Ma poate ajuta cineva cu 2 bare pt buzzbarii de la Alcatraz?
Au 57cm si se cam omoara mulinetele intre ele.
Vreau tot de inox de 80-85cm, am mai vb cu cineva care a rezolvat cazul cu un user crapmania.
Fişiere ataşate
Buzz-bari 1.jpg (93.45 KiB) Vizualizat de 1316 ori
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
Am rezolvat partial. Am gasit la ItalInox bara plina de inox,10mm cu 3m lungime 37 lei.( 37 lei bara sau kg ca se vinde la kg)
Acum mai ramane sa si ajung ca au program L-V pana la ora 17 si nu prea am cum sa ajung.
@ARSINEL si eu vreau sa imi iau o bara din acelasi motiv. stau relativ aproape de ei. daca reusesc zilele astea sa plec mai devreme de la servici ma duc sa iau. in ce zona stai sau lucrezi? daca vrei sa iti iau eu este ok iar apo ne intalnim undeva in oras sa iti dau bara
ICSXX scrie:@ARSINEL si eu vreau sa imi iau o bara din acelasi motiv. stau relativ aproape de ei. daca reusesc zilele astea sa plec mai devreme de la servici ma duc sa iau. in ce zona stai sau lucrezi? daca vrei sa iti iau eu este ok iar apo ne intalnim undeva in oras sa iti dau bara
Stau pe Cal Grivitei si lucrez pe centura intre Pipera si Otopeni.(sa nu se inteleaga gresit )
Ti-am lasat MP
ICSXX scrie:@ARSINEL si eu vreau sa imi iau o bara din acelasi motiv. stau relativ aproape de ei. daca reusesc zilele astea sa plec mai devreme de la servici ma duc sa iau. in ce zona stai sau lucrezi? daca vrei sa iti iau eu este ok iar apo ne intalnim undeva in oras sa iti dau bara
Stau pe Cal Grivitei si lucrez pe centura intre Pipera si Otopeni.(sa nu se inteleaga gresit )
Ti-am lasat MP
ICCXX.
Pentru picioare trebuie sa-ti iei teava( NU BARA)
Pastrezi partea 1 de la piciorul original care are 12mm la exterior(partea care se infileteaza in corp) si trebuie sa gasesti o teava in care sa intre ea.(cred ca de 15)
Eu zic sa te duci cu un picior la tine.
Fişiere ataşate
DSCN 100.jpg (68.64 KiB) Vizualizat de 1076 ori
DSCN99.jpg (105.17 KiB) Vizualizat de 1081 ori
Ti-am lasat MP
Cum esti platit...la ora..sau...???....
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''
Ti-am lasat MP
Cum esti platit...la ora..sau...???....
Lucrez cu fractie ) cate 30 de min