ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Alex Pop
Mesaje: 711
Membru din: Lun Mai 21, 2012 20:00
Puncte: 0
Localitate: București sector 4
Contact:

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Alex Pop »

sa-l opresca draqu cineva, a impanzit forumul asta numai de cacaturi si tot continua , intelege-ne noua ne este foarte bine, tu esti problema, DISPARI !!!!!

cezar.ch
Mesaje: 177
Membru din: Mie Ian 20, 2010 11:27

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de cezar.ch »

Stefan Popescu scrie:http://www.crapimari.ro/Competitii_2013 ... 1-243.html
Am așa, o vagă impresie că cu tine nu mă voi întâlni niciodată. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru mine ești deja dispărut!
De pe acelaşi forum (indicat fraudulos,cu link, lucru neadmis de regulamentul crapmania.ro!), am extras o secvenţă:

In atentia tuturor cluburilor de pescuit sportiv la crap!




In urma deciziilor luate in cadrul sedintelor subcomisiei de pescuit sportiv la crap a AGVPS, echipa care va reprezenta Romania la Campionatul Mondial 2013 de la Montargil - Portugalia, va fi desemnata in urma Campionatului de Pescuit Sportiv al AGVPS, care se va desfasura pe lacul Corbu, intr-o singura mansa, in perioada 20 – 23 iunie 2013.





Pentru participarea la acest campionat national, fiecare club trebuie sa fie afiliatat direct sau indirect la AGVPS. Cluburile neafiliate, care doresc sa concureze la acest campionat se pot inscrie direct la AGVPS sau in Liga Romana de Crap – pentru detalii va rugam sa il contactati pe domnul Oliviu Orhei, presedintele subcomisiei de pescuit sportiv la crap din AGVPS.



Taxa de participare este de 1.100 Euro/lot la curs BNR din ziua platii.



Data limita de inscriere a cluburilor este 30 aprilie 2013.

Data limita pentru achitarea integrala a taxei de participare este 31 mai 2013.



Platile se vor efectua in contul creat in acest scop:



ASOCIATIA PONTUL EUXIN CONSTANTA

CIF 21375607

1582/112/2007 (NR REGISTRU ASICIATIILOR SI FUNDATIILOR)

ADRESA: TOMIS 129-131, CONSTANTA

CITIBAK CONSTANTA ROMANIA

RO13 CITI 0000 0007 0352 0006



Deoarece extrasul de cont nu precizeaza toate detaliile necesare pentru stabilirea identitatii platitorilor, va rugam ca dupa efectuarea platii sa ne comunicati acest lucru printr-un e-mail, precizand suma virata si datele de facturare.


Băi popescule, n-ai înţeles că baieţii ăştia se pishulesc cu boltă pe federaţia ta de doi lei?

Esti asa greu de cap ?
Nu pricepi ca AGVPSR este naşul, el comandă muzica si dansul, băieţii din interior fac ce ştiu mai bine, concurează, ies campioni mondiali, etc, iar ţie îţi curg balele tot pe afară?

Nu pui tu botul pe banii craparilor, stai linistit! :lol: :lol: :lol:
Ai grija numai sa nu dai ochii cu eu, ca-ti schimba astia fizionomia de nu te mai recunosti nici tu, cu buletinul in mana!

