Felicitari si celorlalti participanti la concurs . Un gand bun din suflet si pentru Gabi Sandu , care cu doi asi , nu s-a dus pe locul 1 . Ghinion .
Iar despre ce scriu verisorii ...
Pai daca lucrurile stau asa ok - si aici ma refer strict la costuri - nu la modul lor de gospodarire ... va fi misto atunci cind o sa se doreasca 3 etape . La anul dat fiind ca este si un CM acasa la Corbu , e simplu - mai mult ca sigur se fac 3 etape x 1150 EUR / lot - rezultat - 3450 EUR . Si nici un ban la lot , doar e CM in Romania !
Uite asa usor - usor se recupereaza investitia

Am vazut inca de anul asta niste lucruri care nu mi-au placut - genul un manager s-a culcat intr-o casuta libera si la sfarsit mai trebuia sa plateasca lotul inca 300 lei , adica 100 lei / noapte casuta . Nu stiu daca s-au si incasat banii astia , dar zau , macar idee exprimata te ataca si te pune pe ganduri .
Plus fara balon , fara fast , vorbeau la microfon Orhei si Mugurel si canta muzica peste ei , 6 cupe si 45 diplome , samd , o mincarica gen cantina , o locatie mai modesta , samd ... Saracie din bani multi , pentru 1 singura etapa !
Chiar lumea nu intelege ca daca cineva cheama circul in la el acasa , isi asuma niste costuri ?
Dar ma rog , sa vedem la anul ce o fi .