jrc radar dsi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cris71tian72
Puncte: 0

jrc radar dsi

Mesaj de cris71tian72 »

Oare ma poate ajuta cineva cu ceva relatii :twisted: ..calde :twisted: ..[de la detinatori] despre acesti senzori - jrc radar dsi - :shock: va multumesc anticipat.

cris71tian72

Re: jrc radar dsi

Mesaj de cris71tian72 »

Up :shock:

danicopros2
pescar de competitie

Mesaj de danicopros2 »

sunt detinator de 1 an si ceva de dsi jrc ,deocamdata sunt f multumit si am avut anainta eos r si txi delkim,se pare ca sunt apropiate ca sisteme are 2 esiri pt swingeri, sunete foarte misto si reglaje ca si la delkim si foarte finuti , :wink:

nokill

Mesaj de nokill »

sunt foarte reusite. am avut mai multe modele,ultimele delkim,dar avand un aeroport langa lacul unde pescuiesc delkim/urile nu prindeau mai deloc din cauza interferentelor. jrc/urile nu mi/au facut problema.au o distanta de transmisie avizator-centralina de te sperie. multumit. poate unicul defect este ca au volumul un pic cam incet,dar in rest calitate pret excelenti.
cu bine!
Bogdan Mocanu-Torino

catalinfish

Mesaj de catalinfish »

Poate sa precizeze cei care au cu ce baterii functioneazasenzorii respectiv statia?Cam care este durata de viata a bateriilor?
Va multumesc

danicopros2
pescar de competitie

Mesaj de danicopros2 »

avertizori cu LR1 si statia 1,5 V aaa durata pe mine prsonal mau tinut anul trecut dar eu le schimb de la sezon la sezon eu zic ca merita 25 ron pe an :wink:

koklinos

Mesaj de koklinos »

Cineva care are avertizorii sau care stie cate ceva despre ei pls help :D

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

is f buni! din ce am citi pe net chiar si englezii le lauda... productorul zice ca bate cam 1km ... nu ca ne-ar ajuta cu ceva. iar statia semnalizeaza exact trasatura de la senzor... eu aseara am cumparat online un set de 3+1 la pretul de 220e ... la noi is mult mai scumpi

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

dar daca vrei mai pui vreo 200e si iti iei senzori si statie cu panou solar pe ele si nu mai cumperi baterii niciodata

ali alx

Mesaj de ali alx »

Ahotnic scrie:is f buni! din ce am citi pe net chiar si englezii le lauda... productorul zice ca bate cam 1km ... nu ca ne-ar ajuta cu ceva. iar statia semnalizeaza exact trasatura de la senzor... eu aseara am cumparat online un set de 3+1 la pretul de 220e ... la noi is mult mai scumpi
da-mi si mie te rog un mp cu magazinul. multumesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”