ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Val »

bogdanpesc scrie:respect intentiile dumneavoastra si aveti toata consideratia mea fata de ce ati facut si ce faceti pentru pescuitul de crap din tarisoara asta

ce mai am de spus o sa va raspund pe privat ca nu are rost sa dezvolt polemici acum si aici
Nu vad polemica in a denigra dvs si a sustine eu , un lot de pescari - in care aveam 1 copil de 14 ani , insotit de tatal lui , 2 pescari de 16 ani , un pescar de 17 ani , patru pescari intre 21-24 ani .
Plus doi martalogi :lol: - Cipica 25 ani si eu la 44 ani .
Nu ma ascund prin mesaje private . Este Ok sa scrieti aici consideratiile Dvs .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:@ AV

se pare ca sunt foarte multi cei cu suferinte personale , un lucru este cert insa , tu esti singurul care nu ai suferinte , de nici un fel ...
ba da, tataie. multe.
dar am si incercat sa fac lucruri in pescuitul asta la crap...

aici este corect , chiar ai reusit sa faci cele mai importante lucruri doar ca acum accepti sa fie calcate in picioare , asta este singura mea suferinta nu altele , sa batjocoreasca si sa calce cineva in picioare ceea ce am facut , fac referire strict la popescu acum

intotdeauna am sustinut ca toate controversele care au avut loc de-a lungul anilor nu pot sa dispara decat daca ia fiinta o federatie care sa reglementeze ceea ce inseamna competitie dar nu de cineva care incepe demersurile fu...-ne pe toti in gura
Bai ce dracu aveti ?

Este clar ca pentru Andrei , cate a patimit atitea de la AGVPS si Orhei , lucrurile stau la fel de nasol cum stau si cu tine Tataie , cind vorbesti de Popescu . Aveti fiecare cite o tzinta fixa , Andrei pe Orhei , Bentu si AGVPS , tu Cristi pe Popescu .
Nu va certati din chestia asta ! E pacat de anii aia petrecuti pe garla impreuna .
Ce aveti de vorbit , altele , vorbiti pe privat sau va transmit eu numerele de telefon la fiecare .

Un singur atu are Andrei . Tu Cristi , la modul personal , nu ai luptat cu AGVPS-ul niciodata , cum a facut Andrei si partial si eu , in schimb ai toti dracii din lume pe Popescu . Si aici te sustin si eu , si mie imi pare un melc .
Andrei vrea sa vada daca melcul asta are si coarne , sau doar lasa o dira libidinoasa dupa el , de atita vreme .
Momentul nu imi pare potrivit , dupa CN si jigneste Ovidius Constanta - campioni de drept ai anului 2013 .

Dar poate si o ruptura brusca e buna si se limpesesc apele definitiv . Sau asa cum cer de ceva vreme , pescarii coagulati pot separa ei apele si aparindu-si interesele primare , sa incline balanta contra unor garantii ferme de independenta .

Scapam poate pina la urma si de melci , tarantule , papagali , sau cum Doamne iarta-ma s-a mai scris pe aici despre fiecare , ramin pescarii ! Aia care fac spectacolul si pe care nimeni nu ii baga in seama acum ci doar ii considera masa de manevra .
Ultima oară modificat Joi Iun 27, 2013 21:06 de către Val, modificat 1 dată în total.

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
Stimate domn , nu va cunosc , nu ma cunoasteti .

Dar cind dumneata pesemne ca aflai de prin ziare si reviste ca exista si un pescuit competitional la crap , in prima editie organizata in Romania 2004 , a existat un copil de 14 ani ... care a si performat in echipa cu Zvonko si a fost eliminat dupa un scandal de acum celebru ,
val ,iar te arunci cu capul inainte fara sa te documentezi cu cine vorbesti !
domnul este multiplu campion national de pescuit stationar ....se numeste Bogdan Constantinescu ........ai avut placerea sa-l cunosti personal .......cred ca a-ti baut si un paharel impreuna la concursul de stiuca organizat de Tataie in decembrie anul trecut la Crisan .Aparticipat si la foarte multe concursuri de crap inclusiv la vreo 3 editii de Pelicanul !
Actualmente este si capitanul campioanei Romaniei la feeder si este foarte interesat in infiintarea unei federatii de pescuit LEGALA !
ESTE CEL MAI MARE PRODUCATOR DE NADA VIE DIN ROMANIA !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
Val scrie:
Stimate domn , nu va cunosc , nu ma cunoasteti .

