Bine ca le-ai intels corect . Asa si vroiam sa le intelegi - cat priveste restul ....sa fim sanatosi si sa apucam sa ne vedem pe undeva . Mi-ar face mare placere

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu mai e cazul Radule. Am pierdut startul si-n conditiile astea n-are rost sa mai ma chinui sa fac ceva. Unii dintre voi sunteti prea bine inradacinati, iar concurenta cu voi m-ar costa prea mult.body scrie:Val discutia este intre noi 2 nu il baga in seam pe Myagi lui iii mai trebuie 10 ani sa se apuce de pescuit si 20 sa se inventeze in pescuitul la crap are farmecul lui dar e imultit cu zero!
Radu Badica
Ai grija Val ca omu arunca cu lanseta 136m!!!! haahhahahahahahha si e puternic zgarie si trage de par!cornel.s scrie:
Sa se aleaga bai ... .
Ma jignesti si ne vom vedea noi odata si fata-n fata. Asa cum te-ai saturat tu de mine si eu m-am saturat de tine si "defilat-ul" asta al tau. Ne-ai mai tratat tu, nu numai odata cu aroganta asta ieftina fara sa-ti dai seama si ai pretentia sa-ti halesc idioteniile. Asta numai ca nu ai fost in stare sa prinzi peste si ca un "new entry" v-a surclasat.
Deci vezi ca ti-am luat jignirile de bune.
body scrie:Val discutia este intre noi 2 nu il baga in seam pe Myagi lui iii mai trebuie 10 ani sa se apuce de pescuit si 20 sa se inventeze in pescuitul la crap are farmecul lui dar e imultit cu zero!
Radu Badica
Auzi Radule , tii minte caritabilul ala de pe Darvari , cu preotimea , cu Tatae , samd ? Aia caterinca fratioare !body scrie:Myagii tu mi-esi simpatic dar nu il mai ataca pe Val ca are in pescuit ani buni si asa cum e acid si cateodata partinitor el a inventat si site le asta si a facut ceva pentru pescuit mai mult decat multi care maraie pe aici! Si e un partener de pescuit si caterinca maxim !
Radu Badica