cornel.s scrie:Am tot urmarit si citit si recitit si nu stiu de ce nu ma mira? In ultima vreme AV-ul a cam dat de inteles ca va face ceva. Acum sper sa nu se dilueze si sa se afunde si mai rau.
ANDREI! Esti tu convins ca vei reusi sa implementezi "metoda" federativa atat de contestata? Ai idee cate lipsuri are federatia pe domeniile de aplicare? Bogdan Constantinescu a pus o intrebare destul de serioasa. Cum vei selecta un lot si de unde daca te refuza toata lumea? In mod sigur cu juniorii n-ai ce cauta. Alte procese

. Ai fugit de ele, dar tot de ele vei avea parte. Si vor fi mult mai multe.
La cat s-a muncit in ultima vreme crezi ca lumea va inghitii broscoiul asta? Energy a renuntat la drepturile castigate anul trecut si au participat anul asta la preselectii tocmai ca sa fie liniste. Ovidius au muncit si le sunt recunoscute meritele de catre toata lumea, iar acum sa-si faca griji de participare ca il promovezi tu pe impertinentul de Popescu? Nu asa trebuia facuta asta.
Mai bine te angajai la Val daca te tot arunca-n fata. Sau la mine

. La cum iti merge capul nu ne certam decat pe care face bani mai multi.
Dar, ma rog! E treaba ta. Sa-ti ajute Dumnezeu si sa-ti lumineze mintea. Vezi ca-i mai incurcata decat crezi. Depinzi de acceptul oamenilor si nu stiu cat de receptivi sunt la doctrinele popesciene cu care ati iesit mai nou pe piata.
Auzi , de tine chiar imi era dor ! Bai tu chiar citesti ce scrie lumea , sau faci conspect pe pagina ?
Cu ce il arunc in fata pe Vladeanu ? I-am si reprosat ca nu mi-a spus nimic la Corbu , este optiunea lui sa faca ce o vrea , este baiat mare si vaccinat .
Am afirmat ca nu cred , dupa ce am consultat si eu ceva statute si documente , ca dpdv al legilor FIPS , echipa Ovidius nu are cum sa nu fie prezenta la CM si le urez fir intins din inima !
Nu Vladeanu hotaraste cine si cum pleaca in Portugalia . Era un studiu de caz ... si in loc de judecata si idei , inregistram o reactie strict emotionala .
Dupa situatia de astazi , Ovidius sa isi vada de pregatiri si sa ne reprezinte cu cinste si onoare , asa cum ii stim cu totii , la CM . Au tot ce le trebuie ca nivel de pregatire si au dovedit la Corbu ca sunt cea mai buna echipa din Romania , la acest moment . Daca primeau si finantare de la AGVPS stateau chiar excelent !
Dar pentru unii care chiar si inteleg situatia si aici nu ma refer la tine , Vladeanu a ridicat o minge la fileu . A provocat Federatia sa faca ceva concret ....
Culmea , saracia asta de Federatie , sta bine de tot prin tribunale acum , si crede-ma ca le cam ingheata inima celor din AGVPS pentru viitor .
Eu sper din tot sufletul sa castige o a 3-a organizatie , care chiar sa reprezinte pescarii .