Vind barca Navigator AD 270 verde. Se poate pune motor pe ea, are podina din profile de aluminiu, chila se umfla. Este noua, nefolosita, o tin in cutia ei, in apartament, am umflat-o o singura data, cind am probat-o. Este cumparata anul trecut la Expo. Poza si datele tehnice se pot vedea pe net. Noua este 2100. Cer 1750 pe ea.
Vind barca Navigator AD 270 verde. Se poate pune motor pe ea, are podina din profile de aluminiu, chila se umfla. Este noua, nefolosita, o tin in cutia ei, in apartament, am umflat-o o singura data, cind am probat-o. Este cumparata anul trecut la Expo. Poza si datele tehnice se pot vedea pe net. Noua este 2100. Cer 1750 pe ea. Eventual schimb cu navomodel nou.
Vind barca Navigator AD-270 verde. Se poate pune motor pe ea, are podina din profile de aluminiu, chila se umfla. Este noua, nefolosita, o tin in cutia ei, in apartament, am umflat-o o singura data, cind am probat-o. Este cumparata anul trecut la Expo. Poza si datele tehnice se pot vedea pe net. Noua este 2100. Cer 1650 pe ea. Eventual schimb cu navomodel nou.