Iar daca eu sunt initiatorul acestui topic,propun ca tot eu sa fiu si cel care deschide acest topic.
Popescule,sa-ti traga toata tagma pescareasca ...............

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
VAD CA TE ARDE-N GAOAZA SA TE IEI CU MINE,LAKE CU PEDALE......Saky scrie:un exemplu de om destept !
tine-o tot asa !
Ai dreptate George,nu stiu cum se face dar cand citesc ce scri,jur ca ma fac baiat cuminte instantgor965 scrie:Baieti, o luati razna rau de tot ...mergeti la un pescuit de placere ! Indiferent de afinitatile unora sau altora, un forum care se respecta cat de cat nu poate admite un astfel de topic ! Mai radem, mai glumim, mai luam lumea peste picior, mai facem bascalie de unu, una, alta, dar sa deschidem un topic de injuraturi, e prea mult !
Nu va retine nimeni si nimic sa combateti cum puteti un om sau o idee, dar nu asa ! greseala multora a fost ca l-au bagat prea mult in seama pe Popescu...iar greseala lu' Popescu a fost ca in loc sa-si vada de federatia lui, s-a apucat de clinciuri pe forumuri cu cei pe care ar trebui, ipotetic vorbind, sa-i pastoreasca ...mai plastic spus, el, ciobanul, in loc sa-si ingrijasca turma, s-a apucat de "babardit" oile !