cipoc scrie:Domnu' "reprezentant" Nash,
Am foarte multe produse Nash, de la bagajerie,consumabile pescuit, fire, haine.
f multe...
referitor la haine, sunt de f proasta calitate, e normal facute ca toate lucrurile in china
am un trening care am dat 100 e , s-a facut varza...
am o pijama 50 e , s-a scamosit ca naiba...
am tricouri...s-au facut parasute....
in afara de fes(cel din flece, care este cel mai tare) toate hainele mele arata fix ca naiba.
ma intreb ?
garantie da tataie kevin ?
ca dupa 2 purtari...
eu stiu ca reprezinti firma si vorbesti din inertie, dar la haine.....
intrebare de 10 pcte. :
ce pot face cu hainele de proasta calitate cumparate de la marele peste, si care arata jalnic dupa 1-2 purtari?
astept un raspuns pe masura pretentiilor voastre financiare ca firma Nash.
ms
@Cipoc
Dinnou, raspund si sper ca de data asta postarea mea sa nu mai dispara in mod misterios.
Lucrurile sunt foarte simple:
- pasul 1 se ia bonul de casa impreuna cu produsul si se merge inapoi la magazin
- pasul 2 magazinul anunta compania producatoare asupra situatie ivite, in detaliu
- pasul 3 compania gaseste o solutie prin intermediul magazinului partener ca pescarul sa fie multumit
Acesta este comertul civilizat intr-o tara civilizata. Functioneaza dupa niste reguli simple, clare si de bun simt. Daca tie iti pasa de banii tai si companiei ii pasa, de asta poti fi sigur.
@ZfCristian
Daca tot ne contram hai sa te-ntreb si eu cateva lucruri simple si terog sa-mi raspunzi la fel de simplu si daca se poate onest:
- Dece sa-mi fie rusine ca tu nu te poti aptine si te c**i pe unde apuci? Eu vorbesc pe baza de concluzii trase in urmaunor teste, nu ma trezesc vorbind aiurea.
- Ai stat tu langa mine in ultimele 3 saptamamani si ai tras concluzii diferite? Nu-mi amintesc sa te fi vazut comparand tente de culoare de pe tricouri si Tracksuit Bottoms. Bunul simt nu te-ndeamna sa faci ciocul mai mic?
-In astea 2-3 luni n-ai avut timp sa constati ca nu esti satisfacut de produse si a mergi cu ele inapoi de unde le-ai luat? Sau poate in Banana Country mananci tot din farfurie, si la urma spui ca nu vrei sa platesti ca nu ti-a placut... Daca nu vrei sa fii tratat ca abia coborat din bananier, nu te comporta ca ca atare.
-Ti-a rasucit cineva mana ca sa cumperi produsele astea sau te bucuri ca cineva te plateste cu te miri ce "tzoale de firma" sa faci "reclama" unui magazin concurent, aici, pe forumul pentru care acesta plateste?
- Daca tie nu-ti pasa de banii tai si nu-ti ceri drepturile de consumator cat timp le ai, ce vina au cei din jurul tau?
Intr-o societate civilizata exista situatii si situatii si se mai fac si concesii fata de cei trei pasi ce trebuie urmati, insa dupa gloriosul tur de forta cu pampersii plini la vedere, ma-ndoiesc ca vreun magazn partener iti va mai face o astfel de concesie... Nu m-as mira daca vei fi invitat sa iti cumperi "trening" AdiBas din Dragonul Rosu. Aia tin culoarea in pic mai bine decat tin mirosul.
Atata timp cat eu in discutiile private cu magazinele partenere NU recomand un anumit fir din portofoliu pt de produse tocmai pentru ca dupa parerea mea nu se ridica la nivelul lui NXT-DCAM, tocmai pentru ca imi respect partenerii fie ei magazine sau pescari ce cumpara din magazine, NICIODATA nu voi pleca fruntea in fata nimanui. Nu am dece si n-o voi face.
Orice comentarii inafara celor trei pasi (pe care incurajes sa fie facuti) mi se par neavenite si mai mult decat atat, postarea lor intr-un topic privat, comercial pentru care o companie plateste, mi se par ca fiind lipsa de bun simt. Aici suntem la Claumar "acasa"...