MTX 12 sau Cormoran Procarp carpforce-es

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: MTX 12 sau Cormoran Procarp carpforce-es

Mesaj de Alin Galbenu »

Salut. E ceva ce te nemultumeste la ele ? In caz ca raspunsul e negativ... ai gasit raspunsul si la intrebarea ta :D

viper28

Mesaj de viper28 »

Mi se par un pic cam tari. O sa le mai tin cateva partide sa le "pun la treaba" cu niste ciortani si crapi mai mari si ma hotarasc dupa. Eu am folosit MTX 8 de 3.5 LBS si posibil asta sa fie motivul pentru care am senzatia ca sunt cam "tepene" sa zic asa. Dar diferenta de lungime la aruncari este cu mult peste cat ma asteptam eu. Pe un loc la MV2 unde cu MTX 8 nu reuseam sa ajung in apropierea celuilalt mal cu MTX 12 am dat pe malul celalalt si asta fara sa ma fortez absolut deloc.
Daca puneam forta in aruncare sigur castigam metri buni. De 1 Mai merg cu niste prieteni la gratar pe Solacolu si o sa vad atunci cum "fac fata" la o "ciortaniada".

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

viper28 scrie:Mi se par un pic cam tari. O sa le mai tin cateva partide sa le "pun la treaba" cu niste ciortani si crapi mai mari si ma hotarasc dupa. Eu am folosit MTX 8 de 3.5 LBS si posibil asta sa fie motivul pentru care am senzatia ca sunt cam "tepene" sa zic asa. Dar diferenta de lungime la aruncari este cu mult peste cat ma asteptam eu. Pe un loc la MV2 unde cu MTX 8 nu reuseam sa ajung in apropierea celuilalt mal cu MTX 12 am dat pe malul celalalt si asta fara sa ma fortez absolut deloc.
Daca puneam forta in aruncare sigur castigam metri buni. De 1 Mai merg cu niste prieteni la gratar pe Solacolu si o sa vad atunci cum "fac fata" la o "ciortaniada".
Eu iti recomand sa lansezi si cu alta lanseta, doar asa o sa vezi ce poate mtx-ul :D

viper28

Mesaj de viper28 »

Pot spune ca in proportie de 90 % m-am hotarat sa patrez MTX-urile. De 1 mai am luat un ciortan la 1.5 kg si un crap in jur de 4 kg..Am fost multumit de prestatia batului...La crapul de 4 kg chiar s-a simtit destul de placut drilul-ul...O sa vad cum decurge urmatoarea partida ca sa ma hotarasc 100 %.

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

MTX 11 ? :)
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”