Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
sau asa, daca aveam acte la club. nu am.body scrie:De ce nu afiliai clubul vostru Nextgen la federatie daca castigai sa mearga sub numele Nextgen sau la Popescu trebuie sa isi faca performante pe numele sportivilor sub culorile cluburilor lui fantoma?
Radu Badica
andrei vladeanu scrie:daca te referi la mine, afla cu nu este vorba nici de febra dupa putere nici de foame.Cristi Y scrie:uite ca din pacate sunt unii care din febra dupa putere incalca orice principii morale si se sucesc in functie de cum bate vantul
in fond nu principiile morale iti dau de mancare ... NU ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imi doresc ca pescuitul competitional din Romania sa fie diriguit de o federatie si nu de agvps.
ai vreo problema cu asta?
nu mai este material !bogdanpesc scrie:Ceva nu-mi este clar.....ce a cautat o echipa de juniori la campionatul national de seniori.?...asta CN, din cate stiu nu e un concurs open,e un concurs exclusiv seniorilor peste 18 ani....nu fete ,nu copii.
nu explic la nimeni cat de util e sa i se faca jocul. cu atat mai putin tie.Cristi Y scrie: de o federatie DA dar nu de jigodia asta ordinara care a intrat in lumea asta jignindu_ne si contestandu_ne rezultatele
si care in continuare intr-un mod jalnic isi bate joc de toata lumea folosindu-te pe tine ca lance
pana mai deunazi i-l renegai , acum i-l sustii si incerci sa ne explici cat de util este sa-i facem jocul , justificarea fiind angajarea de care te vei bucura
imi pare rau.Cristi Y scrie: daca crezi ca eu am ceva in mod special , citeste si pe alte forumuri de pescuit sa vezi cate indigestii ai provocat prin atitudinea ta
fiecare face ce-l duce capul.Cristi Y scrie: o atitudine demna era de a fi ignorat popescu de catre toti pescarii si lasat sa se duca la mondiale cu masa , cu Buhac si cu Victor Tarus
i-a propus popescu si a refuzat pe motiv ca nu vrea a-l injure lumea. eu l-as lua oricand manager si fara sponsorizari.Cristi Y scrie: te-ai razboit cativa ani cu el si nu ti-a iesit asa ca cel mai intelept este sa te dai cu el acum...,
am explicat de ce m-am judecat cu el. pentru organizarea cn.
nu ma intereseaza banii. nu am luat niciun ban de la popescu, iar daca o sa onoreze contractul am sa-i folosesc pe absolut toti pentru copii.Cristi Y scrie: si stii foarte bine de ce , ai simtit ca a pus mana pe putere si unde este puterea sunt si banii
floreata nu m-a sponsorizat niciodata. esti rautacios, ca sa ma exprim elegant. iar val a sponsorizat nexgenul in 2011 si 2013. de fiecare data banii s-au dus 100% la lot. nu i-am luat eu.Cristi Y scrie: in sistemul actual banii nu prea mai sunt , Floreata sa dus..., Val Pangica cat mai poate fi momit ???
Cristi Y scrie: apropos de Val , nu i-l propui ca manager de lot national si acum , in conditii obiective fara sa ma vina cu sponsorizari ??