ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Cristi Y »

daca a fost doar intentia reala , curata si inocenta de a promova niste tineri , ai dreptate !!!

dar exista si scenariul in care aceasta echipa tanara , care-si urmeaza calauzitorul oriunde , sa fie echipa care sa fi ajuns inscrisa la federatia lui popescu si sa ajunga la CM . Atata timp cat anuntul a fost facut de AV imediat dupa CN in modul in care a fost facut ma face sa cred acest lucru . La cum il cunosc pe Andrei nu cred ca facea acest pas constient fiind de muile pe care le va lua fara sa aibe un as in maneca
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:@ Val

nu contest ca ai dreptate dar este , cel putin pentru capacitatea mea de a intelege , cel putin arogant felul in care a fost pusa problema . Se termina CM si la doua zile se serveste bomboana , bomboana care trebuieste supta asa cum vrea popescu prin solul Vladeanu

vorbesti despre a fi uniti ... pai asta este unica solutie !!!!! popescu sau pravalia lui nu poate functiona decat cu pescari de competitie , daca nu i-l baga nimeni in seama cu cine functioneaza ??
Haide frate nu fi atit de rigid . Vorbim de aroganta , stim ca Andrei nu exceleaza prin diplomatie , dar de ce dracu nu agreem aroganta lui Vladeanu cind spune lucrurile pe bune si acceptam ca niste lucruri normale atitea si atitea arogante facute de AGVPS si de Federatie ? Plus inca 1000 useri ai acestui Forum , care isi dau cu parerea doar de dragul de a face postari .

Voi doi aveti razboaie separate ...

Acum pe bune , unul ca Vladeanu crezi ca va inghiti usor inlocuirea lui cu Orhei ? Si tot cacatul de dupa - final , 1 mansa de 1150 EUR - fara nici un ban la lot ! Este evident ca se poate si altfel . Umilinta si supunerea pescarilor s-a facut pe baza licentei FIPS ...gustai orice cacat , doar pentru a juca sansele tale la mondiale . S-au acceptat decizii aiurea luate in Consiliul AGVPS , s-au acceptat multe , doar pentru ca era monopol . De asta am si plecat . Acum monopolul se clatina ......

Tu , si aici inca o data iti spun , te sustin cu totul fata de melcul Popescu - dovada si refuzurile mele de orice fel de implicare . Dar exista o problema - se pare ca se clatina Olimpul ! pe care noi astia mai vechi il dezavuam si il criticam , dar ....inghitim cu gura plina ! sa nu se piarda gustul .....
Nu vreau sa iti spun ca acum AGVPS il roaga pe Vladeanu sa ii sustina in procese prin APCR . Nu stiu de ce o fac , dupa ce l-au terminat ....si pe el si proiectul ala al APCR , dar uite ca ca o fac si se pare ca e groasa .... Justitia in Romania e ca tziparul ....

Eu atita spun , cred ca daca cineva ar dori coagularea pescarilor este nevoie si de vocea ta si de a lui Vladeanu . Fara cearta .
Ultima oară modificat Joi Iun 27, 2013 21:46 de către Val, modificat 1 dată în total.

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

Cristi Y scrie:daca a fost doar intentia reala , curata si inocenta de a promova niste tineri , ai dreptate !!!

dar exista si scenariul in care aceasta echipa tanara , care-si urmeaza calauzitorul oriunde , sa fie echipa care sa fi ajuns inscrisa la federatia lui popescu si sa ajunga la CM . Atata timp cat anuntul a fost facut de AV imediat dupa CN in modul in care a fost facut ma face sa cred acest lucru . La cum il cunosc pe Andrei nu cred ca facea acest pas constient fiind de muile pe care le va lua fara sa aibe un as in maneca
Nu am permisiunea lui Andrei de a spune ce am vb cu el la doua minute dupa ce a facut anuntul,insa iti pot spune ceva Tataie:a fost perfect constient de faptul ca-si va lua la mui..e si chiar foarte multa.Insa nu sa duca lotul lui la acest CM a fost intentia.Ba din contra :wink:
Si cu asta doresc sa termin ce am avut de spus pe acest subiect,nu vreau sa creada pescarii ca sunt pro Vladeanu sau pro Popescu :!: :!: :!:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:daca a fost doar intentia reala , curata si inocenta de a promova niste tineri , ai dreptate !!!

