Asta spune tot.Stefan Popescu scrie: De altfel, nu cred că mă cunoaște multă lume, decât din spațiul virtual.
Si federatia e virtuala. Infiintata cu membri fantoma.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta spune tot.Stefan Popescu scrie: De altfel, nu cred că mă cunoaște multă lume, decât din spațiul virtual.
Pai poate prin prezenta dumneavoastra,se poate transforma din mers acest campionat al agvps,in campionatul national de pescuit la crap,nu sa ne trezim ca se fac 13 manse si ca aceasta mansa nu este recunoscuta,eu cred ca puteti incepe aceasta reforma facand acest lucru pentru pescari iar cel mai propice moment,este acestaStefan Popescu scrie:Așa este și așa va fi. Dar la competițiile oficiale organizate de federație, nu de AGVPSR.
Si cui ii pasa cum se numeste. Poate sa se numeasca si Campionatul National de majorete la crap.Stefan Popescu scrie:Cred că nu ai înțeles corect faptul că la Corbu nu va avea loc startul unui Campionat Național, ci un campionat al AGVPSR.
Te cred, numai că AGVPSR nu mai are curajul să îi trimită. Vezi cele 2 participări (spinning de pe mal și Clubul din Timiș) la care sportivii au participat ca niște maidanezi și care acum vor da cu subsemnatul. Domnia și prostia se plătesc. Unde sunt „oficialii” AGVPSR? Până acum nu aveați loc de Bentu. Acum s-a dat la fund? Vezi și ce a scris Val Pangică mai sus și îți dai seama că bat clopotele.gabisandu scrie:Si cui ii pasa cum se numeste. Poate sa se numeasca si Campionatul National de majorete la crap.Stefan Popescu scrie:Cred că nu ai înțeles corect faptul că la Corbu nu va avea loc startul unui Campionat Național, ci un campionat al AGVPSR.
Mai important este ca FIPS-ul ii primeste la CM pe cei trimisi de catre AGVPS. Asta este singurul lucru care conteaza azi.
Domnule Popescu,daca cereti ca acele cluburi din care fac parte craparii consacrati ai acestei tari,sa adere la frps,in momentul acela ,dupa ce toate vor fi intrate,sa se organizeze alegeri democratice.in acest fel cred ca s-ar elimina din start planarile de suspiciune indreptate impotriva dvs. iar daca pescari care sunt consacrati ,au cerut acest lucru,parerea mea ca ar trebui pusa o lista cu ei sa stim si noi acest lucru.transparenta primeaza in orice relatie tocmai din motivul de a nu crea suspiciuni in ceea ce va piveste si ii priveste.daca la un moment dat cei care se vor "zgaria pe fata" ca nu au intrat,vor dori sa intre,nu aveti cum legal vorbind,sa-i refuzati.asta este un lucru certStefan Popescu scrie:Este mai puțin important cine este președintele federației. Important este ce poate face cel care este ales președinte pentru dezvoltarea pescuitului sportiv din România.
Nu ar strica să citești și statutul federației. În federație nu se fac alegeri de fiecare dată când cineva se afiliază. Alegerile se fac din 4 în 4 ani. Cei care acum au gânduri de mărire, nu ar trebui să uite că am făcut o invitație publică atunci când am înființat federația și au luat-o la mișto. Parcă și tu te aflai printre ei. Cert este un singur lucru; în federație nu se va intra ca în autogară. Cei care solicită afilierea, vor trebui să facă dovada că sunt capabili ( mă refer la cluburi) să susțină activitatea de performanță fără să mai dijmuiască pescarii de competiție. Te asigur că foarte multe cluburi sportive consacrate și-au manifestat intenția să-și înființeze secții de pescuit sportiv și să adere la federație. Mulți se vor zgâria pe față pentru că nu au dat curs invitației federației, atunci când a fost făcută. Dacă își închipuie cineva că pescuitul începe și se termină cu el, se înșală. Și ca să nu crezi că este o glumă, Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia a primit astăzi 12 cereri de legitimare din partea unor pescari sportiv de crap pe care sunt sigur că îi cunoști.
Mulți au solicitat legitimarea la alte cluburi din țară, afiliate la federație.
Pe ce te bazezi? Aderarea la federație o decide adunarea generală a acesteia. Decizia este suverană. Membri afiliați, cei care au constituit federația, s-ar putea să dea ceva răgaz de gândire celor care nu s-au afiliat până în prezent. Au tot dreptul să o facă, pentru că ei constituie Adunarea Generală. Te-aș ruga să-mi arăți ce îi poate obliga să aprobe afilierea oricărui club care solicită acest lucru, din punct de vedere legal, așa cum zici tu. Simpla ta opinie nu este suficientă. Pescarii în schimb, pot solicita legitimarea la un club deja afiliat și sunt sigur că mulți nu vor fi refuzați.shimanobig scrie:Domnule Popescu,daca cereti ca acele cluburi din care fac parte craparii consacrati ai acestei tari,sa adere la frps,in momentul acela ,dupa ce toate vor fi intrate,sa se organizeze alegeri democratice.in acest fel cred ca s-ar elimina din start planarile de suspiciune indreptate impotriva dvs. iar daca pescari care sunt consacrati ,au cerut acest lucru,parerea mea ca ar trebui pusa o lista cu ei sa stim si noi acest lucru.transparenta primeaza in orice relatie tocmai din motivul de a nu crea suspiciuni in ceea ce va piveste si ii priveste.daca la un moment dat cei care se vor "zgaria pe fata" ca nu au intrat,vor dori sa intre,nu aveti cum legal vorbind,sa-i refuzati.asta este un lucru certStefan Popescu scrie:Este mai puțin important cine este președintele federației. Important este ce poate face cel care este ales președinte pentru dezvoltarea pescuitului sportiv din România.
Nu ar strica să citești și statutul federației. În federație nu se fac alegeri de fiecare dată când cineva se afiliază. Alegerile se fac din 4 în 4 ani. Cei care acum au gânduri de mărire, nu ar trebui să uite că am făcut o invitație publică atunci când am înființat federația și au luat-o la mișto. Parcă și tu te aflai printre ei. Cert este un singur lucru; în federație nu se va intra ca în autogară. Cei care solicită afilierea, vor trebui să facă dovada că sunt capabili ( mă refer la cluburi) să susțină activitatea de performanță fără să mai dijmuiască pescarii de competiție. Te asigur că foarte multe cluburi sportive consacrate și-au manifestat intenția să-și înființeze secții de pescuit sportiv și să adere la federație. Mulți se vor zgâria pe față pentru că nu au dat curs invitației federației, atunci când a fost făcută. Dacă își închipuie cineva că pescuitul începe și se termină cu el, se înșală. Și ca să nu crezi că este o glumă, Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia a primit astăzi 12 cereri de legitimare din partea unor pescari sportiv de crap pe care sunt sigur că îi cunoști.
Mulți au solicitat legitimarea la alte cluburi din țară, afiliate la federație.
Ia s-o mai vedem si p-asta. iar ameninti?Nu-i stres, o sa ti-o ieifix asa cum iti place.Stefan Popescu scrie:Vezi cele 2 participări (spinning de pe mal și Clubul din Timiș) la care sportivii au participat ca niște maidanezi și care acum vor da cu subsemnatul.
Hahahaha.Nu ti-e rusime mah ?! Tu vorbesti de d-astea?..hotuleStefan Popescu scrie:. Cică i-ai țepuit .....!