Moderator: gor965
Foto-Video cu cine Miere ??????????L-au lasat acasa pe George,au crezut ca iese prea bine CN-ul:(((((((((((((((((Dan M scrie:foto/video
Hai mai Razvane, crezi ca e greu sa puna pe cineva sa apese pe-un buton ? Singura problema e atunci cand ai pretentii de la poze (iti trebuiesc fotografii bune calitativ) si-atunci esti nevoit sa chemi un profesionist (cum e Teo) ! Eu sunt curios daca intentioneaza vre-o televiziune sa transmita live , cum a facut PvTv anul trecut ?!shimanobig scrie:Foto-Video cu cine Miere ??????????L-au lasat acasa pe George,au crezut ca iese prea bine CN-ul:(((((((((((((((((Dan M scrie:foto/video
Nu am dubii precum ca Teo nu este bun,insa reteta unui succes este multitudinea de profesionisti adunati in jurul evenimentului.gor965 scrie:Hai mai Razvane, crezi ca e greu sa puna pe cineva sa apese pe-un buton ? Singura problema e atunci cand ai pretentii de la poze (iti trebuiesc fotografii bune calitativ) si-atunci esti nevoit sa chemi un profesionist (cum e Teo) ! Eu sunt curios daca intentioneaza vre-o televiziune sa transmita live , cum a facut PvTv anul trecut ?!shimanobig scrie:Foto-Video cu cine Miere ??????????L-au lasat acasa pe George,au crezut ca iese prea bine CN-ul:(((((((((((((((((Dan M scrie:foto/video
Aici e tot spilul...al cui succes ? Ai nevoie de o mediatizare beton atunci cand urmaresti un succes imediat, legat de balta, de organizare, de marketing in general ... ori acuma, cred ca mai interesate de promovare sunt loturile, prin prisma sponsorilor, decat e organizatorul si balta in sine! Cei din urma si-au facut "spate" anul trecut cand au organizat impecabil din punct de vedere logistic, atat CN cat si CM !shimanobig scrie:........insa reteta unui succes .....
Bun atunci George,in cazul acesta cel mai indreptatit sa faca o asemenea investitie,este chiar Vladut.Promoveaza sponsorii si site-ulgor965 scrie:Aici e tot spilul...al cui succes ? Ai nevoie de o mediatizare beton atunci cand urmaresti un succes imediat, legat de balta, de organizare, de marketing in general ... ori acuma, cred ca mai interesate de promovare sunt loturile, prin prisma sponsorilor, decat e organizatorul si balta in sine! Cei din urma si-au facut "spate" anul trecut cand au organizat impecabil din punct de vedere logistic, atat CN cat si CM !shimanobig scrie:........insa reteta unui succes .....
teo nu cred ca participa.dar el va poate raspunde cel mai bine.teo ,pleaca din tara din ce stiu eu.deci fara poze :oops:zona noastra pierde un fotograf si om de calitategor965 scrie:Hai mai Razvane, crezi ca e greu sa puna pe cineva sa apese pe-un buton ? Singura problema e atunci cand ai pretentii de la poze (iti trebuiesc fotografii bune calitativ) si-atunci esti nevoit sa chemi un profesionist (cum e Teo) ! Eu sunt curios daca intentioneaza vre-o televiziune sa transmita live , cum a facut PvTv anul trecut ?!shimanobig scrie:Foto-Video cu cine Miere ??????????L-au lasat acasa pe George,au crezut ca iese prea bine CN-ul:(((((((((((((((((Dan M scrie:foto/video
BIG LIKE!!!!shimanobig scrie:Bun atunci George,in cazul acesta cel mai indreptatit sa faca o asemenea investitie,este chiar Vladut.Promoveaza sponsorii si site-ulgor965 scrie:Aici e tot spilul...al cui succes ? Ai nevoie de o mediatizare beton atunci cand urmaresti un succes imediat, legat de balta, de organizare, de marketing in general ... ori acuma, cred ca mai interesate de promovare sunt loturile, prin prisma sponsorilor, decat e organizatorul si balta in sine! Cei din urma si-au facut "spate" anul trecut cand au organizat impecabil din punct de vedere logistic, atat CN cat si CM !shimanobig scrie:........insa reteta unui succes .....![]()
Cu mentiunea ca orice fotografie realizata si postata pe Crapmania,este proprietatea de drept a site-ului si ptr redistribuirea ei ,sa fie platita o suma de bani.Zic si eu!!!