Getzem

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

loco

Re: Getzem

Mesaj de loco »

http://realitateafaracenzura.ro/2011/11 ... ice-s-r-l/

este vorba despre firma care comercializeaza porcaria asta :lol: :lol: :lol:

robyvan
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de robyvan »

mi-am comandat 10 flacoane, sunt foarte multumit de acest produs....mi-am batut recordul la sorete, porcusor si ghibortz......si nevasta a divortat........recomand!
slowly we rot- by Obituary

Vasile.P

Mesaj de Vasile.P »

robyvan scrie:mi-am comandat 10 flacoane, sunt foarte multumit de acest produs....mi-am batut recordul la sorete, porcusor si ghibortz......si nevasta a divortat........recomand!
daca e si pentru divortat, ma bag si eu sa cumpar cateva flacoane :lol: :lol:
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Vasile.P scrie:
robyvan scrie:mi-am comandat 10 flacoane, sunt foarte multumit de acest produs....mi-am batut recordul la sorete, porcusor si ghibortz......si nevasta a divortat........recomand!
daca e si pentru divortat, ma bag si eu sa cumpar cateva flacoane :lol: :lol:
poi de aia recomand produsul.... :lol: :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

TEAPA !
Scara
Ap
Etaj
Cod Postal
Telefon *
E-mail *
Sursa

Bifati daca doriti livrarea comenzii dvs. la o alta adresa decat cea din buletin / carte de identitate.

Prin completarea acestui formular, îmi dau acordul expres şi neechivoc ca datele mele personale, completate de mine pe cupon, să fie prelucrate de S.C. Direct Office S.R.L. (înregistrat ANSPDCP cu nr. Notificare 1004) în scopul transmiterii ocazionale de oferte, mesaje publicitare şi de marketing, informaţii despre promoţii prin poştă, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele sale sau ale altor societăţi comerciale. Am luat la cunoştinţă de drepturile pe care le am cf. Legii 677/2001: dreptul de intervenţie asupra datelor (art. 14), dreptul de informare (art. 12), de acces la date (art. 13), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), de opoziţie (art. 15), de a mă adresa justiţiei (art. 18). Am fost informat că pot exercita aceste drepturi, în mod gratuit, printr-o simplă cerere semnată, datată şi expediată operatorului la CP 75, OP 83 Bucureşti. Sunt de acord să primesc ocazional mesaje publicitare şi de marketing prin poştă, telefon şi/sau e-mail din partea S.C. Direct Office S.R.L. şi a partenerilor săi. Nebifarea niciuneia dintre opţiunile de mai jos reprezintă acordul implicit. DA NU

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

Mai fratilor, oamenii astia va intind o mana de ajutor pentru a prinde captura vietii si voi, mai rau decat jurnalistii de tabloide, ati inceput sa cautati mizeria de sub pres????.... Mare rusine!!!! :lol: :lol: :lol:
Dragos MARDARE
CS APS

Levi

Mesaj de Levi »

Mare bagabond trebuie sa fie proprietarul...cu "Get zeama" lui si cu site-ul lui de ras:mrgreen:

D3xyna

Mesaj de D3xyna »

http://www.com24.ro/index.php/2010/02/a ... ct-office/

firma asta nu vinde nimic ! nu cumparati !

kytykot

Mesaj de kytykot »

Am folosit produsul si este o mare TZEAPA. L-am folosit si pe lacul LATES din neamt si pe raul SIRET si rezultatele au fost dezastruoase dupa ce cu o saptamana inainte cu momeala clasica am avut rezultate bune. nu numai ca nu atrage pestele ci l-a alungat. Diferenta a fost evidenta:cu o saptamana inainte la Lates am prins in 24 de ore 14 crapi cu greutate intre 6 si 11 kg momit cu boiles, iar spt asta cu aceeasi momeala in 24 de ore am prins 11 carasi, nici macar un singur crap!
Asa ca fratilor nu puneti botul la vrajeala lor!!!!!!!
Sunt curios acum daca i-mi vor returna banii. Va tin la curent.FIR INTINS!!!!!!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”