Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Aici e o greseala de pozitionare, Vladut: una e aprecierea baltii, alta e aprecierea asupra modului actual de administrare a baltii , grad de apreciere pe care administratia il va afla oricum, incet-incet sau mai rapid (deh, asa e cand, in loc sa te preocupe sa gasesti solutii la "mersul prost al baltii", la cum sa faci ca pestele sa inceapa sa (re)colaboreze cu pescarii, la furtul de peste, la faptul ca pestele a devenit, practic, paranoic din cauza atator concursuri etc pe tine, administratie, te intereseaza, mai degraba, ce culoare au corturile pescarilor, ce fel de saltele de primire folosesc pescarii, ce scrie pe scule etc.) si alta e aprecierea asupra pretului abonamentului pe acea balta!sa afle si el cat ii apreciaza pescarii balta...
am avut abonament 2 ani si am pescuit de trei ori(odata cind am facut abonamentul,odata la stiuca si odata la somn.Vladut Mateianu scrie:nu este mai simplu sa-i trimit oferta direct lui vlad parfene ? sa afle si el cat ii apreciaza pescarii balta...