În cursul acestei săptămâni am achziționat de pe acest site( marele bazar), un scaun JRC de la Bara Florin din Constanța. Am primit scaunul, acesta se afla exact în starea în care a fost descris de vânzător (produs nou nefolosit), în concluzie un băiat de încredere!!! Surpriza mare a fost în momentul în care l-am studiat cu mare atenție și scaunul avea un defect (piulița șurubului de siguranță de la piciorul din spate fiind defectă, nu mai culisează în lăcașul special destinat). În acest sens l-am contactat telefonic pe Florin, acesta fiind de mare caracter mi-a comunicat că-mi va înapoia întreaga sumă de bani, un tip cu demnitate, onoare și mare caracter!!! Datorită caracterului acestui om, m-am fotărât să păstrez produsul în starea în care l-am primit. În concluzie cred că vinovăția aparține distribuitorului acestui produs pe piață, datorită faptului că vinde produse cu defecte ascunse. Cu respect Lucian BV!!!
se mai intampla, personal nu pot decat sa spun o gramada de lucruri bune despre JRC, in materie de bagajerie si camping cred ca raport calitate/pret sunt printre cei mai buni! Iar daca era in tipla, distribuitorul nu prea are nici o vina, ci fabricantul... dar cum am spus... se mai intampla.
Incearca sa gasesti un magazin care distribuie asa ceva si cred ca ti-l poate schimba pe garantie cu un mic efort!
Si ca sa continue lucrurile frumoase, Florin ar trebui sa va spuna de unde l-a cumparat iar firma care l-a comercializat sa va permita returul, respectiv recuperarea banilor, in felul acesta dand dovada de profesionalism(zic si eu)
Florin mi-a spus că l-a primit cadou, nu mai rețin de la cine și nu are relevanță. Sper să nu mai pățească și alți prieteni pescari ce am pățit eu!!! Este foarte dificil să găsesc magazine care distribuie scaune JRC și să mă rog să-mi schimbe scaunul, nu am bon fiscal, nu am absolut nimic și cu siguranță mă umilesc inutil. Vă mulțumesc de sfaturi!!! Cu respect Lucian BV.
JRC are mai multe chesti in vanzare ce trebuiesc evitate...dar si pe la noi sunt firme, mult laudate aici pe forum, ce vand jeguri penale in loc de lansete
PS:Revin Luni cu poze si nume.