Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Hai să te lămuresc, deși o putea face și prietenul tău care a cerut în scris acest lucru la MTS și a primit și răspunsul, dar asta nu ți-a mai spus.Val scrie:Uite asa la telefon , mi-a zis amicul asta al meu , unde sa uit din prima . Intreb si eu .
Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200 de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România.
Eu pe punctul doi si trei , mergeam cu Dvs pina la Haga . Nu stiu cum ati reusit , dar mai sunt cai de atac , inclusiv citatii la politie , in baza unor plingeri penale individuale , la cei 200 pescari cu care Dvs ati organizat competitii oficiale in Romania . Teoretic pescuitul ca ramura sportiva trebuia recuoscut unde prin 2010 sau 2009 . Aveti un astfel de document de la ANS sau MTS ?
Vezi dupa cine bei apa ca incepi sa o iei razna. Nu va mai ramas nici o solutie decat procesele astea de care o sa rada o tara intreaga de voi? Daca vrei circ iti promit ca circ o sa fie. Apropo vara sunt liber.andrei vladeanu scrie:eu le-as recomanda cluburilor sa-si concentreze atentia la instante pentru propriile documente.body scrie:Si daca 10 cluburi te dau in judacata si platesc taxa de timbru 20 mil lei si cer daune ca te faci antrenor ilegal fara scoala sportiva care atesta asta si cer daune de 10 miliarde te risti Vladene?
Radu Badica
dar fiecare e liber sa faca ce vrea.