Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
frumos, dar de ss 9000 ce spui ?marian_popescu scrie:visul meu pentru pescuit pe lac - dss 3000, dar intai ss
ygor scrie:frumos, dar de ss 9000 ce spui ?marian_popescu scrie:visul meu pentru pescuit pe lac - dss 3000, dar intai ss![]()
problema este ca ss3000/9000 nu se mai fabrica iar pretuile lor acum sh sunt de 3 ori mai mari ca atunci cand erau noi;
tare as vrea sa stiu care sunt diferentele dintre un ss3000 si 6000T
sunt un fan retro ca a zic asa, detin infintiy 5500 XBR / ss 1300 si as fi dori cateva pareri despre 5000 t sau de ce nu legendarele ss 3000 sau mai noile 6000T.
Ungureanu Bogdan scrie:vedeti ca mulinetele astea,cat or fi ele de smechere,nu au instant auto reverse.
Salut Mihaimihai florescu scrie:Ungureanu Bogdan scrie:vedeti ca mulinetele astea,cat or fi ele de smechere,nu au instant auto reverse.
Detin Daiwa Emblem X 6000T care nu are instant anti revers dar si Daiwa Emblem Z4500A (plus inca doua seturi Shimano Ultegra)care are instant anti revers, nu am vazut dieferente in utilizare.
Multumesc mult pentru oferta domnul Mircea, nu le vand.mircead scrie:Salut Mihaimihai florescu scrie:Ungureanu Bogdan scrie:vedeti ca mulinetele astea,cat or fi ele de smechere,nu au instant auto reverse.
Detin Daiwa Emblem X 6000T care nu are instant anti revers dar si Daiwa Emblem Z4500A (plus inca doua seturi Shimano Ultegra)care are instant anti revers, nu am vazut dieferente in utilizare.
Daca Ultegrele au instant antirevers inseamna ca Daiwele sunt inferioare totusi , nu vrei sa scapi de ele ? Le cumpar eu