Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie:Cristi Y scrie:@ AV
se pare ca sunt foarte multi cei cu suferinte personale , un lucru este cert insa , tu esti singurul care nu ai suferinte , de nici un fel ...
ba da, tataie. multe.
dar am si incercat sa fac lucruri in pescuitul asta la crap...
aici este corect , chiar ai reusit sa faci cele mai importante lucruri doar ca acum accepti sa fie calcate in picioare , asta este singura mea suferinta nu altele , sa batjocoreasca si sa calce cineva in picioare ceea ce am facut , fac referire strict la popescu acum
intotdeauna am sustinut ca toate controversele care au avut loc de-a lungul anilor nu pot sa dispara decat daca ia fiinta o federatie care sa reglementeze ceea ce inseamna competitie dar nu de cineva care incepe demersurile fu...-ne pe toti in gura
Bai ce dracu aveti ?
Este clar ca pentru Andrei , cate a patimit atitea de la AGVPS si Orhei , lucrurile stau la fel de nasol cum stau si cu tine Tataie , cind vorbesti de Popescu . Aveti fiecare cite o tzinta fixa , Andrei pe Orhei , Bentu si AGVPS , tu Cristi pe Popescu .
Nu va certati din chestia asta ! E pacat de anii aia petrecuti pe garla impreuna .
Ce aveti de vorbit , altele , vorbiti pe privat sau va transmit eu numerele de telefon la fiecare .
Un singur atu are Andrei . Tu Cristi , la modul personal , nu ai luptat cu AGVPS-ul niciodata , cum a facut Andrei si partial si eu , in schimb ai toti dracii din lume pe Popescu . Si aici te sustin si eu , si mie imi pare un melc .
Andrei vrea sa vada daca melcul asta are si coarne , sau doar lasa o dira libidinoasa dupa el , de atita vreme .
Momentul nu imi pare potrivit , dupa CN si jigneste Ovidius Constanta - campioni de drept ai anului 2013 .
Dar poate si o ruptura brusca e buna si se limpesesc apele definitiv . Sau asa cum cer de ceva vreme , pescarii coagulati pot separa ei apele si aparindu-si interesele primare , sa incline balanta contra unor garantii ferme de independenta .
Scapam poate pina la urma si de melci , tarantule , papagali , sau cum Doamne iarta-ma s-a mai scris pe aici despre fiecare , ramin pescarii ! Aia care fac spectacolul si pe care nimeni nu ii baga in seama acum ci doar ii considera masa de manevra .