ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de RB Baits »

Orice persoana fizica care a participat la calificari si sunt 149 fara tine are dreptul sa te dea in judecata!

Radu Badica

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

bine.
The One Team

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Andrei, ai inceput sa ai discursul presedintelui, am convingerea ca asa nu vei ajunge nicaieri, crezi ca folosind aceleasi metode vei obtine sprijinul vreunuia dintre noi chiar daca incerci sa indrepti lucrurile spre o forma legala?
Eu unul chiar cred ca pescuitul sportiv la crap are nevoie de o organizare intr-un for reprezentativ , dar cu initiatori si conducatori merituosi, nu ca nu te-ai afla printre ei.
Ti-am recunoscut meritele chiar daca nu aveai nevoie de o recunoastere din partea mea sau a unuia ca mine, dar te pot sfatui sa ai o altfel de atitudine fata de interlocutori.
Nu trebuie sa raspunzi cu aceiasi moneda
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Val scrie:Uite asa la telefon , mi-a zis amicul asta al meu , unde sa uit din prima . Intreb si eu .

Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200 de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România.

Eu pe punctul doi si trei , mergeam cu Dvs pina la Haga . Nu stiu cum ati reusit , dar mai sunt cai de atac , inclusiv citatii la politie , in baza unor plingeri penale individuale , la cei 200 pescari cu care Dvs ati organizat competitii oficiale in Romania . Teoretic pescuitul ca ramura sportiva trebuia recuoscut unde prin 2010 sau 2009 . Aveti un astfel de document de la ANS sau MTS ?
Hai să te lămuresc, deși o putea face și prietenul tău care a cerut în scris acest lucru la MTS și a primit și răspunsul, dar asta nu ți-a mai spus.
Cred că știi că legile nu se aplică retroactiv. Este și o prevedere specială în legea 69 (art. 94) care prevede obligațiile structurilor sportive existente la data publicării legii în MO.
Și acum concret.
Pescuitul sportiv din România a fost recunoscut prin Înaltul decret Regal 3139 publicat în MO 218/1938. Regimul comunist a avut grijă să calce în picioare toate asociatiile de pescari sportivi și le-a desființat prin HCM 3126/1953, obligând pescarii să se înscrie la AGVPSR. În anul 1959, prin Decret al Consiliului de stat, pescuitul sportiv a fost introdus ca ramură sportivă în Uniunea pentru cultură fizică și sport. Reorganizarea asociațiilor ca structuri sportive a fost problema pentru care nu s-a constituit federația, nu altceva. Mai mult, AGVPSR nu a putut să revendice calitatea de federație sportivă, întrucât era obligată prin decizia Curții Constituționale nr. 156/1999 să-și modifice statutul și să se transforme în Uniune care să reprezinte asociațiile de vânători. La momentul constituirii federației (2011) erau îndeplinite toate condițiile de constituire, adică existau numărul minim de cluburi sportive și de sportivi ceruți de lege. Cred că ai reținut condiția „să existe” nu să se asocieze pentru a constitui federația.
Cât despre desfășurarea în cadru organizat de cel puțin 3 ani aceasta s-a făcut, înainte de 1989, legea neprecizând ca această perioadă să fie cu 3 ani înaintea constituirii federației. Ți-aș recomanda să citești statutul FRF și să vezi când au obținut autorizația de funcționare și autorizația de afiliere la FIFA. O să constați, sper eu cu plăcere, că aceste documente au fost emise după anul 2000. Asta a uitat AGVPSR să facă și acuma jocurile sunt făcute. Și Șelaru știe foarte bine treaba asta. El, pe căi de acum bine cunoscute, nu a putut decât să întârzie autorizarea federației, nu să poată opri procesul de constituire și autorizare. Și pentru asta va primi o replică pe măsură.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bai capiule, te-a domnit putin Ulmeanu si ti-a crescut colesterolul, nu o mai arde ca surda pe mormant ca iti dereglezi transaminazele si "veregheta".
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Nefiind sport national CIPS nu este obligat de nici o lege din lume sa nu continue parteneriatul cu AGVPS si nu il intereseaza MTS sau FRPS in 2013 la anul mai vorbim santajul si bluful asta nu poate continua la nesfarsit lasati Ovidius in pace sa isi faca finantarea pt CM!

Radu Badica

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Popescu

asa o fi ...
Prietenul meu nu a facut nici o cerere la MTS , doar a fost ministru al sportului acum ceva vreme .
Consultatia a fost gratuita , fugara si telefonica :lol: :lol: Dezvolt subiectul cind voi sti mai multe .

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

andrei vladeanu scrie:
body scrie:Si daca 10 cluburi te dau in judacata si platesc taxa de timbru 20 mil lei si cer daune ca te faci antrenor ilegal fara scoala sportiva care atesta asta si cer daune de 10 miliarde te risti Vladene?

Radu Badica
eu le-as recomanda cluburilor sa-si concentreze atentia la instante pentru propriile documente.
dar fiecare e liber sa faca ce vrea.
Vezi dupa cine bei apa ca incepi sa o iei razna. Nu va mai ramas nici o solutie decat procesele astea de care o sa rada o tara intreaga de voi? Daca vrei circ iti promit ca circ o sa fie. Apropo vara sunt liber.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Umbla vorba-n targ ca Andrei e mort de foame! E adevarat Andrei?
Daca da to`mai banii lu` cacatu` asta i-ai "ales"?!!!! Daca da, nu uita ca transformi "masa competitionala - tampon" in balastru. :(
I rest my case.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Avea dreptate "CINEVA". Daca stai mult pe langa carnat se ia.
Nu ma asteptam la Vladeanu. Probabil trece printr-o pasa proasta si e inconjurat numai de shulfe!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”