Intrebare

Moderator: Stefan B

mihai_onu

Intrebare

Mesaj de mihai_onu »

Salut Stefan,

As vrea sa stiu in ce masura in 2013 vei mai organiza concursuri amicale ( 24ore sau 48 ) in weekend-uri.
Sunt singurele concursuri la care pot participa si cei care stau mai prost cu timpul liber.
Anul trecut m-am trezit destul de tarziu si le-am ratat, l-am prins doar pe cel din toamna.
Daca da, incepand cu ce luna? vor fi promovate si aici sau doar pe site-ul balti?

Stefan B
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Intrebare

Mesaj de Stefan B »

mihai_onu scrie:Salut Stefan,

As vrea sa stiu in ce masura in 2013 vei mai organiza concursuri amicale ( 24ore sau 48 ) in weekend-uri.
Sunt singurele concursuri la care pot participa si cei care stau mai prost cu timpul liber.
Anul trecut m-am trezit destul de tarziu si le-am ratat, l-am prins doar pe cel din toamna.
Daca da, incepand cu ce luna? vor fi promovate si aici sau doar pe site-ul balti?

Salut Mihai,

Concursurile vor continua asa cum t-am obisnuit pe tine si pe prietenii Magurei 9. Ele vor fii anuntate si aici rubrica destinata Magurei 9 cat si prin newsletterele trimise de mine cu minim 2 saptamani inainte pt a se putea face inscrierile....

Eu as vrea sa dau drumul din luna aprile, asa cum ai observat am 2 evenim, unul la mijlocul lui april si unu la inceput de mai ...pesemne voi incerca sa strecor macar unu intre acestea, dupa care la fiecare 2 saptammani....voi incerca sa desfasor astfel de "concursuri amicale" ...

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Stefan poti sa ne spui daca lacul este dezghetat si daca se poate deschide sezonul mai devreme??
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

nit_matias scrie:Stefan poti sa ne spui daca lacul este dezghetat si daca se poate deschide sezonul mai devreme??

Imi pare rau, dar nu pot deschide mai devreme sezonul pana nu se stabilizeaza un pic vremea ....
As pune in pericol populatia piscicola .....

butadr

Mesaj de butadr »

Buna ziua
Pentru inceput imi cer scuze ca apelez la acest topic deja deschis dar subiectul se potriveste...
As vrea sa fac o iesire in acest weekend pe lacul magura 9 impreuna cu un prieten si ma intereseaza daca pot obtine cardul de membru in timp util prin completarea formularului online (ca intrebare secundara...eliberarea cardului obisnuit este gratuita sau trebuie platit, si daca da...cat?) si in cazul in care raspunsul este afirmativ, ma intereseaza daca se pot face rezervari.
Multumesc anticipat
Cu stima,
Zimbeste, maine va fi mai rau

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

butadr scrie:Buna ziua
Pentru inceput imi cer scuze ca apelez la acest topic deja deschis dar subiectul se potriveste...
As vrea sa fac o iesire in acest weekend pe lacul magura 9 impreuna cu un prieten si ma intereseaza daca pot obtine cardul de membru in timp util prin completarea formularului online (ca intrebare secundara...eliberarea cardului obisnuit este gratuita sau trebuie platit, si daca da...cat?) si in cazul in care raspunsul este afirmativ, ma intereseaza daca se pot face rezervari.
Multumesc anticipat
Cu stima,
Buna seara, cardul se ridica direct de la Magura 9, specificati la rezervarea telefonica ca, a-ti aplicat on line pt card .... :)

mihai_onu

Mesaj de mihai_onu »

Salut Stefan ,
Ceva noutati ?

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

mihai_onu scrie:Salut Stefan ,
Ceva noutati ?