body scrie:Echipa Ovidius Constanta noua campioana nationala pe echipe a pescuit si cu bile SQUID cu PRUNA la Corbu la Campionatul National unde au reusit locul 1 pe echipe si locul 2 la individual prin Nicu Dinescu si Radu Lixandru!
In concluzie bilele RB Baits au obtinut podiumuri anul acesta pe Tancabesti, Moara Vlasiei 2, Sulimanu, Doripesco, Corbu, Teiu.
body scrie:Echipa Ovidius Constanta noua campioana nationala pe echipe a pescuit si cu bile SQUID cu PRUNA la Corbu la Campionatul National unde au reusit locul 1 pe echipe si locul 2 la individual prin Nicu Dinescu si Radu Lixandru!
In concluzie bilele RB Baits au obtinut podiumuri anul acesta pe Tancabesti, Moara Vlasiei 2, Sulimanu, Doripesco, Corbu, Teiu.
Radu Badica
Cat face un kg.din respectivele?....ms-(solubile sau tari)
Multumim Radu Badica.
Am pescuit cu bile SQUID cu PRUNA la Corbu la Campionatul National unde am reusit locul 1 pe echipe si locul 2 la individual impreuna cu partenerul meu Radu Lixandru
Vreau sa-i multumesc lui Radu pentru bilele de la Corbu si pentru pasta ,squid cu pruna dar si pentru pasta de " Flacara Violet"pe care a avut-o Iohann la el si pe care o cautam pe la sfarsitul concursului pentru ca pestele intra pe ea super bine Deci recomand cu mare incredere tot ce face Radu BADICA
Multumim Radu inca o data,esti un adevarat profesionist,experienta pe care o ai sunt atatia ani petrecuti pe balti ,capturile si cantitatile impresionante de peste prins cu bilele tale
Respect si consideratie pentru un om care a dedicat mare parte din viata acest ei mari nebunii care se numeste PESCUIT !!!!!!!!
Brăileanu Florin
Campion national cu Ovidius Constanta 2013
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION
Mersi Bujie pentru tot esti un pescar de top si asta s-a vazut la Nationale unde ai si fost recompensat cu locul 1 unde impreuna cu Ovidius era locul vostru!