Echipament crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Bogdan Stan

Echipament crap

Mesaj de Bogdan Stan »

Salutare tuturor!

De anul trecut de cand m-am "dedulcit" la pescuitul crapului sunt hotarat sa-mi schimb echipamentul din dotare. Ce parere aveti:

- mulinete Daiwa Regal Plus 5000
- bete Fox Warrior Elite la 3,90 sau Shimano Beast Master?
- rod pod ultimate
+ o barcuta de nadit daca nu ma conving singur pana incepe sezonul sa nadesc in varianta mai sportiva cu prastia si pluta de marcaj

Multumesc anticipat pentru orice comentarii indrumatoare.

legio1083
Puncte: 0

Mesaj de legio1083 »

Ai pescuit inainte cu bete de 3,60?
Legio - Patria Nostra !

Bogdan Stan

Mesaj de Bogdan Stan »

Am aruncat de cateva ori cu 3,60 dar nu erau ale mele. stiu ca are relevanta si statura mea cca 1,75 caci s-ar putea sa ma incomodeze 3,90 la aruncare. Cum e?

legio1083
Puncte: 0

Mesaj de legio1083 »

nu e vb de statura...
betele de 3.90 se "urnesc" mai greu din loc decat alea de 3.60.
Eu spre exemplu arunc mai departe cu 3.60 decat cu 3.90, chiar daca betele au aceeasi putere si acelasi rip de actiune. Poate parea putin insa 30 cm in plus la bat si inca 20 la capatul liniei de la varf la plumb pot insemna un efort suplimentar , caruia inca nu fac fata cu brio.
Parerea mea e sa-ti iei mai intai 3.60, ceva decent, si dupa ce ai scos untul din ele si vei simti ca esti limitat de lanseta si nu te fort sau tehnica e cazul sa mergi la 3.90. Asta e parerea mea. Acum tu faci cum stii :wink:
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”