ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de miyagi »

Val scrie:...
Nu te mai mira vere atata ca ai o gura de crezi ca le sti pe toate si-ti bagi nasu` pe oriunde ca ai impresia ca iti merge cu toata lumea. La pescuit nu te mai duci si tu? Sau n-ai timp din cauza vanatorii?! Tu chiar crezi ca toti sunt de vanzare?
Veti vedea voi in timp. Sper sa nu fi fost cel ce l-a influentat decisiv pe Andrei sa se "incarce" cu mizeria asta, daca iese prost. Va ramane ca o pata.
Faceti exact dupa cum a profetit carnatul ala, iar lumea are memoria buna.
Si n-o mai da-ti inainte cu politica asta a lu` Fane. Ati ajuns sa vorbiti ca el. La tine nu ma mira, dar de la AV-u` multa lume inca are pretentii si asteptari.
Ultima oară modificat Joi Iun 27, 2013 23:25 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

http://www.cinemarx.ro/filme/Secretul-l ... 81251.html
aici in filmul asta e un popescu cu un SCLAV comparati personajele jur ca e ce ceea ce vedeti pe scara mult mai lipsita de talent !!!!

Radu Badica

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie:Am tot urmarit si citit si recitit si nu stiu de ce nu ma mira? In ultima vreme AV-ul a cam dat de inteles ca va face ceva. Acum sper sa nu se dilueze si sa se afunde si mai rau.

ANDREI! Esti tu convins ca vei reusi sa implementezi "metoda" federativa atat de contestata? Ai idee cate lipsuri are federatia pe domeniile de aplicare? Bogdan Constantinescu a pus o intrebare destul de serioasa. Cum vei selecta un lot si de unde daca te refuza toata lumea? In mod sigur cu juniorii n-ai ce cauta. Alte procese :wink: . Ai fugit de ele, dar tot de ele vei avea parte. Si vor fi mult mai multe.
La cat s-a muncit in ultima vreme crezi ca lumea va inghitii broscoiul asta? Energy a renuntat la drepturile castigate anul trecut si au participat anul asta la preselectii tocmai ca sa fie liniste. Ovidius au muncit si le sunt recunoscute meritele de catre toata lumea, iar acum sa-si faca griji de participare ca il promovezi tu pe impertinentul de Popescu? Nu asa trebuia facuta asta.
Mai bine te angajai la Val daca te tot arunca-n fata. Sau la mine 8) . La cum iti merge capul nu ne certam decat pe care face bani mai multi.
Dar, ma rog! E treaba ta. Sa-ti ajute Dumnezeu si sa-ti lumineze mintea. Vezi ca-i mai incurcata decat crezi. Depinzi de acceptul oamenilor si nu stiu cat de receptivi sunt la doctrinele popesciene cu care ati iesit mai nou pe piata.

Auzi , de tine chiar imi era dor ! Bai tu chiar citesti ce scrie lumea , sau faci conspect pe pagina ?
Cu ce il arunc in fata pe Vladeanu ? I-am si reprosat ca nu mi-a spus nimic la Corbu , este optiunea lui sa faca ce o vrea , este baiat mare si vaccinat .
Am afirmat ca nu cred , dupa ce am consultat si eu ceva statute si documente , ca dpdv al legilor FIPS , echipa Ovidius nu are cum sa nu fie prezenta la CM si le urez fir intins din inima !

Nu Vladeanu hotaraste cine si cum pleaca in Portugalia . Era un studiu de caz ... si in loc de judecata si idei , inregistram o reactie strict emotionala .
Dupa situatia de astazi , Ovidius sa isi vada de pregatiri si sa ne reprezinte cu cinste si onoare , asa cum ii stim cu totii , la CM . Au tot ce le trebuie ca nivel de pregatire si au dovedit la Corbu ca sunt cea mai buna echipa din Romania , la acest moment . Daca primeau si finantare de la AGVPS stateau chiar excelent !

Dar pentru unii care chiar si inteleg situatia si aici nu ma refer la tine , Vladeanu a ridicat o minge la fileu . A provocat Federatia sa faca ceva concret ....
Culmea , saracia asta de Federatie , sta bine de tot prin tribunale acum , si crede-ma ca le cam ingheata inima celor din AGVPS pentru viitor .

