bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de doru_croc »

Un barbat e adus īn fata judecatorului pentru ca a omorāt-o pe sotia lui.
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul sa nu va condamne la īnchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cāt de cāt plauzibile care sa va poate reduce pedeapsa.
- Domnule judecator, sotia mea era asa de proasta īncāt nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon.
- Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne īnainte sa continuam procesul trebuie sa aveti argumente cu adevarat plauzibile.
- Pai sa va povestesc: Locuim īntr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuiete o familie de pitici. Parintii au 1 metru si copii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm . Īn ziua respectiva i-am spus sotiei:
- E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici!
- Da, raspunde sotia sunt o adevarata specie de pirinei. - Pigmei ai vrut sa spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul īn piele si de la care se alege cu pistrui.
- Aia se numeste pigment.
- Ma lasi ... Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- Ala se numette pergament.
- Cum poti draga sa fii asa de incult! Pergament e cānd un scriitor publica o parte din ce a scris.
- Domnule judecator, va īnchipuiti ca mi-am īnghitit cuvāntul "fragment" ca sa nu mai continui discutia asta aberanta. M-am atezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea lānga mine cu o carte īn mana si īmi spune:
- Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte, daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste Veranda de la Pompadur.
Iau carte īn māna si īi spun "Draga mea, asta e o carte īn limba franceza Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele īn romāna" .
- Asta e buna draga, īmi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate !!
- Ala nu se numeste vector, se numeste lector.
- Esti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- Ala a fost Hector si era troian.
- Hector e unitate de masura a suprafatei blegule.
- Ala e hectar draga mea.
- Ma uimesti cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor.
- Ala se numeste nectar spun eu oftānd din adāncul sufletului.
- Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cāntau doua prietene īn duo.
- Nu se spune duo se spune duet.
- Ma scoti din sarite, cum dracu de esti asa de īncuiat! Duet e cānd doi barbati se bat cu sabiile
- Ala se numeste duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul.
- Domnule judecator, aveam tunel pe limba dar am simtit ca mi se face negru īn fata ochilor si nu m-am mai putut stapāni si am aruncat-o pe geam.
Liniste īn sala. judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic ti spune:
- Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector.

Morala (dupa expeditor): judecatorul era un tip foarte rabdator...!!!
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Frumos Ionut! :wink: :lol: Ai vazut cum intelegea si reactiona sala la toate inexactitatile spuse de Marele Maestru? :!: Crezi ca in ziua de astazi ar mai fi avut acelasi succes cu aceasta parodie?? :oops:
Fir intins

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SD8Bnjd6uk#

( Culmea este ca eu l'am primit din...SUA)
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Care a fost mesajul pe care l-au transmis romanii expunand cel mai mare drapel national ?
Ca li se falfaie, dar nu oricum ,ci la maxim !
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

- A intrat?
- Nu!
- Dar acum?
- Nu, esti pe langa…
- Dar acum? Sunt aproape?
- Nu, esti departe.
- Pai si cum mama dracului s-o bag?
- Andreea, da-o naiba….da-te jos din masina si lasa-ma s-o parchez eu!

O judecătoare de la Tribunalul Municipiului București se plânge că în timpul furtunii de ieri s-a trezit cu o vilă în curte

O tanara statea pe o banca in parc, cand un individ ce parea boschetar se aseaza langa ea si o intreaba:
– Domnisoara, vreti sa va culcati cu mine?!
– Nu!
– Atunci, va rog sa plecati din patul meu!

Secretul succesului în viaţă este legat de cinste şi decenţă. Dacă nu ai aceste două calităţi... succesul îţi este garantat.
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Nu înţeleg de ce unii părinţi evită să discute despre sex cu copiii lor. Când aveam 10 ani, am văzut doi câini care se împerecheau pe stradă şi am întrebat-o pe maică-mea:
- Ce fac câinii ăia acolo?
- Dansează, mi-a răspuns.
La primul banchet, în clasa a patra, am fost exmatriculat...