Avatar utilizator
RazvanG
Pescar de competitie
Mesaje: 2262
Membru din: Lun Mai 04, 2009 0:22
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Dintr-un motiv foarte simplu. Această federație trebuia făcută și până acum nu s-a găsit nimeni în stare să o facă. Dacă am suportat toate mizeriile cu care am fost gratulat pe toate forumurile de pescuit, a fost pentru a se știi de acest demers, nu pentru altceva. Pe mine nu m-au atins, pentru că știam că ceea ce fac este corect. Dar dacă stai să socotești numărul celor care mă gratulează cu astfel de epitete (după părerea mea nemeritate), o să observi că numărul lor este insignifiant. Cei mai mulți și care nu s-au pretat la așa ceva este infinit mai mare. Dovadă faptul că doar azi, 12 dintre pescarii de crap cunoscuți au solicitat legitimarea la cluburile membre ale federației.
PS Crezi că modul cum a fost administrat pescuitul sportiv până acum a fost unul corect? Nu crezi că merita o soartă mai bună?
Buuuun si dvs ati facut aceasta federatie,dar daca stam sa ne uitam pe sondaje,absolut toata lumea(cel putin cei pe care ii cunosc) VA HUIDUIE. Si atunci stau si ma intreb:ptr ce toate astea?sa nu-mi spuneti ca din placere si daruire ptr pescuitul din romania,interesul dumneavoastra este in alta parte.eu cel putin asa vad lucrurile
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Anti FRPS
Mesaje: 434
Membru din: Dum Feb 19, 2012 14:36

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Anti FRPS »

Daca se depune o plangere penala impotriva MTS pentru incalcarea prevederilor legii 205/2004 si legea 9/2008 ce se intampla federatia de carton ? :lol: :lol: :lol:

Avatar utilizator
Cristi Y
pescar de competitie
Mesaje: 2597
Membru din: Mar Ian 11, 2005 22:33

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Cristi Y »

popescu

bai oligofrenule mitoman , daca tot zici ca ti-ai atins obiectivele ce mai pierzi vremea pe forumuri si nu te apuci de organizat campionate ??? lasa-ne in anonimatul nostru si fa-ti tu congresele tale , fa performanta si adu macar 0.5 la suta din rezultatele noastre , rezultate certificate de un for international la care tu balesti sa te recunoasca :roll: :roll:

singurul for care te va recunoaste pe tine are sediul in Balaceanca , sau mai aproape de tine are o sucursala la Zam langa Deva :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pana atunci ia ceva de mestecat ( a se citi supt) de la toti pescarii anonimi :wink: :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Avatar utilizator
gabi1
Veteran
Mesaje: 4787
Membru din: Joi Sep 16, 2010 19:23
Puncte: 0
Localitate: Gura Oborului

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de gabi1 »

Dl. Popescu, observ ca o tineti langa cu santaje voalate si sunteti obsedat de mania persecutiei si ca orice geniu neanteles doriti sa faceti dragoste la stilul "impus", insa nu prea sunteti dotat in acest sens. :lol: Am cerut si opinia unui prieten, psiholog de meserie, cu privire la actiuni de acest gen. Omul a ramas consternat afland ca este vorba despre un barbat pentru ca actiuni de acest gen sunt caracteristice femeilor tradate in dragoste si parasite.

Totusi mi-a zis ca in literatura de specialitate sunt exemplificate cazuri in care anumite persoane intreprind actiuni de lunga durata care au ca scop atacarea altor persoane iar patologic aceasta se datoreaza unor cauze externe, cele mai frecvente fiind:

Probleme cauzate de lipsa unei vieti sexual normale, imposibilitatea satisfacerii partenerei, ejaculare precoce, probleme care se acumuleaza in timp creand tensiuni interioare enorme, alimentate suplimentar de dispretul total al partenerei pentru capacitatea inexistenta de a face o femeie fericita.
Maltratari suferite in copilarie, multe de natura sexuala, care au creat un om interior macinat de suferinte si de obicei onanist.
Tratamentul dominant al partenerei care ajunge sa-si transforme propriul partener intr-o sluga, carpa, care acasa nu mai are drepturi ce doar obligatia de a asculta ordinele primite.

Nu stiu daca cazurile de mai sus se intampla si in viata dvs. dar se pare ca ar fi cauze frecvente a unui anumit tip de comportament.
Important este sa va intelegeti propriile probleme si propriile frustrari si daca va regasiti in diagnosticele de mai sus, sunt solutii astfel incat sa deveniti un om fericit si să reusiti să impliniti si dorintele celor din jur.

