ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de RB Baits »

Sunt de acord Val dar de ce azi si de ce cu Ovidius de ce nu anul trecut cu Energy si de ce nu in OCTOMBRIE dupa ce ciclu e terminat! DE CE PRESIUNEA asta RETARDA pe un lot care se pare a iesit campioana ca sa incurce regiile?

Radu Badica

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

body scrie:Val AGVPS este crescut la nivelul asta de Vladeanu si marea durere a lui Vladeanu este ca nu mai poate controla acest sistem!!!

acum cauta un sistem nou care are un gol de putere si pe care spera sa il manuipuleze

tu ai crezut si inca mai crezi in Vladeanu Val ca in Mesia problema e ca el de mult nu mai reprezinta nimic in pescuitul pentru nationale a murit gata orice incercare de inviere o sa fie sortita esecului deja pescuitul are reprezentanti puternici si stabili

Radu Badica
Te contrazic Radule .

AGVPS-ul nu a crescut cu nimic cat timp a fost Rosioru , pina sa puna mina la bani - D-zeu sa-l ierte ! Nu miscau in front , nu hotarau nimic , totul era pe pescari . Se semna lista si gata . Spune-mi si mie in cele 5-6 campionate mondiale cind a mers Senzor , la cite au fost luati si Bentu , Mugurel , samd ? Pe cine trebuia sa pupe in popou pescarii pe vremea aia ?

Dupa Raposatul , cred ca prin 2010 , am scos eu castanele , si am stat vreo 5 luni . De abia atunci , pe fondul nemultumirilor cu G6 , Victor , Liga , samd - am plecat si am fost slab . M-am saturat de rahaturile lor si recunosc ca nu mi-am propus niciodata sa imi fac un mod de viata in a regla problemele astea . Am si altceva de facut , la fel ca si tine si multi altii .

Din 2010 si pina in 2013 a intervenit haosul si aici a fost cineva bine pregatit sa faca toata vilva asta . Nu dezvolt aici , ce alte relatii mai existau , pe care le stiu si stiu si nume ....dar asa a fost sa fie . Pe Vladeanu , singurul pitbull din fenomen , care sa stii ca ii pasa nespus de chestia asta , l-au facut zob ! Cum dracu sa nu aiba probleme cu ei ?

Asta am mai si spus o mai si spun , atacul fara precedent intre pescari , din toate partile - a facut sa devenim slugile AGVPS . Normal au spus si ei - Doamne la cite isi spun astia unul altuia , mai bine punem ceva oameni din sistemul nostru asta vechi - chiar daca majoritatea confunda carligul cu paleta cu ala cu ochet , cum ai avut tu o afirmatie mai devreme si mi-a placut . Sunt cetateni siguri si nu musca mana care ii hraneste !
Ultima oară modificat Joi Iun 27, 2013 22:52 de către Val, modificat 1 dată în total.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Val scrie:Cezare ,

imi plac vorbele tale si recunosc ca eu am fost slab . Pesemne chestie de necoordonare intelectuala intre mine si cei care luau decizii la AGVPS . La primul bocanc luat in plina freza cu cazul Floreasca , le-am pus hartiuta pe masa si am sperat sa inteleaga ceva . Scria pe hartia aia - PA !
Au inteles ca trebuie usor , usor sa isi caute pe unul care nu latra si nu musca . A trecut Vladeanu pe acolo si asta e pitbull pe pescuit . Au reusit prin dosare si tarusi sa il dea si pe el afara . Acum e bine si nu dezvolt .

Nu crezi ca e momentul sa miscam un pic organizatia si sa acordam pescarilor aripile si decizia care le-a lipsit atita vreme ? Un protocol simplu - nu va bagati , noi ne gestionam , voi semnati lista si cu asta basta - mergem cu voi si la FIPS si la CIPS si peste tot ! Strict la crap - fara matusalemi , fara colonei , fara nimic - doar cei noi - noutzi , alesi de pescari .
Nu se doreste de AGVPS - mai avem o varianta , Federatia , si la cita nesiguranta exista , poate conteaza si opinia nostra .
Cine da mai mult ?
Aşa este, Val, aşa gandesc şi eu. Cred că acum e momentul! Singurii care care pot pune cu botul pe labe atat şacalii de la AGVPS, cat şi hiena flămandă de popescu, sunt pescarii de competiţie. Cine, dacă nu ei?
Campioni mondiali 2012(crapistii), vicecampioni mondiali 2011 spinningistii, atatea clasari pe locuri fruntase in toate competitiile...crezi ca n-au argumente? Trebuie doar sa fie hotarati si uniti, in folosul fenomenului.
Daca au fost in stare de atatea lucruri minunate, poat si asta, sunt sigur!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

body scrie:Sunt de acord Val dar de ce azi si de ce cu Ovidius de ce nu anul trecut cu Energy si de ce nu in OCTOMBRIE dupa ce ciclu e terminat! DE CE PRESIUNEA asta RETARDA pe un lot care se pare a iesit campioana ca sa incurce regiile?