Crede-ma ca habar nu am avut de aceasta varianta si totul a fost secret . Dar daca asta se intimpla , si Andrei imi propunea mie chestia asta - Tatae la cum ma cunosti - ce reactie cred ca aveam ?
Sa stii ca intentia a fost onorabila si am vorbit cu Andrei si cu Cipica - eram multumiti cu locul 4-7 . Nu e cazul sa iti faci scenarii .

PS . ma bucur sa observ d ela o vreme ca atunci cind nivelul discutiei se ridica brusc , dispar postaci . Asta e un semn bun .
Ultima oară modificat Joi Iun 27, 2013 21:49 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Val

ai fost la fel de bulversat ca si mine cand ai citit " dictatul" de la Alba !!!! , cu toate ca ai stat pana duminica cu Vladeanu in aceeasi camera :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:@ Val

ai fost la fel de bulversat ca si mine cand ai citit " dictatul" de la Alba !!!! , cu toate ca ai stat pana duminica cu Vladeanu in aceeasi camera :roll:
Dragul meu , raspunsul este DA . Intre timp am aflat si motivul ... si asa cum este pus el in pagina de ceva vreme , e momentul in care sa ii incalecam - Federatie sau pe AGVPS . Nu ne batem noi , se bat ei in recunoastere la FIPS . Si-au luat mortii prin dosare , pe noi nu ne implica . Venim sa facem pace , cui ne da bomboana din gura ...
Vorba noastra a multi pescari de competitie ...mai mult ca sigur ca va conta greu de tot la forul international .
Dar pentru asta trebuie organizare . Eu zic pas , am facut destul , dar ridic mingea la fileu cui vrea sa o ia gata coapta !
E deja facuta situatia , iar negocierea e banalitate . Vrei sau nu vrei sa te sustinem si asta vrem NOI - semneaza !

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Domnilor pescari , cred ca trebuie sa cititi cu atentie Atestatul CIPS acordat AGVPS, pentru a se lamuri definitiv problema cu stricaciunea de la Alba

http://agvps.ro/docs/Atestat%20CIPS.pdf

Exista un pasaj in care spune ca AGVPS este singura asociatie de pescari recunoscuta pe plan international de CIPS, nu spune nicaieri ca trebuie sa fie obligatoriu federatie sportiva ( a se citi statutul CIPS )
Cu minciuna asta incerca stricaiunea sa manipuleze pescarii de competitie , invocand faptul ca , doar o structura sportiva poate sa fie afiliata la CIPS
Legea 69/200 sau MTS nu poate obliga CIPS ,care este o entitate privata , sa afilieze stricaciunea de la Alba atat timp cat statutul CIPS FIPS nu cere in mod expres ca o tara sa fie reprezentata de o federatie sportiva

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Extras din Statutul FRPS:
..........................................
Art. 11. Membrii F.R.P.S. au următorele drepturi:

a) Membrii afiliaţi :

- să exercite competenţele ce le sunt conferite de statutul, regulamentele, normele şi hotărârile Federaţiei;

- să exercite autonom atribuţiile stabilite prin statutul şi regulamentele proprii, în limitele lor de competentă şi fără a încălca autoritatea F.R.P.S.;

- să participe la competiţiile şi activităţile organizate de F. R. P.S.;

- să participe, prin reprezentanţii lor, la Adunările Generale ale F.R.P.S., să facă propuneri pentru desemnarea organelor de conducere şi structurilor de control ale F.R.P.S., să-şi exercite dreptul de vot şi să fie ales;

- să prezinte propuneri Biroului şi Adunării Generale, să iniţieze proiecte de hotărâri sau să participe la elaborarea hotărârilor;

- să iniţieze proiecte de măsuri pentru dezvoltarea pescuitului sportiv în România.
......................................................................................

