Moderatori: Dan Mateianu, gaby_po23
Suna interesant, dar totusi ce suprafata are balta?gaby_po23 scrie:Pe balta e foarte liniste.." te mai deranjeaza din cand in cand " pasarile - efectiv te fura peisajul. Mai ales acum ca a inverzit totul.
Ca si c&r - pentru concurs este 80 lei / 24 ore / echipa.
Se poate face gratar, bei o bere dar nu exista galagie pe balta, am uitat sa precizez ca balta are si bariera ...asa ca nu intra nimeni de capul lui.
gaby_po23 scrie:Pe balta e foarte liniste.." te mai deranjeaza din cand in cand " pasarile - efectiv te fura peisajul. Mai ales acum ca a inverzit totul.
Se poate face gratar, bei o bere dar nu exista galagie pe balta, am uitat sa precizez ca balta are si bariera ...asa ca nu intra nimeni de capul lui.
Dupa cum stim nu exista padure fara uscatura.. Poate ca s a intamplat, dar eu sunt de parere ca regulamentu trebuie respectat de toti( fara exceptie) altfel se strica " balta".Nu respecti regulamentu pleci acasa..( Fara Exceptie). Am inteles ca locatia e superba si e pacat.. Personal abia astept sa merg la relaxare( 10-12 mai) pe balta..Hert scrie:gaby_po23 scrie:Pe balta e foarte liniste.." te mai deranjeaza din cand in cand " pasarile - efectiv te fura peisajul. Mai ales acum ca a inverzit totul.
asta cu "pe balta e foarte liniste" e cam exagerata!!! Am fost joi pe balta si e prima oara in viata mea de pescar cand vad pe balta o salvare si o masina de politie - ambele in actiune (girofar, semnale acustice, sonore etc). se pare ca "plasarii" n-au rezistat la combinatia vodca - soare!!!
asta ca sa nu mai pomenesc despre faptul ca se pescuieste de pe ambele maluri iar cei din stanga mea incercau si, la un moment dat au reusit, sa aiba un dialog cu cei de pe malul celalalt, in diagonala. Ps: fara a folosi telefoane, statii sau alte mijloace electronice de comunicare.
din punctul meu de vedere e cam umflata balta: "sacosari" cat cuprinde, mizerie pe toata balta, regulamentul se incalca la greu - "bombele" sunt la ele acasa, daca folosesti montura cu un singur ac, cam pici de fraier!!!!
in concluzie - e una din baltile pe care n-as dormi linistit in cort noaptea!!!