Catch and Release La Crap. NICIODATA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Iacob Cristian
Puncte: 0

Re: Catch and Release La Crap. NICIODATA!

Mesaj de Iacob Cristian »

carbocalm scrie:M-am bucurat ca un copil in dimineata Craciunului cand am descoperit acest topic minunat.
As dori cu aceasta ocazie sa il intreb pe initiator unde e balta unde se poate pleca cu un portbagaj de peste si in ce conditii(ascuns in locul rotii de rezerva , spaga la paznic etc)?
Intreb aceste lucruri pentru ca vreau sa fac o donatie saptamana viitoare.

PS Merge la bomba?
Doar la ancora,cu o libelula in fiecare varf.Merge si un vierme.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

cristi 1978 scrie:
carbocalm scrie:M-am bucurat ca un copil in dimineata Craciunului cand am descoperit acest topic minunat.
As dori cu aceasta ocazie sa il intreb pe initiator unde e balta unde se poate pleca cu un portbagaj de peste si in ce conditii(ascuns in locul rotii de rezerva , spaga la paznic etc)?
Intreb aceste lucruri pentru ca vreau sa fac o donatie saptamana viitoare.

PS Merge la bomba?
Doar la ancora,cu o libelula in fiecare varf.Merge si un vierme.
Multumec frumos .
Eu sincer credeam ca doar pe carpodroamele cunoscute ca si densitate se pot prinde pesti pentru a fi nevoie sa rabatam si bancheta si sa umplem si portbagajul. Bine ca mai exista balti cu atat de mult peste ,incat sa prinda fiecare pescar macar un portbagaj plin.

Oricum ma bucura sa vad ca inca exista pasiunea pescuitului in noi, intrucat nimic nu se compara cu relaxarea la gandul ca ai putea fi controlat de paznic/patron.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Avand in vedere tot ceea ce s-a postat referitor la acest subiect , si intrucat stateam si ma gandeam si nu imi trecea nimic prin cap total intamplator mi-a venit o idee.

Liga Haiducilor Crapisti din Romania.
Aceasta va avea doua deziderate:
1. Prinde si doneaza. Vom lua pestii de la bogatanii de patroni de balti si ii vom da saracilor. Chiar si Isus a dat peste saracilor. Imaginati-va ce gest ar fi sa dam crap imbuibat cu groundbait copiilor.
2.Redarea spiritului crapului de balta.
Crapul de balta spre deosebire de cel salbatic este ingradit intr-un areal limitat(de obicei cat tine balta) pe cand cel "salbatic" de Dunare se poate plimba pana la muntii Padurea Neagra si retur intr-un mediu absolut nepoluat .
Este hranit cu hrana "artificiala" (tot felul de porcarii gen boilies ).
Nu mai are nici un fel de respect de sine dupa ce este prins si eliberat in nenumarate randuri.

Ca urmare astept mp-urile cu numele si cotizatiile voastre(plase, setci , halauri, bombe , maimute , ancore etc).

Propun urmatorul front de lucru: Sarulesti, Tancabesti,Periprava ,MV2 ,Magura9,Peris,Caldarusani,Greaca(aici deja opereaza de ceva vreme niste confrati de-ai nostri in simturi si gandiri) si restul baltilor cu crap din asta nenatural de crescatorie.

Dupa ce vom "termina treaba" cu toate baltile, vom merge cu totii sa pescuim C&R pe Dunare si in Delta unde se stie cat de mult crap "salbatic " mai exista.

Rog un moderator sa stearga acest topic , intrucat organizatia noastra trebuie sa ramana secreta , ca orice entitate generatoare de bine si lucruri pozitive.

Merci,

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

carbocalm scrie:
Ca urmare astept mp-urile cu numele si cotizatiile voastre(plase, setci , halauri, bombe , maimute , ancore etc).
cu curent, parasute sau carbid e voie? ca suna bine "proiectul" dar e putin in urma cu ultimile tendinte in pescuitul la crap.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”