Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Te contrazic Radule .body scrie:Val AGVPS este crescut la nivelul asta de Vladeanu si marea durere a lui Vladeanu este ca nu mai poate controla acest sistem!!!
acum cauta un sistem nou care are un gol de putere si pe care spera sa il manuipuleze
tu ai crezut si inca mai crezi in Vladeanu Val ca in Mesia problema e ca el de mult nu mai reprezinta nimic in pescuitul pentru nationale a murit gata orice incercare de inviere o sa fie sortita esecului deja pescuitul are reprezentanti puternici si stabili
Radu Badica
Aşa este, Val, aşa gandesc şi eu. Cred că acum e momentul! Singurii care care pot pune cu botul pe labe atat şacalii de la AGVPS, cat şi hiena flămandă de popescu, sunt pescarii de competiţie. Cine, dacă nu ei?Val scrie:Cezare ,
imi plac vorbele tale si recunosc ca eu am fost slab . Pesemne chestie de necoordonare intelectuala intre mine si cei care luau decizii la AGVPS . La primul bocanc luat in plina freza cu cazul Floreasca , le-am pus hartiuta pe masa si am sperat sa inteleaga ceva . Scria pe hartia aia - PA !
Au inteles ca trebuie usor , usor sa isi caute pe unul care nu latra si nu musca . A trecut Vladeanu pe acolo si asta e pitbull pe pescuit . Au reusit prin dosare si tarusi sa il dea si pe el afara . Acum e bine si nu dezvolt .
Nu crezi ca e momentul sa miscam un pic organizatia si sa acordam pescarilor aripile si decizia care le-a lipsit atita vreme ? Un protocol simplu - nu va bagati , noi ne gestionam , voi semnati lista si cu asta basta - mergem cu voi si la FIPS si la CIPS si peste tot ! Strict la crap - fara matusalemi , fara colonei , fara nimic - doar cei noi - noutzi , alesi de pescari .
Nu se doreste de AGVPS - mai avem o varianta , Federatia , si la cita nesiguranta exista , poate conteaza si opinia nostra .
Cine da mai mult ?
Nu stiu , pesemne ca acum Andrei a vrut sa il oblige si pe Popescu sa isi arate puterea . Nu sunt de acord cu momentul , dar am inteligenta sa vad ca s-a si creat o oportunitate de negociere cu aceste institutii in favoarea noastra , a pescarilor . O privesc un pic detasat , deoarece lotului Ovidius , Popescu nu are ce le face si sa se dea cu curul de pamint !body scrie:Sunt de acord Val dar de ce azi si de ce cu Ovidius de ce nu anul trecut cu Energy si de ce nu in OCTOMBRIE dupa ce ciclu e terminat! DE CE PRESIUNEA asta RETARDA pe un lot care se pare a iesit campioana ca sa incurce regiile?
Radu Badica
Aferim boierule !cezar.ch scrie:Aşa este, Val, aşa gandesc şi eu. Cred că acum e momentul! Singurii care care pot pune cu botul pe labe atat şacalii de la AGVPS, cat şi hiena flămandă de popescu, sunt pescarii de competiţie. Cine, dacă nu ei?Val scrie:Cezare ,
imi plac vorbele tale si recunosc ca eu am fost slab . Pesemne chestie de necoordonare intelectuala intre mine si cei care luau decizii la AGVPS . La primul bocanc luat in plina freza cu cazul Floreasca , le-am pus hartiuta pe masa si am sperat sa inteleaga ceva . Scria pe hartia aia - PA !
Au inteles ca trebuie usor , usor sa isi caute pe unul care nu latra si nu musca . A trecut Vladeanu pe acolo si asta e pitbull pe pescuit . Au reusit prin dosare si tarusi sa il dea si pe el afara . Acum e bine si nu dezvolt .
Nu crezi ca e momentul sa miscam un pic organizatia si sa acordam pescarilor aripile si decizia care le-a lipsit atita vreme ? Un protocol simplu - nu va bagati , noi ne gestionam , voi semnati lista si cu asta basta - mergem cu voi si la FIPS si la CIPS si peste tot ! Strict la crap - fara matusalemi , fara colonei , fara nimic - doar cei noi - noutzi , alesi de pescari .
Nu se doreste de AGVPS - mai avem o varianta , Federatia , si la cita nesiguranta exista , poate conteaza si opinia nostra .
Cine da mai mult ?
Campioni mondiali 2012(crapistii), vicecampioni mondiali 2011 spinningistii, atatea clasari pe locuri fruntase in toate competitiile...crezi ca n-au argumente? Trebuie doar sa fie hotarati si uniti, in folosul fenomenului.
Daca au fost in stare de atatea lucruri minunate, poat si asta, sunt sigur!