o parere despre hakuyo,va rog

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut_udrea
Puncte: 0

Re: o parere despre hakuyo,va rog

Mesaj de ionut_udrea »

Zimi un scor la 4 buc...:D
CARPE DIEM!!!

ionut_udrea

Mesaj de ionut_udrea »

Pt un fan hakuyo..:P
CARPE DIEM!!!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut_udrea scrie:Zimi un scor la 4 buc...:D
Acum am citit mesajul . Cu parere de rau mulinetele au fost vandute toate . Mai am rezervate 4 buc. timp de doua saptamani , dar parerea mea este ca omul nu se razgandeste .
Pana in august nu pot sa spun nimic ...

Ionita sorin

Mesaj de Ionita sorin »

In Dragon corpul 7, este un stand Hakuyo. Are legatura cu Domnul Mitranescu?
Acolo preturile sunt mai mici. Pe mine ma interesa MTX 12.
Se pune problema: original sau copie?
Domnul Mitranescu aveti toata aprecierea din partea mea, dar daca cineva va face concurenta neloiala nu este corect si lumea trebuie sa stie. In rest aveti dreptate: este bine ca in magazin sa existe produse pentru toate "buzunarele" si fiecare cumpara dupa cum isi permite si ce considera ca ii trebuie. Comparatiile de mai sus ca produsul respectiv este mai bun decat..., sau ca aia este o rasnita nu-si au rostul. Exista pentru fiecare PESCAR ADEVARAT un raport optim calitate/pret/caracteristici tehnice, raport pe care singur s-il stabileste si il aplica cand pleaca la cumparaturi.
O zi buna tuturor si fire intinse.

Dan Mitranescu
Veteran

Ionita sorin scrie:In Dragon corpul 7, este un stand Hakuyo. Are legatura cu Domnul Mitranescu?
Acolo preturile sunt mai mici. Pe mine ma interesa MTX 12.
Se pune problema: original sau copie?
Domnul Mitranescu aveti toata aprecierea din partea mea, dar daca cineva va face concurenta neloiala nu este corect si lumea trebuie sa stie. In rest aveti dreptate: este bine ca in magazin sa existe produse pentru toate "buzunarele" si fiecare cumpara dupa cum isi permite si ce considera ca ii trebuie. Comparatiile de mai sus ca produsul respectiv este mai bun decat..., sau ca aia este o rasnita nu-si au rostul. Exista pentru fiecare PESCAR ADEVARAT un raport optim calitate/pret/caracteristici tehnice, raport pe care singur s-il stabileste si il aplica cand pleaca la cumparaturi.
O zi buna tuturor si fire intinse.
Standul respectiv este al firmei Hakuyo . Eu sunt colaborator si prin intermediul acestei firme imi fac anumite produse pe care am exclusivitate . ( Spre exemplu MTX 14 nu se gaseste acolo . )

Preturile din Dragon sunt aprox. la fel cu cele din magazine , iar daca exista mici diferente acestea sunt datorate comunicarii cu clientii . Spre exemplu nimeni din dragon nu sta la miezul noptii sa dea explicatii despre produse. :D acest lucru merita cativa leuti in plus ( dupa cum spuneam ,daca exista diferente ). Garantie , drum , ciondaneala ... pentru unii merita , pentru cei mai multi nu ! Garantez . :wink:
P.S. Produse Hakuyo nu exista contrafacute. Daca cineva risca inchisoarea macar o face cu Daiwa , Shimano , ... :D

Ionita sorin

Mesaj de Ionita sorin »

Va multumesc pentru raspuns.
Aveti perfecta dreptate, cateodata un sfat bun, o prezentare competenta face multi bani, si intelegeti ce vreau sa spun.
Poate in curand voi inlocui si eu lansetele mele Shimano Hyperloop, cu MTX 12.
Inca o data va urez toate cele bune.

ragosh

Mesaj de ragosh »

Salut Dan,

As avea o întrebare legata de mulinetele TD6000. Can vor reveni la vânzare în august, vor revenit la același preț de 240ron ?
Nu de alta dar mi-am cumpararat 2 mulinete inainte sa se termine stocul din februarie si vreau sa-mi completez setul :D. Sunt incantat de ele si sper sa ajunga cat mai curand.

Numai bine !

Dan Mitranescu
Veteran

ragosh scrie:Salut Dan,

As avea o întrebare legata de mulinetele TD6000. Can vor reveni la vânzare în august, vor revenit la același preț de 240ron ?
Nu de alta dar mi-am cumpararat 2 mulinete inainte sa se termine stocul din februarie si vreau sa-mi completez setul :D. Sunt incantat de ele si sper sa ajunga cat mai curand.

Numai bine !
Mai am 5-6 mulinete la magazin . Daca doresti doua poti sa suni pentru a le rezerva. Pretul pe acestea este acelasi. Pe cele care vin in august inca nu stiu pretul ( o sa creasca putin ).
Numai bine.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”