Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Asa este. Si eu am X2. Nu stiu cate kg are dar in rest este mai mult decat ok. Cred ca satisface aproape pe oricine. Pret mult mai mic decat Daiwa. Eu vreau sa imi mai fac niste picioare mai lungi ptr fata.arsinel scrie:Si eu am x2 dar astia zic ca are 5,9kg. Nu stiu de unde ai reusit tu 7 kg si ceva.
Oricum este un rodpod stabil si bun .Diferenta fatza de daiwa este pretul.
90 cm nu este cam lung pentru 4 lansete?pilbak levente scrie:Bara de inox de 10 mm trebuie si 90 de centimetrii ar fi ok pt buzz-bar.
Depinde de gustul fiecaruia!Poate si 80 ar fi ok.catalin26 scrie:pilbak levente scrie:Bara de inox de 10 mm trebuie si 90 de centimetrii ar fi ok pt buzz-bar.
pilbak levente scrie:Depinde de gustul fiecaruia!Poate si 80 ar fi ok.catalin26 scrie:pilbak levente scrie:Bara de inox de 10 mm trebuie si 90 de centimetrii ar fi ok pt buzz-bar.
Cate lansete si ce mulinete pui pe el?osc1or scrie:eu am un rod pod din aluminiu (copie dupa daiwa infinity) si are buzbari de 90cm
este foarte stabil
nu stiu exact pe ce amprenta sta rodpodul meu si pe ce amprenta sta infinity, dar nu cred ca e mare diferenta