Conditia este sa va acceptati starea, să o constientizati si să cautati remediile potrivite.

HAI PAAAA !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Avatar utilizator
Cristi Y
pescar de competitie
Mesaje: 2597
Membru din: Mar Ian 11, 2005 22:33

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Cristi Y »

gabi

toate cele spuse de tine sunt tradate de puternicul sindrom Tourette care i-l fac pe presedintele mitoman sa scuture din umeri ca Suciu din Pistruiatul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


pentru exemplificare cauta pe youtube interviul cu popescu de la pv-tv
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oliviu orhei
Mesaje: 587
Membru din: Joi Aug 20, 2009 9:08

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de oliviu orhei »

Stefan Popescu scrie:În urma sesizării scrise adresate SC RIG SERVICE SRL de către FRPS cum că organizarea Campionatului Național de Pescuit Sportiv - proba pescuit la crap este dreptul de proprietate al FRPS, aceasta a eliminat această denumire și prin urmare participanții se vor confrunta în cadrul Campionatului AGVPSR.
Ce chestie. La mondiale va participa Lotul Național al României ce va fi selecționat și trimis de către federație, în urma obținerii autorizației eliberate de MTS în acest sens.
Pentru conformitate:
http://www.crapimari.ro/Competitii_2013 ... 1-243.html




Va rog nu mai dezinformati pescari.
Denumirea de "Campionat AGVPS " a fost stabilita de catre AGVPS si nu de "SC RIG SERVICE SRL"
In acest an cat si in urmatorii inscrierea la C.M. organizat de catre FIPS-CIPS va fi facuta de catre AGVPS.


Presedintele Subcomisiei de Pescuit Sportiv la Crap
Oliviu Orhei

Avatar utilizator
gabisandu
Pescar de competitie
Mesaje: 990
Membru din: Dum Iul 29, 2007 14:23
Puncte: 0
Localitate: Piatra Neamt

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de gabisandu »

Stefan Popescu scrie:De fapt nu am ce să-ți cer. Planet carp nici nu este club sportiv. Apropo, ai restituit banii către Asociația Prieteni Pescari? Băieții ăia vor să te execute silit. Cică i-ai țepuit de 100 de milioane!
Citeste aici ce spune presedintele Prieteni Pescari. (http://forum.revistalupeste.ro/viewtopi ... ne#p106929)
Daca vreodata mai faci, chiar si voalat, referire ca as fi tepuit pe cineva in viata asta, vin direct peste tine la Alba. Pentru tine fac puscarie cu mare drag, scap si lumea de tine. Ai mare grija cum iti masori cuvintele cu mine.

Stefan Popescu
pescar de competitie
Mesaje: 1786
Membru din: Joi Iun 07, 2012 12:14

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Stefan Popescu »

:lol: :lol: :lol:
Se pare că ești în urmă cu informațiile. La ultima AGA a asociației s-a hotărât să te execute. Banii au fost dați pentru ca APP să devină membru fondator la Planet Carp. Probabil că discuția față în față cu Petru o să te lămurească. Nici măcar Petru nu poate trece peste hotărârea AG. Oricum, timpul va dovedi cine are dreptate.
De altfel, dacă nu ai uitat să citești, pe OP scrie „taxă înființare club sportiv”, așa cum scrie și Petru pe forum, deci asociația trebuia să apară la membri fondatori, unde tu ai uitat să o treci. Ce trebuie specificat este faptul că banii au fost virați în contul tău personal, nu al clubului. Așa că, tot țeapă se cheamă. Și vei da socoteală.
PS Te aștept la Alba după ce-ți achiți datoria și autorizezi clubul. Nu pentru altceva. Nu de alta, dar aici vin oamenii serioși, nu țeparii. Pui pariu că o să returnezi banii? :lol: :lol: :lol:
Vezi că băieții au consultat și un avocat!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”