Stefan Popescu scrie:Vezi cele 2 participări (spinning de pe mal și Clubul din Timiș) la care sportivii au participat ca niște maidanezi și care acum vor da cu subsemnatul.
Ia s-o mai vedem si p-asta. iar ameninti?Nu-i stres, o sa ti-o ieifix asa cum iti place.
Stefan Popescu scrie:. Cică i-ai țepuit .....!
Hahahaha.Nu ti-e rusime mah ?! Tu vorbesti de d-astea?..hotule
Inca un pic si iar o sa dispari..cu xeroxurile tale cu tot.
Nu i-am amenințat. Am sesizat direct autoritățile și urmează să trimit și la Parchet sesizările pentru începerea urmăririi penale. Sunt o groază de încălcări ale Codului Penal. Nu știu cine și-o va lua.
"Federalule de carton" cat crezi ca o sa te mai poti ascunde de ochii pescarimii ? Nu te gandesti ca la un moment dat va trebui sa iesi din grota si sa dai pe la evenimente,competitii,adunari ? cum crezi ca vei mai scoate camasa atunci ?
TIC TAC!
TIC TAC!
TIC TAC!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.
eugen dragnea scrie:"Federalule de carton" cat crezi ca o sa te mai poti ascunde de ochii pescarimii ? Nu te gandesti ca la un moment dat va trebui sa iesi din grota si sa dai pe la evenimente,competitii,adunari ? cum crezi ca vei mai scoate camasa atunci ?
TIC TAC!
TIC TAC!
TIC TAC!
as vrea sa va mai intreb ceva si cu asta am sa inchei dialogul nostru,dar daca se poate ,va rog,sa nu ocoliti raspunsul si sa-mi raspundeti exact pe intrebare:
-este clar ca marea majoritate a pescarilor de pe acest forum,care este cred ca cel mai popular si cel mai utilizat de pescarii de crap din Romania,nu va place si nu le sunteti simpatic,ba din contra.De ce ati ales sa mergeti mai departe si sa fiti in halul acesta carnea de tun a tuturor,de ce nu ati renuntat la demersurile dumneavostra,de ce nu lasati lucrurile sa mearga exact asa cum au mers ele ca si pana acum?
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG
Dintr-un motiv foarte simplu. Această federație trebuia făcută și până acum nu s-a găsit nimeni în stare să o facă. Dacă am suportat toate mizeriile cu care am fost gratulat pe toate forumurile de pescuit, a fost pentru a se știi de acest demers, nu pentru altceva. Pe mine nu m-au atins, pentru că știam că ceea ce fac este corect. Dar dacă stai să socotești numărul celor care mă gratulează cu astfel de epitete (după părerea mea nemeritate), o să observi că numărul lor este insignifiant. Cei mai mulți și care nu s-au pretat la așa ceva este infinit mai mare. Dovadă faptul că doar azi, 12 dintre pescarii de crap cunoscuți au solicitat legitimarea la cluburile membre ale federației.
PS Crezi că modul cum a fost administrat pescuitul sportiv până acum a fost unul corect? Nu crezi că merita o soartă mai bună?