Dar cind dumneata pesemne ca aflai de prin ziare si reviste ca exista si un pescuit competitional la crap , in prima editie organizata in Romania 2004 , a existat un copil de 14 ani ... care a si performat in echipa cu Zvonko si a fost eliminat dupa un scandal de acum celebru ,
val ,iar te arunci cu capul inainte fara sa te documentezi cu cine vorbesti !
domnul este multiplu campion national de pescuit stationar ....se numeste Bogdan Constantinescu ........ai avut placerea sa-l cunosti personal .......cred ca a-ti baut si un paharel impreuna la concursul de stiuca organizat de Tataie in decembrie anul trecut la Crisan .Aparticipat si la foarte multe concursuri de crap inclusiv la vreo 3 editii de Pelicanul !
Actualmente este si capitanul campioanei Romaniei la feeder si este foarte interesat in infiintarea unei federatii de pescuit LEGALA !
ESTE CEL MAI MARE PRODUCATOR DE NADA VIE DIN ROMANIA !
Victore imi cer scuze , dar un nickname de Forum nu imi spune nimic . Am vorbit cat se poate de respectuos si am sustinut o idee la modul profesional . La fel a-si fi scris-o si daca iti era adresata tie si oricarui alt vechi pescar .

Imi cer scuze acestui domn , dar asta este dezavantajul Forumurilor ...niciodata nu sti cu cine stai de vorba . Il asigur de intreaga mea sustinere pentru orice alta forma legala de a legaliza pescuitul sportiv din Romania .

Cu stima ,

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Multumesc de prezentare nea Victore....cred ca o sa-mi scriu si eu in avatar CV-ul ca se pare ca altfel nu esti bagat in seama pe forum
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

@val
ai PM
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Val

nu contest ca ai dreptate dar este , cel putin pentru capacitatea mea de a intelege , cel putin arogant felul in care a fost pusa problema . Se termina CM si la doua zile se serveste bomboana , bomboana care trebuieste supta asa cum vrea popescu prin solul Vladeanu

vorbesti despre a fi uniti ... pai asta este unica solutie !!!!! popescu sau pravalia lui nu poate functiona decat cu pescari de competitie , daca nu i-l baga nimeni in seama cu cine functioneaza ??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

bogdanpesc scrie:problema e prea simpla ca sa fie complicata!
prima---antrenorul,patronul,sponsorul,clubul...sau cum si-o mai zice el nu trebuia sa inscrie aceasta formula de jucatori la campionatul seniorilor
secondo-----organizatorii trebuiau sa-i intrebe daca sunt majori cu buletinul(permisul)in mana....si daca se observa ca sunt minori sa nu le permita accesul pe pista
E greu de inteles?
SAU este openul Romaniei si atunci e permis orsice....(e si asta o varianta)

oricum nu e corect sa pui niste copii sa se caleasca in ritm de campionat national de seniori ,cu vise federale, la campionat mondial in portugalia, timp de trei zile(zi si noapte), la 40 de grade si sa dea cu cobra zeci de KG de bile...este aproape inuman pentru varsta lor
Domnule Bogdan,va asigur ca si un jucator de fotbal care debuteaza intr-un meci la un Campionat Mondial si a carui varsta nu depaseste 17 ani,nu va fi tratat inuman sau cu dispret...ba din contra,el va fi apreciat si laudat dar mai ales sustinut din toate punctele de vedere.Nu este absolut nici o diferenta intre cele doua cazuri.Acel copil a dovedit ca poate intr-un concurs de 72 de ore pe aceiasi balta,nu vad din ce cauza nu ar fi putut sa duca inca un concurs din postura de rezerva( de data aceasta). Stim si vedem cat de greu se promoveaza tineri in esaloanele superioare,mergem pe conservatorism si avem niste idei fixe ca seniorii pot sa faca mult mai bine decat juniorii.Ceva ce din punctul meu de vedere este complet eronat.
Cu stima.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ shimanobig

eu am recitit postarile lui Bogdan si nu am vazut vreo nuanta " inumana sau de dispret " , poate ma insel...indruma-ma si pe mine la acea postare si sa vezi ce-l iau pe Bogdan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Cristi Y scrie:@ shimanobig

eu am recitit postarile lui Bogdan si nu am vazut vreo nuanta " inumana sau de dispret " , poate ma insel...indruma-ma si pe mine la acea postare si sa vezi ce-l iau pe Bogdan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dispretul apare in momentul in care postezi asa ceva iar termenul de ( aproape inuman) nu cred ca trebuie cautat foarte mult.
Tataie,nu iau apararea nimanui si nici nu am sa o fac,cu toate ca , convingerile mele sunt altele.Eu altceva am vrut sa punctez si sa arat faptul ca ceea ce a facut Andrei a fost un gest minunat.Acela de a promova copiii in pescuitul de mare anvergura.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”