Mika Alas

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
taloi ionut

Mika Alas

Mesaj de taloi ionut »

O rugaminte, despre balta Mika Alas din Belgrad,a pescuit cineva acolo? la ce bile intra mai bine?Ceva concret de la pescari as vrea. Am vazut site-ul lor,sunt niste capturi superbe.Va multumesc!!!
MG Special Carp

darius123
Puncte: 0

Re: Mika Alas

Mesaj de darius123 »

Aici gasesti mai multe informatii http://forum.idella.org/mika-alas-serbia-t394.html

robyvan
pescar de competitie

Re: Mika Alas

Mesaj de robyvan »

taloi ionut scrie:O rugaminte, despre balta Mika Alas din Belgrad,a pescuit cineva acolo? la ce bile intra mai bine?Ceva concret de la pescari as vrea. Am vazut site-ul lor,sunt niste capturi superbe.Va multumesc!!!
mai bine iei legatura direct cu prietenii din Banat :wink:
slowly we rot- by Obituary

Radu Mitrea

Mika Alas

Mesaj de Radu Mitrea »

Salut. Am pescuit eu acolo, pentru ca stau la Belgrad. Merge bine la bile cu aroma de frankfurter sau squid. Nu prea vrea bile mari, cam 14 fiind dimensiunea maxima...intra si la 20 dar nu vei avea acelasi randament...sa ai grija sa nu te arda la taxa - 1400 RSD/zi si nu pe 12h, asa cum probabil va incerca Kule sa-ti zica :)

Ca si standuri: 3, 4, 10, 11...daca vrei umbra standul 1. Au bar, toaleta si dus.

PS: incearca sa nu nadesti cu porumb, alune tigrate si alt fel de seminte pentru ca au murit o gramada de pesti frumosi din cauza asta

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Nume utilizator schimbat din radu1985

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”