si pescuitul din barca este strict interzis (excepti se fac doar pescari ce se antreneaza pt competiti cu barca sau barcute de plantat).
11. Este interzis sa puna pesti in acelasi juvelnic mai multi pescari.
12. Scaldatul este interzis, va rugam frumos sa fiti atenti la malurile abrupte, intrarea in incinta este pe propria dumneavoastra raspundere , personalul este dispus sa dea primul ajutor in caz de accidentare ,orice accidentare din vina pescarului nu poate invinovatii personalul
13. Dupa ora 10:00 dimineata portile se vor inchide , daca un pescar doreste sa paraseasca incinta trebuie sa anunte paznicul telefonic la nr : 0727950630
Daca nu sunteti de acord cu regulamentul va rugam frumos sa parasiti incinta politicos ,iar in caz contrar sa semnati in registrul aflat la paznicul de pescuit ca sunteti de acord cu regulamentul.

Acela care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi dat afara din incinta, dupa ce i se va elibera in apa pestele prins si nu va mai fi primit pe balta niciodata. Va atentionam ca facem controale la juvelnice si in porbagaje daca se presupune ca s-a sustras peste in afara de cel platit si inregistrat pe bon.

Atentie!!! pe lac sunt amplasate camere video, cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste altul decat cel conform regulamentului, se face vinovat de furt fapta penala pedepsita de art 208 codul penal si vor fi retinuti pana la sosirea fortelor de paza specializate sau organelor de politie.




Regulament Green Paradise 2
(pescuit cu retinere 5/3 kg)

1. Pescuitul incepe de la ora 6 pana la ora 18 (12 ore)
2. Se pescuieste cu maxim 2 vergi si 3 lansete, obligatoriu dotate cu maxim 3 ace .Pescuitul la bomba este strict interzis.
3. Se retine crapul si ctenul intre 1 si 4 kg carasul, bibanul si bibanul soare se retine cu limita de pe bon .salaul, stiuca, novacul se elibereaza imediat.
4. Pe acest lac sunt interzise injuriile, chefurile zgomotoase si orice alte activitati ce pot deranja ceilalti pescari, persoanele in stare de ebrietate recalcitrante nu au ce cauta pe lac , ne rezervam dreptul de a va cere sa parasiti perimetrul proprietatii daca nu se respecta aceasta regula fara a se inapoia banii platiti pe bon (se poate bea, se poate face chef ,se poate face gratar; in spatiile special amenajate fara a deranja restul pescarilor).
5. Pescarii au voie sa vina cu maxim un insotitor ori cu familia, restul vor plati o taxa de agrement.
6. Plantatul si pescuitul din barca este strict interzis (excepti se fac doar pescari ce se antreneaza pt competiti cu barca sau barcute de plantat).
7. Este interzis sa puna pesti in acelasi juvelnic mai multi pescari.
8. Pe balta nr 2 nu se circula cu masina. Masinile vor fi parcate in locul special amenajat si pazit langa lac.
9. Dupa ora 10 dimineata portile se vor inchide , daca un pescar doreste sa paraseasca incinta trebuie sa anunte paznicul telefonic la nr 0727950630
10. Scaldatul este interzis, va rugam frumos sa fiti atenti la malurile abrupte, intrarea in incinta este pe propria dumneavoastra raspundere , personalul este dispus sa dea primul ajutor in caz de accidentare ,orice accidentare din vina pescarului nu poate invinovatii personalul.
11. Eliberarea unui crap, ten peste 4 kg in prezenta paznicului de pescuit , va fi recompensat cu o partida gratuita cu retinere 3 kg crap
Daca nu sunteti de acord cu regulamentul va rugam frumos sa parasiti incinta politicos ,iar in caz contrar sa semnati in registrul aflat la paznicul de pescuit ca sunteti de acord cu regulamentul.

Acela care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi dat afara din incinta, dupa ce i se va elibera in apa pestele prins si nu va mai fi primit pe balta niciodata. Va atentionam ca facem controale la juvelnice si in porbagaje daca se presupune ca s-a sustras peste in afara de cel platit si inregistrat pe bon.

Atentie!!! pe lac sunt amplasate camere video, cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste altul decat cel conform regulamentului, se face vinovat de furt fapta penala pedepsita de art 208 codul penal si vor fi retinuti pana la sosirea fortelor de paza specializate sau organelor de politie
CS Senzor Team / Field Tester Senzor
Admin. Lacul Green Paradise
http://www.green-paradise.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “GREEN PARADISE”