Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Cred ca avea dreptate bella.Marius Georgescu scrie:ScorleanuAlin scrie:Regulament pescuit sportiv Calugareni 2013:
1. Ziua de pescuit: se pescuieste doar pe malul amenajat, de la rasarit pana la apus:
TAXA: 75 ron/12h
2. Pescuit de noapte: doar cu acordul Administratiei, de la apus pana la rasarit:
TAXA: 150 ron/12h
3. Insotitorii/ Agrement: sotie, copii, fara taxa;
4. Abonament 2013 – Calugareni:
Se acorda doar pe baza de recomandari si contine 11 partide a cate 48 ore:
TAXA 1000 ron/pescar
5. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim patru scule, doar pe malul special amenajat , iar in cazul pescuitului la lanseta este permisa doar montura care sa poata elibera plumbul in caz de agatare si doar cu un singur carlig;
6. Este interzis firul textil;
7. Echipament obligatoriu :SALTEA RECEPTIE, SPRAY ANTISEPTIC, MINCIOG si SAC ECOLOGIC pentru crap;
8. Se pescuieste si in perioada de prohibitie si este interzis pescuitul la bomba sau pescuitul plantat;
9. Se pescuieste doar in sistem C&R indiferent de specia vizata;
ATENTIE: ORICE PESTE MAI MARE DE 10 KG SE VA ELIBERA IMEDIAT.
10. Interzis: muzica, tipetele, claxonatul, zgomotele stridente de orice fel, petrecerile pe lac si orice fel de manifestari zgomotoase;
11. Locul se pastreaza curat in timpul partidei de pescuit si este interzis focul direct pe iarba, se va folosi doar gratar cu picioare si locul, la plecare se lasa curat fara resturi de gunoaie pe jos, fara coji de seminte, mucuri de tigari, etc.
12. Se permite accesul cu masina pe lac in timpul partidei de pescuit, cu conditia ca pescarul sa prezinte neconditionat si OBLIGATORIU spre control, juvelnicul sau masina, doar personalului lacului, ori de cate ori i se solicita acest lucru;
13. Pe timpul zilei se circula cu masina doar cu viteza foarte mica si nu se claxoneaza. Noaptea, deplasarea auto este INTERZISA!
14. Masuri luate pentru pescuitul la BOMBA, sau retinerea pestilor , sau ascunderea lor in masina:
- Se confisca sculele de pescuit si se interzice accesul pe lacul Calugareni pe timp nelimitat;
- Se anuleaza abonamentul imediat;
- Daca administratorul considera necesar, poate solicita implicarea organelor legale;
15. La iesirea de pe lacul Calugareni aveti obligatia sa anuntati administratia baltii ca plecati si aveti obligatia sa prezentati masina spre control;
16. In perioadele in care pe lac se organizeaza competitii sportive, accesul abonatilor este permis, doar cu statut de vizitator.ABONAMENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
pai la asta ma refeream eu........eugen dragnea scrie:Cat de IMPERTINENT si NESIMTIT poti fi sa dai un astfel de raspuns ?!?bella scrie:n-ai tu bani pt balta asta.....ICSXX scrie:Pana la urma cat este taxa pe aceasta balta?
pai si nu mai bine de bani astia te duci cu nevasta o saptamana in grecia?ICSXX scrie:bella : raspunsul tau de atunci a sunat altfel. nu se pune problema ca am sau nu am bani, dar nici sa-i arunc asa degeaba nu-mi vine. pe langa tarifele baltii te mai costa si momeala, motorina, haleala, o berica doua-trei. daca vrei sa stai mai mult de 24h pe balta asta ...... mai bine pleci in franta sau ungaria pe balti mult mai bune si mai civilizate