Deci, statutar se poate ca la prima AGA să-l aruncaţi pe popescu ca pe o măsea stricată. Va fi greu, îşi va aduce delegaţi din cluburile controlate de el, la nevoie va dispare cu actele şi ştampila, aşa cum a mai făcut-o, dar, cel puţin teoretic, se poate.
Nu asta-i problema. Problema este că nici afilierea tuturor cluburilor importante nu rezolvă problema la CIPS-Fips.
Acolo, AGVPS este mare şi tare, iar recent mormolocul ăla de Bentu a fost ales membru intr-o importantă comisie de pe acolo.
Dar chiar, AGVPS-ul ce zice de toată tevatura asta ? Şelaru o fi ocupat cu protocoalele, de la Th. Bentu nu prea ai ce să ceri, a dvenit important şi el, dar nenea ăla, col.Orhei, paraşutat la crapişti direct de la "Ochiul si timpanul" ce face?
Doarme? Scutura scrumierele din birourile AGVPS ?
Alooo, domn' colonel, Andrei Vlădeanu a dezertat, a trecut la inamic şi nu vă mai apără de atacurile spurcăciunii, pe timpul, nervii şi banii lui.
Deşteptarea !
Treaba se împute şi altul ca A.Vlădeanu,care să se bată în locul vostru, contra bocancilor în gură cu care l-aţi tratat, nu veţi mai găsi.
Poate că sportivii crapişti au motive să-l conteste pe A.V., dar AGVPS-ul a dat dovada de o nemernicie fără seamăn în raport cu el.

PS - dar pe babalacii ăia de la AGVPS nu-i contestă nimeni ? Nu-i schimba ?
Selaru, Bentu &Co sunt pe acolo de la ultima glaciatiune.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Val AGVPS este crescut la nivelul asta de Vladeanu si marea durere a lui Vladeanu este ca nu mai poate controla acest sistem!!!

acum cauta un sistem nou care are un gol de putere si pe care spera sa il manuipuleze

tu ai crezut si inca mai crezi in Vladeanu Val ca in Mesia problema e ca el de mult nu mai reprezinta nimic in pescuitul pentru nationale a murit gata orice incercare de inviere o sa fie sortita esecului deja pescuitul are reprezentanti puternici si stabili

Radu Badica

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cezare ,

imi plac vorbele tale si recunosc ca eu am fost slab . Pesemne chestie de necoordonare intelectuala intre mine si cei care luau decizii la AGVPS . La primul bocanc luat in plina freza cu cazul Floreasca , le-am pus hartiuta pe masa si am sperat sa inteleaga ceva . Scria pe hartia aia - PA !
Au inteles ca trebuie usor , usor sa isi caute pe unul care nu latra si nu musca . A trecut Vladeanu pe acolo si asta e pitbull pe pescuit . Au reusit prin dosare si tarusi sa il dea si pe el afara . Acum e bine si nu dezvolt .

Nu crezi ca e momentul sa miscam un pic organizatia si sa acordam pescarilor aripile si decizia care le-a lipsit atita vreme ? Un protocol simplu - nu va bagati , noi ne gestionam , voi semnati lista si cu asta basta - mergem cu voi si la FIPS si la CIPS si peste tot ! Strict la crap - fara matusalemi , fara colonei , fara nimic - doar cei noi - noutzi , alesi de pescari .
Nu se doreste de AGVPS - mai avem o varianta , Federatia , si la cita nesiguranta exista , poate conteaza si opinia nostra .
Cine da mai mult ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”