Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
DE LA MINE AI NOTA 10... eu prefer sa il dau la oamenii saraci si cum eu sunt sarac mil dau mielivc24 scrie:M-au uitat la un documentar pe F&H, realizatorul subliniind de 1000 de ori ca dupa ce ai luat crapul in juvelnic este nobil, frumos si sublim sa eliberezi pestele. Bleahhhh...
Wikipedia ne spune ca este o practica in pescuitul sportiv implementata cu scopul de a proteja, conserva o anumina specie de pesti. Corect.
Hai sa protejam, sa conservam un peste creat special pentru un pescuit industrial/comercial: Crapul de crescatorie. Hai sa facem burtzile mari administratorilor care stau seara si isi pun doar o singura intrebare: Oare visez? Hai sa eliberam crapii pentru ca la anul, indopati cu Grandbell (a se citi Groundbait) vom putea sa ii prindem cu 3 kilograme mai mari + una poza primplan pe facebuuuk. Inutil.
Nu cred ca voi putea pastra niciodata un pastrav indigen, un lipan, o lostrita, un crap salbatic...
Umpleti oameni buni portbagajul masinii, scoateti bancheta din spate, luati toti crapii si opriti-va la un centru de copii. E un gest nobil, frumos si sublim...
Pe langa toate astea, cel mai important, e ca este etic (nu stau sa-ti explic termenul si implicatiile sale). Altfel, apelul tau e instigare la furt. Punct. Asta e problema Romaniei care a trecut prin cei 70 de cancer rosu (cea mai mare aflare in treaba a omenirii cum a definit Tutea comunismul): distrugerea notiunii de proprietate si, implicit, de drepturi (de proprietate). Toti idiotii fac apologia furtului, a fraudei si a talhariei (inclusiv aia legalizata). Singurul dialog posibil cu voi e glontele in legitima aparare (din pacate talharii "intitutionali" s-au autoprotejat prin legislatia care interzice apararea proprietatii cu arma).este nobil, frumos si sublim sa eliberezi pestele.
Dupa cum scrii ... e clar de ce esti sarac! Si, daca nu faci nimic in privinta asta, nici n-ai 'fo sansa sa scapi de saracie!si cum eu sunt sarac mil dau mie
iote domne numai profesori de limba romana aci pe forum si unde mai pui ca nu au nici simtul umorului la ei.ionut72 scrie:Dupa cum scrii ... e clar de ce esti sarac! Si, daca nu faci nimic in privinta asta, nici n-ai 'fo sansa sa scapi de saracie!si cum eu sunt sarac mil dau mie