Radu Badica
Nu stiu , pesemne ca acum Andrei a vrut sa il oblige si pe Popescu sa isi arate puterea . Nu sunt de acord cu momentul , dar am inteligenta sa vad ca s-a si creat o oportunitate de negociere cu aceste institutii in favoarea noastra , a pescarilor . O privesc un pic detasat , deoarece lotului Ovidius , Popescu nu are ce le face si sa se dea cu curul de pamint !
Pina la Congresul din 2014 nu exista varianta legala sa se faca o modificare de institutie la FIPS .
E multa speculatie , dar va asigur ca Romania , legal si reprezentativ , va fi reprezentata la CM din Portugalia de lotul Ovidius , CN a Romaniei 2013 .
Nimeni nu poate face nimic , decit in afara legii .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cezar.ch scrie:
Val scrie:Cezare ,

imi plac vorbele tale si recunosc ca eu am fost slab . Pesemne chestie de necoordonare intelectuala intre mine si cei care luau decizii la AGVPS . La primul bocanc luat in plina freza cu cazul Floreasca , le-am pus hartiuta pe masa si am sperat sa inteleaga ceva . Scria pe hartia aia - PA !
Au inteles ca trebuie usor , usor sa isi caute pe unul care nu latra si nu musca . A trecut Vladeanu pe acolo si asta e pitbull pe pescuit . Au reusit prin dosare si tarusi sa il dea si pe el afara . Acum e bine si nu dezvolt .

Nu crezi ca e momentul sa miscam un pic organizatia si sa acordam pescarilor aripile si decizia care le-a lipsit atita vreme ? Un protocol simplu - nu va bagati , noi ne gestionam , voi semnati lista si cu asta basta - mergem cu voi si la FIPS si la CIPS si peste tot ! Strict la crap - fara matusalemi , fara colonei , fara nimic - doar cei noi - noutzi , alesi de pescari .
Nu se doreste de AGVPS - mai avem o varianta , Federatia , si la cita nesiguranta exista , poate conteaza si opinia nostra .
Cine da mai mult ?
Aşa este, Val, aşa gandesc şi eu. Cred că acum e momentul! Singurii care care pot pune cu botul pe labe atat şacalii de la AGVPS, cat şi hiena flămandă de popescu, sunt pescarii de competiţie. Cine, dacă nu ei?
Campioni mondiali 2012(crapistii), vicecampioni mondiali 2011 spinningistii, atatea clasari pe locuri fruntase in toate competitiile...crezi ca n-au argumente? Trebuie doar sa fie hotarati si uniti, in folosul fenomenului.
Daca au fost in stare de atatea lucruri minunate, poat si asta, sunt sigur!
Aferim boierule !

Credeam ca imi sparg unghiile de pomana pe acest Forum si nimeni nu vede ce oportunitate avem ! Indiferent de cum a fost creata , anul asta nu se schimba nimic in mod legal , exista recurs , se lungeste problema ... Ovidius merge in Portugalia . Dar daca s-a iscat discutia ...de ce sa nu profitam de ea ?

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Am tot urmarit si citit si recitit si nu stiu de ce nu ma mira? In ultima vreme AV-ul a cam dat de inteles ca va face ceva. Acum sper sa nu se dilueze si sa se afunde si mai rau.

ANDREI! Esti tu convins ca vei reusi sa implementezi "metoda" federativa atat de contestata? Ai idee cate lipsuri are federatia pe domeniile de aplicare? Bogdan Constantinescu a pus o intrebare destul de serioasa. Cum vei selecta un lot si de unde daca te refuza toata lumea? In mod sigur cu juniorii n-ai ce cauta. Alte procese :wink: . Ai fugit de ele, dar tot de ele vei avea parte. Si vor fi mult mai multe.
La cat s-a muncit in ultima vreme crezi ca lumea va inghitii broscoiul asta? Energy a renuntat la drepturile castigate anul trecut si au participat anul asta la preselectii tocmai ca sa fie liniste. Ovidius au muncit si le sunt recunoscute meritele de catre toata lumea, iar acum sa-si faca griji de participare ca il promovezi tu pe impertinentul de Popescu? Nu asa trebuia facuta asta.
Mai bine te angajai la Val daca te tot arunca-n fata. Sau la mine 8) . La cum iti merge capul nu ne certam decat pe care face bani mai multi.
Dar, ma rog! E treaba ta. Sa-ti ajute Dumnezeu si sa-ti lumineze mintea. Vezi ca-i mai incurcata decat crezi. Depinzi de acceptul oamenilor si nu stiu cat de receptivi sunt la doctrinele popesciene cu care ati iesit mai nou pe piata.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

...

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Oare va intelege toata lumea ca a trecut timpul si vine si vremea alegerilor in FRPS, vreme ce va coincide cu schimbarile din FIPS?! :roll:
Ce va zice AGVPS-ul? Va renunta la link-ul cu ei doar ca sa-i puna pe tava lui Fane propriul patrimoniu? Sau va intra si el in FRPS :roll: ?
Ie cam multe :? !
Urban culture.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Oricum ce a incercat Vladeanu e urat si in criza de simpatie in care era a reusit sa adune si mai mai multa antipatie! Fiecare pasare pe limba ei piere doar CUCU se mai suge!

RAdu BadicA

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

"O mare civilizatie nu este cucerita din afara pana ce nu se va distruge singura din interior"
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”