Vand abonamente 2013 la Tancabesti (balta de competitie)

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Vand abonamente 2013 la Tancabesti (balta de competitie)

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D nu este mai simplu sa-i trimit oferta direct lui vlad parfene ? sa afle si el cat ii apreciaza pescarii balta... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

sa afle si el cat ii apreciaza pescarii balta... :wink:
Aici e o greseala de pozitionare, Vladut: una e aprecierea baltii, alta e aprecierea asupra modului actual de administrare a baltii , grad de apreciere pe care administratia il va afla oricum, incet-incet sau mai rapid (deh, asa e cand, in loc sa te preocupe sa gasesti solutii la "mersul prost al baltii", la cum sa faci ca pestele sa inceapa sa (re)colaboreze cu pescarii, la furtul de peste, la faptul ca pestele a devenit, practic, paranoic din cauza atator concursuri etc pe tine, administratie, te intereseaza, mai degraba, ce culoare au corturile pescarilor, ce fel de saltele de primire folosesc pescarii, ce scrie pe scule etc.) si alta e aprecierea asupra pretului abonamentului pe acea balta!

Opinie strict personala, in conditiile actuale (cand mai sunt 4 luni si ... ceva de sezon, cand sunt saptamanal concursuri, ba chiar, de multe ori, si cate 2 pe saptamana si cand tarifele pentru pescuitul la liber au devenit atat de atragatoare incat e greu sa mai prinzi un loc liber pe balta), intrebarea care se pune e: ce sa (mai) faci cu abonamentul ala?. Pentru ca. pur si simplu, n-ai cand sa mai pescuiesti ca abonat.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

dani dan
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de dani dan »

Vladut Mateianu scrie::D nu este mai simplu sa-i trimit oferta direct lui vlad parfene ? sa afle si el cat ii apreciaza pescarii balta... :wink:
am avut abonament 2 ani si am pescuit de trei ori(odata cind am facut abonamentul,odata la stiuca si odata la somn.
crezi ca am oferit prea mult???? :lol: :lol: :lol:
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”