ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de RB Baits »

De ce nu afiliai clubul vostru Nextgen la federatie daca castigai sa mearga sub numele Nextgen sau la Popescu trebuie sa isi faca performante pe numele sportivilor sub culorile cluburilor lui fantoma?

Radu Badica

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Si apropo ca sa iei carnet de antrenor ce te pune sa faci Popescu sa arunci cu lanseta sa faci monturi? hehehhehehehehe sa deosebesti acul cu paleta de ala cu ochet? sunt curios

Radu Badica

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

body scrie:De ce nu afiliai clubul vostru Nextgen la federatie daca castigai sa mearga sub numele Nextgen sau la Popescu trebuie sa isi faca performante pe numele sportivilor sub culorile cluburilor lui fantoma?

Radu Badica
sau asa, daca aveam acte la club. nu am.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:uite ca din pacate sunt unii care din febra dupa putere incalca orice principii morale si se sucesc in functie de cum bate vantul

in fond nu principiile morale iti dau de mancare ... NU ???? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
daca te referi la mine, afla cu nu este vorba nici de febra dupa putere nici de foame.

imi doresc ca pescuitul competitional din Romania sa fie diriguit de o federatie si nu de agvps.

ai vreo problema cu asta?

de o federatie DA dar nu de jigodia asta ordinara care a intrat in lumea asta jignindu_ne si contestandu_ne rezultatele
si care in continuare intr-un mod jalnic isi bate joc de toata lumea folosindu-te pe tine ca lance
pana mai deunazi i-l renegai , acum i-l sustii si incerci sa ne explici cat de util este sa-i facem jocul , justificarea fiind angajarea de care te vei bucura

daca crezi ca eu am ceva in mod special , citeste si pe alte forumuri de pescuit sa vezi cate indigestii ai provocat prin atitudinea ta

o atitudine demna era de a fi ignorat popescu de catre toti pescarii si lasat sa se duca la mondiale cu masa , cu Buhac si cu Victor Tarus

te-ai razboit cativa ani cu el si nu ti-a iesit asa ca cel mai intelept este sa te dai cu el acum...,

si stii foarte bine de ce , ai simtit ca a pus mana pe putere si unde este puterea sunt si banii

in sistemul actual banii nu prea mai sunt , Floreata sa dus..., Val Pangica cat mai poate fi momit ???

apropos de Val , nu i-l propui ca manager de lot national si acum , in conditii obiective fara sa ma vina cu sponsorizari ??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Pana una alta Ovidius reprezinta Romania, a reprezentat Ovidius la calificarile pt mondiale. Orice club ar fi ar trebui sa isi assume numele de Romania la Mondiale.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Ceva nu-mi este clar.....ce a cautat o echipa de juniori la campionatul national de seniori.?...asta CN, din cate stiu nu e un concurs open,e un concurs exclusiv seniorilor peste 18 ani....nu fete ,nu copii.
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

bogdanpesc scrie:Ceva nu-mi este clar.....ce a cautat o echipa de juniori la campionatul national de seniori.?...asta CN, din cate stiu nu e un concurs open,e un concurs exclusiv seniorilor peste 18 ani....nu fete ,nu copii.
nu mai este material ! :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

pai nici la fotbal nu mai este material,de la anul o sa vedem in A si echipe de juniori de 14-15 ani?

intreb asta ca nu-mi dau seama de ce dl Vladeanu a facut asta si de ce organizatorii au acceptat lotul asta de juniori.....ca sa nu zic ca la un moment dat vecinatatea unei astfel de echipe in timpul concursului poate favoriza vecinii sau mai rau la sfaturile antrenorului poate sabota vecinii...nu au experienta la nivelul asta ,nici anduranta si pot fii usor influentati....varsta bat-o vina.....pentru ei a fost un alt concurs acum putin timp...tot pe corbu
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: de o federatie DA dar nu de jigodia asta ordinara care a intrat in lumea asta jignindu_ne si contestandu_ne rezultatele
si care in continuare intr-un mod jalnic isi bate joc de toata lumea folosindu-te pe tine ca lance
pana mai deunazi i-l renegai , acum i-l sustii si incerci sa ne explici cat de util este sa-i facem jocul , justificarea fiind angajarea de care te vei bucura
nu explic la nimeni cat de util e sa i se faca jocul. cu atat mai putin tie.
ci doar am atras atentia asupra unor demersuri pe care le face legal cu federatia.
Cristi Y scrie: daca crezi ca eu am ceva in mod special , citeste si pe alte forumuri de pescuit sa vezi cate indigestii ai provocat prin atitudinea ta
imi pare rau.
Cristi Y scrie: o atitudine demna era de a fi ignorat popescu de catre toti pescarii si lasat sa se duca la mondiale cu masa , cu Buhac si cu Victor Tarus
fiecare face ce-l duce capul.
Cristi Y scrie: te-ai razboit cativa ani cu el si nu ti-a iesit asa ca cel mai intelept este sa te dai cu el acum...,

am explicat de ce m-am judecat cu el. pentru organizarea cn.
Cristi Y scrie: si stii foarte bine de ce , ai simtit ca a pus mana pe putere si unde este puterea sunt si banii
nu ma intereseaza banii. nu am luat niciun ban de la popescu, iar daca o sa onoreze contractul am sa-i folosesc pe absolut toti pentru copii.
Cristi Y scrie: in sistemul actual banii nu prea mai sunt , Floreata sa dus..., Val Pangica cat mai poate fi momit ???
floreata nu m-a sponsorizat niciodata. esti rautacios, ca sa ma exprim elegant. iar val a sponsorizat nexgenul in 2011 si 2013. de fiecare data banii s-au dus 100% la lot. nu i-am luat eu.
Cristi Y scrie: apropos de Val , nu i-l propui ca manager de lot national si acum , in conditii obiective fara sa ma vina cu sponsorizari ??
i-a propus popescu si a refuzat pe motiv ca nu vrea a-l injure lumea. eu l-as lua oricand manager si fara sponsorizari.
The One Team

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Nu cred ca popescu are disponibili 20-30 de mii de eur. ca sa sponsorizeze el lotul pt CM.E doar un circ ieftin care-i este caracteristic lui :oops: ..
Andrei ,
Vad ca nici nu tu prea mai crezi in el si frps-ul lui..Parerea mea e ca mai bine la-i lasa in nebunia lui...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”