Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Haide frate nu fi atit de rigid . Vorbim de aroganta , stim ca Andrei nu exceleaza prin diplomatie , dar de ce dracu nu agreem aroganta lui Vladeanu cind spune lucrurile pe bune si acceptam ca niste lucruri normale atitea si atitea arogante facute de AGVPS si de Federatie ? Plus inca 1000 useri ai acestui Forum , care isi dau cu parerea doar de dragul de a face postari .Cristi Y scrie:@ Val
nu contest ca ai dreptate dar este , cel putin pentru capacitatea mea de a intelege , cel putin arogant felul in care a fost pusa problema . Se termina CM si la doua zile se serveste bomboana , bomboana care trebuieste supta asa cum vrea popescu prin solul Vladeanu
vorbesti despre a fi uniti ... pai asta este unica solutie !!!!! popescu sau pravalia lui nu poate functiona decat cu pescari de competitie , daca nu i-l baga nimeni in seama cu cine functioneaza ??
Nu am permisiunea lui Andrei de a spune ce am vb cu el la doua minute dupa ce a facut anuntul,insa iti pot spune ceva Tataie:a fost perfect constient de faptul ca-si va lua la mui..e si chiar foarte multa.Insa nu sa duca lotul lui la acest CM a fost intentia.Ba din contraCristi Y scrie:daca a fost doar intentia reala , curata si inocenta de a promova niste tineri , ai dreptate !!!
dar exista si scenariul in care aceasta echipa tanara , care-si urmeaza calauzitorul oriunde , sa fie echipa care sa fi ajuns inscrisa la federatia lui popescu si sa ajunga la CM . Atata timp cat anuntul a fost facut de AV imediat dupa CN in modul in care a fost facut ma face sa cred acest lucru . La cum il cunosc pe Andrei nu cred ca facea acest pas constient fiind de muile pe care le va lua fara sa aibe un as in maneca
Crede-ma ca habar nu am avut de aceasta varianta si totul a fost secret . Dar daca asta se intimpla , si Andrei imi propunea mie chestia asta - Tatae la cum ma cunosti - ce reactie cred ca aveam ?Cristi Y scrie:daca a fost doar intentia reala , curata si inocenta de a promova niste tineri , ai dreptate !!!
dar exista si scenariul in care aceasta echipa tanara , care-si urmeaza calauzitorul oriunde , sa fie echipa care sa fi ajuns inscrisa la federatia lui popescu si sa ajunga la CM . Atata timp cat anuntul a fost facut de AV imediat dupa CN in modul in care a fost facut ma face sa cred acest lucru . La cum il cunosc pe Andrei nu cred ca facea acest pas constient fiind de muile pe care le va lua fara sa aibe un as in maneca
Dragul meu , raspunsul este DA . Intre timp am aflat si motivul ... si asa cum este pus el in pagina de ceva vreme , e momentul in care sa ii incalecam - Federatie sau pe AGVPS . Nu ne batem noi , se bat ei in recunoastere la FIPS . Si-au luat mortii prin dosare , pe noi nu ne implica . Venim sa facem pace , cui ne da bomboana din gura ...Cristi Y scrie:@ Val
ai fost la fel de bulversat ca si mine cand ai citit " dictatul" de la Alba !!!! , cu toate ca ai stat pana duminica cu Vladeanu in aceeasi camera