Eu sper din tot sufletul sa castige o a 3-a organizatie , care chiar sa reprezinte pescarii .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Problema e simpla. Fiecare vrea cate o bucatica din AGVPS. De-asta se vrea desfiintarea sa. Nu se pot invartii afacerile si interesele personale ale unora, dar sa nu uitati ca doar sub umbrela AGVPS-ului, pe baza protocolului cu CIPS-ul, Romania a participat la mondialele de crap si nu numai, IN LINISTE.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornel.s scrie:
Nu te mai mira vere atata ca ai o gura de crezi ca le sti pe toate si-ti bagi nasu` pe oriunde ca ai impresia ca iti merge cu toata lumea. La pescuit nu te mai duci si tu? Sau n-ai timp din cauza vanatorii?! Tu chiar crezi ca toti sunt de vanzare?
Veti vedea voi in timp. Sper sa nu fi fost cel ce l-a influentat decisiv pe Andrei sa se "incarce" cu mizeria asta, daca iese prost. Va ramane ca o pata.
Si n-o mai da-ti inainte cu politica asta a lu` Fane. Ati ajuns sa vorbiti ca el. La tine nu ma mira, dar de la AV-u` multa lume inca are pretentii si asteptari.
Auzi bai prostule , aici intervine lehamitea si dispretul . Tipic pentru acest Forum . Faci trafic sau iti multiplici postariel prin dialog cu mine . Pai tu nu meriti nici macar 1 silaba dobitocule ...
Cind intervine un prost ca tine si se tine de discutii cu oameni seriosi se alege praful .
Trebuia si un joker in discutia asta ....

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Val discutia este intre noi 2 nu il baga in seam pe Myagi lui iii mai trebuie 10 ani sa se apuce de pescuit si 20 sa se inventeze in pescuitul la crap are farmecul lui dar e imultit cu zero!

Radu Badica

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Radule , eu ti-am spus ce cred .
Simt ca o vulpe batrina ca e momentul .... e prielnic pentru pescari sa isi afirme ceva si sa se si impuna pentru ceva vreme in fata a doi berbeci care se bat cap in cap si isi cauta sustinatori .
Si reiterez si ma jur ca nu vorbesc in defavoarea echipei Ovidius , care nu are incotro ...va trebui sa ne reprezinte in Portugalia ! :lol: :lol: Fir Intins si macar AUR ! :lol: :lol:
Si repet - Andrei e baiat mare si scrie ce vrea el .

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Ovidius se va prezenta in Portugalia cum trebuie dar daca presiunea lui popescu nu va inceta se va gasi ac si de cojocul lui stai linistit ca deja deranjeaza multe cercuri puternice! Vladeanu insa a facut o greseala maxima si o sa afle ce greu e cand te bati cu morile de vant!!!!

Radu badica

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Val scrie:
cornel.s scrie:
Auzi bai prostule , aici intervine lehamitea si dispretul . Tipic pentru acest Forum . Faci trafic sau iti multiplici postariel prin dialog cu mine . Pai tu nu meriti nici macar 1 silaba dobitocule ...
Cind intervine un prost ca tine si se tine de discutii cu oameni seriosi se alege praful .
Trebuia si un joker in discutia asta ....
Sa se aleaga bai ... .
Ma jignesti si ne vom vedea noi odata si fata-n fata. Asa cum te-ai saturat tu de mine si eu m-am saturat de tine si "defilat-ul" asta al tau. Ne-ai mai tratat tu, nu numai odata cu aroganta asta ieftina fara sa-ti dai seama si ai pretentia sa-ti halesc idioteniile. Asta numai ca nu ai fost in stare sa prinzi peste si ca un "new entry" v-a surclasat.
Deci vezi ca ti-am luat jignirile de bune.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

body scrie:Ovidius se va prezenta in Portugalia cum trebuie dar daca presiunea lui popescu nu va inceta se va gasi ac si de cojocul lui stai linistit ca deja deranjeaza multe cercuri puternice! Vladeanu insa a facut o greseala maxima si o sa afle ce greu e cand te bati cu morile de vant!!!!

Radu badica
Stai ma linistit ca si mie imi face repulsie melcul asta de Popescu , dar daca se poate obtine ceva misto pentru pescari , folosindu-ne de el si de procesele lui , de ce sa nu o facem ?
E cinic ... dar eu asa judec lucrurile , ca nu mi-au dat de mincare nici mie si nici tie si nici majoritatii pescarilor , nici AGVPS si nici Federatia .
Ne frangem pe garle de ani de zile si se pisa pe noi si unul si altul .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”