Ca e Korda sau Fox, ca e SBS sau gris cu soia, ca e FMJ sau Baracuda, putem discuta o gramada, important e sa-l intepi si sa-l pui pe mal !
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Si daca punem oua de rata ! Aici cum facem calculul ca stiu ca astea sunt mai greu digerabile , adica ti se apleaca de la elePANAIT CEZAR scrie:Andrei crapar,niciodata sa nu consideri ca un lucru este gresit,inainte de a fi sigur .
Daca un kg de mix contine 400 g. proteina si un ou are in medie 50 de g.,daca adaugam opt oua,masa finala a pastei va fi 1400 de grame.Un ou are in medie 7 g. de proteina,deci am introdus peste cele 400 g. de proteina inca 56 de proteina.In final,1400 grame de mix va avea 456 g de proteina.Si acum ,daca 1400 de g. de mix contine 456 g proteina,cite grame de proteina contine 100 de grame de mix?Exact 32,5 g proteina.
Andrei ,intreaba in ce clasa se fac astfel de probleme si vei afla ca in clasa a 7-a,la scoala generala.
am si eu o nedumerire cu supradozajul asta.in momentu in care pui un dozaj mai mare dar echilibrat,atunci normal iti trebuie si mai mult mix,mai exista supradozaj???!!!deci supradozaj este atunci cand pui dintr-un lichid s-au doua mai mult decat este dat de producator.poate gresesc dar asa ar fi logic!!.Val Pangica jr scrie:mariancarp scrie:m-am mai gandit si as incerca mixul solar s&q+ 100g robin red normal
Atracmino ppc 50ml
Atractt 60ml
glm 10g
betaina 20g
squid&octopus 15 ml
wisky link80ml
plus micropelete la rulaj
Toate cu lapte de porumb de la tata nitu 50/50 cu apa
PARERIi? E SUPRADOZAJ?
Daca le faci solubile in mod cert e supradozaj .