Vand cat mai urgent o undita ,,ocean fly feeder 390,, + o mulineta ,,master feeder 5000,, ambele de marca baracuda. Sunt de o calitate exceptionala. Mulineta are in total 4 tamburi de rezerva, 2 de aluminiu (cei albi) si 2 de grafit (cei negri). Tot din pachet fac parte 4 cosulete feeder, diferite marimi si dimensiuni; un penar plin cu monturi legate cu fir textil de calitate si carlige Haldorado marimea 10 (2 bucati), baracuda si sasame; si un minciog. Mulineta are 2 tamburi plini ochii cu fir de o,25 mm. Toate produsele au fost achizitionate anul acesta din magazin. Singurul defect il constituie undita care din nustiu ce motive, i s-a rupt partea cea rosie de la varf. Dar a fost reparat si inca poate fi folosit cu incredere. Toate acestea au fost folosite doar la un concurs. Le vand pentru ca am nevoie cat mai urgent de bani. Nu platesc eu transportul, eventual la punerea banilor in cont, il voi plati eu. Pretul este de 600 de lei. NU ACCEPT SCHIMBURI. Trimit oriunde in tara, eu platesc transportul daca este cazul doar pe posta Romana. Pachetul contine tot ceea ce se vede in imagini nimic mai mult, sau mai putin.
valabil, telefon 0761850320. Accept si unele schimburi, pret 600 de lei, platesc eu transportul la depunerea banilor in cont. Undita are o actiune fff. buna. Garantez eu insusi calitate, doar odata am pescuit cu ea, dar este excelenta in dril si aruncari.
preturi produse: -undita ,,ocean fly feeder 390,,-250 lei
-mulineta ,,master feeder 5000,, cu 4 tamburi de rezerva-230lei
-mincinog-50lei
-penar monturi-50 lei
-cosulete feeder-20 lei
Se pot vinde si separat, dar cu conditia platii transportului
salut, la mine la magazin este 23 de lei. Acuma daca socotesti timpul cat dureaza sa le legi, carligele separat si firul textil iesi putin mai scump. Nu am ce face cu ele merci pt. oferta. 5 Carlige haldorado costa 25 de lei, in penar sunt 2 carlige!!!
Mai bine las-o asa.Ba spui ca ai nevoie urgenta de bani, dupa accepti si schimburi.Lanseta costa intre 185-230 ron, fara spituri defecte.Mulineta o vinzi aproape dublu fata de pretul de magazin.Spor la vanzare...
am nevoie de bani k sa imi cumpar alte articole!!! Daca are cineva ce imi trebuie poate acce[t si schimburi. Mulineta are 4 tamburi fata de cei normali, iar undita nu are nik, inca manerul este lux fata de cele de pe internet credema, daca iei un feeder ocean fly 390 v-a avea manerul stramb, spun din propria experienta. Undita este in stare ff buna nu are decat defectul varfului, daca ii putem spune asa... Pretul mie unul mi se pare corect, tinand cont k mulineta are 4 tamburi, dintre care 2 plini cu fir nou. Astept alte oferte si propuneri pe privat sau la telefon 0761850320.