Moderator: gor965
Paratii nu vor plati nimic deoarece instanta a hotarat in favoarea lor.andrei vladeanu scrie:treaba e simpla.
paratii mateianu, oana si zarguzon trebuie sa dovedeasca la tribunal escrocheriile lui rudeanu.
daca nu pot, dau 10.000 de euro fiecare.
si eu care facusem imprumut la banca sa pot plati cei 10.000 de euro ........oare ce fac eu acum cu atatia baniZarguzon Adi scrie:Paratii nu vor plati nimic deoarece instanta a hotarat in favoarea lor.andrei vladeanu scrie:treaba e simpla.
paratii mateianu, oana si zarguzon trebuie sa dovedeasca la tribunal escrocheriile lui rudeanu.
daca nu pot, dau 10.000 de euro fiecare.
oanavictor scrie:si eu care facusem imprumut la banca sa pot plati cei 10.000 de euro ........oare ce fac eu acum cu atatia bani :!: :idea:[/quote scrie:
Victore, daca tot ploua si nu ai preocupari mai serioase, pune-te sa dormi sau numara-i pe blat.
gabi1 scrie:oanavictor scrie:de numarat...... sunt usor de numarat..........hartii dalea de 500 ........la dracu''......alta belea ......acum le duc grija ....si eu care facusem imprumut la banca sa pot plati cei 10.000 de euro ........oare ce fac eu acum cu atatia bani :!: :idea:[/quote scrie:
Victore, daca tot ploua si nu ai preocupari mai serioase, pune-te sa dormi sau numara-i pe blat.![]()