3 barbati mor ..si ajung in Rai si Dumnezeu ii intreaba daca si`au inselat nevasta cat timp au trait.:
Primu`:
-Doamne am stat 25 de ani cu nevasta`mea si nu am inselat`o nici macar odata
-Foarte bine fiule,pentru asta primesti un Mercedes decapotabil sa te plimbi cu el prin Rai
Al doilea:
-Doamne,recunosc , o singura data am inselat`o pe nevasta`mea...da` mi`a parut rau..
-Pentru asta fiule,primesti un scooter
Al treilea:
-Doamne ,mie nu mi`a pasat de nevasta`mea si am inselat`o de cate ori am avut ocazia.
-Vai,fiule ...nu pot sa iti dau mai mult decat o bicicleta pentru treaba asta.
Peste 2 saptamani ,se intalneste la un semafor.. primu` si ultimu`.Primu` era in Mercedes si plangea de mama focului..
Ultimu` il intreaba:
-De ce plangi omule ?Ai primit cea mai tare masina ....Io ce sa mai zic ca am primit amarata asta de bicicleta...
La care acesta raspunde..:
-Pai ..am aflat ca mi`a murit nevasta...
-Aaa...condoleante..inteleg de ce esti asa suparat
-Nu e vorba de asta,dar am vazut`o la intersectia trecuta si era pe Role

Guvernul ucrainean a anunțat că va promova turismul în zona din jurul centralei nucleare de la Cernobîl.
”E un fel de Disneyland, doar că șoarecele de 2 metri este real” a precizat purtătorul de cuvânt

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

doru_croc scrie:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SD8Bnjd6uk#

( Culmea este ca eu l'am primit din...SUA)

:lol: :lol:

Un american si un roman isi laudau fiecare tara:

- Noi, zice americanul, ii avem pe Obama, Johnny Cash, Stevie Wonder, Bob Hope.

- Eheee ... noi, raspunse romanul, il avem pe Basescu, no CASH, no WONDER, no HOPE!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

Un vapor a ancorat în Mexic, lângă un micuț sat de pescari. Un turist, i-a complimentat pe pescari pentru calitatea produselor și i-a întrebat cât timp le ia să prindă acei pești.
- Nu foarte mult timp, au raspuns pescarii la unison.
- Dar de ce n-ați mai stat, ca să prindeți mai mult pește?
Pescarii i-au răspuns că micile cantități pe care le prind, sunt suficiente pentru nevoile lor și ale familiilor lor.
- Și ce faceți în restul timpului? a întrebat turistul.
- Dormim până târziu, pescuim puțin, ne jucăm cu copiii și ne facem siesta împreună cu soțiile noastre. Mai târziu, pe seară, mergem în sat, unde ne întâlnim cu prietenii, bem puțin, cântăm la chitară câteva cântece și tot asa…. Avem o viață plină.
Turistul i-a intrerupt,
- Stați puțin! Eu am absolvit Harvard-ul, am o diplomă în economie și pot să vă ajut! Trebuie să pescuiți mai mult timp în fiecare zi. În felul acesta, o să puteți vinde peștele pe care îl prindeți în plus. Cu veniturile suplimentare, veți putea cumpăra o barcă mai mare.
- Și după asta? au întrebat pescarii.
- Cu banii suplimentari pe care-i va aduce barca, veți putea cumpăra o a doua și o a treia barcă și tot așa, până când veți avea o întreagă flotă. În loc să vindeți peștele unui intermediar, veți putea negocia direct cu marile fabrici de procesare, poate chiar să vă construiți propria fabrică. Atunci veți putea părăsi sătucul ăsta micuț și să vă mutați în Mexico City , Los Angeles , sau poate chiar la New York ! De acolo vă veți putea conduce noua întreprindere prosperă.
- Și cam cât timp ne-ar lua asta? au întrebat pescarii.
- Douăzeci, poate chiar douăzeci și cinci de ani. a replicat turistul.
- Și după asta?
- După asta? Ei bine, prietene, ăsta-i momentul cand devine cu adevarat interesant,” a răspuns zâmbind larg turistul. Când afacerea ta este cu adevărat uriașă, poți să începi să vinzi și să cumperi active și să faci milioane de dolari!
- Milioane? Serios? Și după asta? au întrebat pescarii.
- După asta, veți putea să vă retrageti din afaceri, să traiți într-un sătuc liniștit și retras pe malul mării, să dormiți târziu, să vă jucați cu copiii voștri, să vă faceți siesta cu soțiile și să vă petreceți serile împreună cu prietenii distrandu-vă cum vreți voi.
- Domnule, esti prost?Dar asta e exact ce facem acum. Care ar fi rostul să irosim douăzeci și cinci de ani? au replicat pescarii...

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Asta e banc ?! :)))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”