Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu o sa se ajunga acolo, stati linistiti.oanavictor scrie:Clubul Pelicanul spune prezent la aceasta actiune. Si eu cunosc locatia si mai multi localnici ,inclusiv romani stabiliti acolo !CORNEL IACOB scrie:Propunere: in eventualitatea(putin probabila) in care FIPS accepta inscrierea ca si echipa reprezentativa a Romaniei a unei alte echipe decat Ovidius Constanta,sa ne organizam vreo 30-40 de "sustinatori" ai "lotului" lui Popescu&Co si sa mergem si noi in Portugalia sa le "facem" galerie...Ce zici domn'Popescu cam pe ce loc crezi ca iese echipa pe care o trimiti? Totul legal si conform regulamentului...nu incalcam nici-o lege...Astept inscrieri in lotul de "sustinatori"...eu pun la bataie 3 masini pentru deplasare si 2000 de EURO bani de cheltuiala...cunosc locatia si localnicii...nu o sa ne coste mult acolo...
avem microbuz cu 8 locuri si 2000 euro !
gabi1 scrie:O MIZERIE (popescu) care s-a inconjurat de cativa sclavi, ei au un stapan neamblanzit, nevoia materiala, care-i pune vesnic legati la dispozitia cui da mai mult, in orice situatie s-ar afla. Ce incredere si ce credinta poti sa mai pastrezi in astfel de oameni? Nici una, decat sa-i privesti ca sclavi, sa-i intelegi ca sclavi si sa-i dispretuiesti ca sclavi? Sclavi mari sau sclavi mici, cu timpul veti ajunge la cosul de gunoi insotiti de flegmele celor care candva au crezut in voi. RUSINE.
asa e, vladut.Vladut Mateianu scrie: "Marile imperii se distrug din interior..."
domnule,gabrielcalin scrie: Nevoia materiala! Inca nu am cunoscut omul care sa spuna ca nu are nevoie de ceva, dar de aici pana la a te ,,prostitua" este o cale scurta precum se pare.
Ce sa mai vorbim de demnitate umana, de caracter, de recunastere, de apreciere privind munca unor oamenii care pun pasiune si daruire in ceea ce fac
andrei vladeanu scrie:eu cred ca in acest moment situatia arata cam asa - echipa nationala de pescuit la crap este reprezentata la cips de agvps, iar in tara de federatie. potrivit legii.
e incurcat.
ba eu cred ca o accepta.body scrie:andrei vladeanu scrie:eu cred ca in acest moment situatia arata cam asa - echipa nationala de pescuit la crap este reprezentata la cips de agvps, iar in tara de federatie. potrivit legii.
e incurcat.
ce te face sa crezi ca CIPS nu acepta anul acesta colaborarea cu AGVPS?
Radu Badica